- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.221
Yok bebeğim nöbetçi eczane bulamadık aksilik gibi birazdan gidicegim dua edinAyy yapamadınmı canım testı.hadi inşallah senınledır yavrucuguun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebeğim nöbetçi eczane bulamadık aksilik gibi birazdan gidicegim dua edinAyy yapamadınmı canım testı.hadi inşallah senınledır yavrucuguun
Valla ben hala o şoku atamadım üstümden o yüzden ilk 10 dakika çıktıysa vardır 11. Dakikada çıktıysa yoktur artık benim içinYok bebegım.dayanamayıp gene test yaptm.dalga gecıyor bu testler bızle soyleyım bırı ılk 10 dkka.içi açılmıs olan 30. dakka.pazartesıne kadar yapmıcam artık test kafam karısıyor nerdeyse savascii gıbı koşup kan verecemde aynı sonu ıkı kez yasamayım dıye sabredıyorum
Bat'a 10 gün var ise daha yeni yumurtlaman bitmiş. Bu yaşadıkların da onun ağrısı şimdiden belirti aramamalisin, değerlendirmen gerekiyor hala. Kan verirsen tabi ki çıkmaz daha döllenme bile olmamıştırKızlar reglime 10 gün var sat’tan beri iki güne bir ilişkiye giriyoruz önce kasıkta batma oldu bacağıma vuran iki gündür adet olacak gibi ağrım var kasıkta doluluk hissi bel ağrısı ve kasık ağrısı bunlar belirti olabilir mi kan versem kanda çıkar mı
Ayın 20sinde geldi ovülasyon testi siparişim o günden beri yumurtlama yok ama ağrı bu şekilde. Yani öncesinde yumurtlama olduğunu düşünüyorumBat'a 10 gün var ise daha yeni yumurtlaman bitmiş. Bu yaşadıkların da onun ağrısı şimdiden belirti aramamalisin, değerlendirmen gerekiyor hala. Kan verirsen tabi ki çıkmaz daha döllenme bile olmamıştır
Testine devam et belki geç yumurtlama olabilir zaten iki günde bir degerlendiriyosun inşallah biri denk gelirAyın 20sinde geldi ovülasyon testi siparişim o günden beri yumurtlama yok ama ağrı bu şekilde. Yani öncesinde yumurtlama olduğunu düşünüyorum
Canım böyle durumlardan sonra 3 4 gün sonra test yapın diyor uzmanlarKızlar benim bir sorunum var. Dün ve bugün kahverengi nokta kadar leke geldi. 5 kuruş kadar bile değil. Ama testim negatif zaten biliyorsunuz. Kist mi oldu acaba ya nolabilir ki adet mi olcam ya da ama onun lekesi de böyle olmuyo
Sağ ol aşkım çok merak ediyorum nasıl çıkacak ne olacak inşallah iyi olur sen de çift çizgileri göresin inşallahZaten tum testler bıttı pazartesı predıctor geleene kadar molasanada kolaylıklar dılıyorum hsg de bebegm
Cnm ne oldu sonuçYok bebeğim nöbetçi eczane bulamadık aksilik gibi birazdan gidicegim dua edin
Canım tabiki normal doktorlar bile bir sene dolmadan gelmeyin diyolar.Kızlar ben 4 aydır evliyim ve bebek istiyoruz ve yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz fakat Rabbim daha nasip etmedi bugün de akşam üstü regl oldum. Gelecek ay ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum akışına bırakmaya karar verdim. En hayırlı vakitte gelecektir inşaallah. Bu formda da çok faydalı şeyler var ama insan bir başladı mı okumaya bırakamıyor kendini buralarda çok takılmak da iyi değil bence..Sizce bu süreçte hamile kalamamak normal mi diyorum önce Allah tabii henüz nasip etmedi bir de vücut daha alışması gerekiyor vs diyorum ama Allah daha iyi bilir tabii, yorulmadan üzülmeden kavuşalım bebişlerimize hayırla sağlıkla afiyetle AMİNN
Valla canım bir fikrim yok ama bence olmaz gibime geliyor :)Kızlar ovülasyon testi ile gebelik öğrenen var mı?
Var ise ne zaman yapılmalı
Elimde var baya şimdi hamilelik testlerim boşa gitmesin
Canım kese varsa anlar bat ne kadar gecikti sende?Kızlar sağ tarafımda agriyla geldim beta aldılar ve usg verdiler usg çeken doktor hem böbrek taşı var dedi hemde çikolata kisti olmuşsun dedi adetim sanırım ondan gecikti kan sonucu çıkmadı usg çeken doktor gebelik olsa bilirdi dimi
Benim de 29. Sancım dün oldu ama regl akıntım başladı sanki. Günler geçmiyorKeşke kuzum keşke ama eğer test yapcaksam da bat ı beklicem. Bak @Bezgininsan da benim gibi olmuş sonra gelmiş kırmızılar
29u kuzum bat. Cuma testim negatifti. Keşke olsa ama ümitli değilim işte cuma negatif olduğu için
Yok kese bat geçtikten sonra görünüyor diye biliyorum. Çünkü bende kese gördüler bata daha var diye kese değildir diye yorumladım ben. Kanda çıkar bence varsaKızlar sağ tarafımda agriyla geldim beta aldılar ve usg verdiler usg çeken doktor hem böbrek taşı var dedi hemde çikolata kisti olmuşsun dedi adetim sanırım ondan gecikti kan sonucu çıkmadı usg çeken doktor gebelik olsa bilirdi dimi
Bugün 2. Gün geçti adet takvimine göre 4 gün kese oluşmamış olabilir çikolata kisti tedirgin etti hiç olmamıştı bende kistCanım kese varsa anlar bat ne kadar gecikti sende?
Hayırlısı inşallah canım gebelikten çok kist olmadı beni korkuttuYok kese bat geçtikten sonra görünüyor diye biliyorum. Çünkü bende kese gördüler bata daha var diye kese değildir diye yorumladım ben. Kanda çıkar bence varsa
Bat geçince hemen görünmüyor canım beta değerinin belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor haftanındaYok kese bat geçtikten sonra görünüyor diye biliyorum. Çünkü bende kese gördüler bata daha var diye kese değildir diye yorumladım ben. Kanda çıkar bence varsa
Kese yok ise görmez tatlım kanı bekleyelimBugün 2. Gün geçti adet takvimine göre 4 gün kese oluşmamış olabilir çikolata kisti tedirgin etti hiç olmamıştı bende kist