- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.321
Saglık olsun kuzum ilk önce önemli olan oAynen canım öyle yapacağım artık inşllah hayırlısı olsun valla ne bilim her olayı görmüş olduk şu mücadelede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglık olsun kuzum ilk önce önemli olan oAynen canım öyle yapacağım artık inşllah hayırlısı olsun valla ne bilim her olayı görmüş olduk şu mücadelede
Merhaba. İlk defa ovülasyon testi yaptım bu ay. Laboquick ama hassaslığından emin olamadım. Uygulama ayın 25’inde yumurtlama gösteriyordu ama silik gibi çıktı. 22’sinde hafif bi kırmızılık var sizce o mu yumurtlamaydı? Ya da o tarihteki koyu çizgi hata mı?
Laboquick ise 2 damla test aldığım kadın öyle demişti3 Damla yazıyordu kagidinda 3 damla damlatiyorum canim. Cok mu 2 mi damlatsam
Laboquick ise 2 damla test aldığım kadın öyle demişti
Bence progesteron sendeki bir şeyleri düzene koyuyor canım. Çünkü benimde adetten 3 5 gün önce çatlardı yumurtam ama şimdi 17. Günü buluyor.benimde buna ihtiyacım var galiba ama doktrorum henüz vermediYa ben artık şuna gerçekten kanaat getirdim. Rabbimin bir bildiği var. Bir hikmet var bu işte. Çünkü ömrü hayatımda böyle bir şey olmadı bende. Dün 9. Günde pik gördüysem 10-11 de çatlasa 24-25 günde adet olmuş olacağım. Progestan hapın etkisi de olabilir. Ne yapalım kısmet ya yapacak bir şey yok…
Evet canım bence de oldu bir şeyler ama ne olduğunu anlamadım inşallah hakkımda hayırlı olan oluyordur doktorun verir uygun gördüğünde mutlaka canım bana rahimde biraz incelme var dediği için vermiştiBence progesteron sendeki bir şeyleri düzene koyuyor canım. Çünkü benimde adetten 3 5 gün önce çatlardı yumurtam ama şimdi 17. Günü buluyor.benimde buna ihtiyacım var galiba ama doktrorum henüz vermedi
Aynen kuzum çok haklısın kesinlikle katılıyorumSaglık olsun kuzum ilk önce önemli olan o
Canım bildiğin adet olup hamile olan çok sen doktorunu git bakalım beta artarsa bebeğin seninledir umarım öyledirMerhabalar sat 15 şubat bat 16 martti regl 2 gün gecikti test yaptım evde pozitif çıktı daha sonra 3.gunden itibaren kahverengi akinti oldu 1 2 de o sürdü yerini normal adet kanaması gibi kanamaya bıraktı o sıra randevu aldım doktora gitmeyi bekliyordm 7.gunde doktora gittim bir gece öncesinden yoğun kanamam oldu vucudumda gaz var buda kasik agrisi yapıyor 1 aydır ve o gün pihtili baya kanamam oldu ve bir parça gibi birsey geldi resmini çektim doktora gösteririm diye doktora gittim alttan muayene etti rahim içi kanama yok dedi ee dedik bu kan nerden geliyor o zaman bu kadar çok beta hcg 73.99 çıktı 4 gün sonraya gel dedi haftasonu girdi araya cunki artarsa değer yakın takip yaparız düşerse ya düşük yada dis gebelik mi diye bakarız dedi düşük olsa anlamaz miydi o zaman 5.haftadaydim hala içimde umut var ya bebeğim duruyorsa diye dusmediyse diye böyle bi durumla karşılaşan var mı değeri yükselip normale dönen kanamanın da 6.gunundeyim ve hafifledi açık kırmızı renk oldu .
Canım şimdi senin bu akıntılar ne zaman başladı. Kahverengi gibi mi nasıl rengi?Ya kızlar bu lekeler bugün bi tık fazla düne göre. Ama kanama öncesi leke gibi değil. Böyle akıntılı bir leke gibi çok affedersiniz. Erken mi regl oluyorum noluyor anlamıyorum
Ama pıhtılı kanama olunca hep umutsuz şeyler okuyorum parça parçaydi baya insallah bebeğim bana tutunur yarın doktora gidicemCanım bildiğin adet olup hamile olan çok sen doktorunu git bakalım beta artarsa bebeğin seninledir umarım öyledir
Ben bu forumda pıhtılı kanama geçirip hamile olan da okudum canım ama sen gene de kendini herseye hazırlaAma pıhtılı kanama olunca hep umutsuz şeyler okuyorum parça parçaydi baya insallah bebeğim bana tutunur yarın doktora gidicem
Ay belki yerleşiyordurYa kızlar bu lekeler bugün bi tık fazla düne göre. Ama kanama öncesi leke gibi değil. Böyle akıntılı bir leke gibi çok affedersiniz. Erken mi regl oluyorum noluyor anlamıyorum
Benim arkadaşım 11 gün adet oldu hamileyken…Merhabalar sat 15 şubat bat 16 martti regl 2 gün gecikti test yaptım evde pozitif çıktı daha sonra 3.gunden itibaren kahverengi akinti oldu 1 2 de o sürdü yerini normal adet kanaması gibi kanamaya bıraktı o sıra randevu aldım doktora gitmeyi bekliyordm 7.gunde doktora gittim bir gece öncesinden yoğun kanamam oldu vucudumda gaz var buda kasik agrisi yapıyor 1 aydır ve o gün pihtili baya kanamam oldu ve bir parça gibi birsey geldi resmini çektim doktora gösteririm diye doktora gittim alttan muayene etti rahim içi kanama yok dedi ee dedik bu kan nerden geliyor o zaman bu kadar çok beta hcg 73.99 çıktı 4 gün sonraya gel dedi haftasonu girdi araya cunki artarsa değer yakın takip yaparız düşerse ya düşük yada dis gebelik mi diye bakarız dedi düşük olsa anlamaz miydi o zaman 5.haftadaydim hala içimde umut var ya bebeğim duruyorsa diye dusmediyse diye böyle bi durumla karşılaşan var mı değeri yükselip normale dönen kanamanın da 6.gunundeyim ve hafifledi açık kırmızı renk oldu .
Değeri normal miydi düşük mü benim beta 73 5haftalik ay ben umutlaniyorum çok şimdiBenim arkadaşım 11 gün adet oldu hamileyken…