2023 KPSS'ye birlikte hazırlanalım.

Canım 2018 den beri giriyorum sınava en yüksek puanım 2020 de 84tü atanamayınca bıraktım. Bebeğim oldu onun geleceği için bir kez daha deneme kararı aldım. Bugün yarın başlamayı düşünüyorum. Şu an başlamadım.
Bence yavaştan başlamalısın.Güzel puanda almışsın. Çocukla biraz zor ama imkansız degil. Bence olana kadar bırakma😊

Bence yavaştan başlamalısın.Güzel puanda almışsın. Çocukla biraz zor ama imkansız degil. Bence olana kadar bırakma😊
Evet malesef çok pişmanım bilgilerim tazeyken bir sene daha hazırlanmadığıma. Bebeğim küçük, büyüdükçe daha zorlaşacak çalışmak. Haklısın ne kadar erken başlarsak o kadar iyi ? Sen ne zaman başladın. Dersaneye gidecek misin ?

Evet malesef çok pişmanım bilgilerim tazeyken bir sene daha hazırlanmadığıma. Bebeğim küçük, büyüdükçe daha zorlaşacak çalışmak. Haklısın ne kadar erken başlarsak o kadar iyi ? Sen ne zaman başladın. Dersaneye gidecek misin ?
Ben 2 hafta önce falan başladım. Bu sene çalışmadım. Sınava girmeyecegim.Ben bi yandan işte çalışıyorum. Zor olacak ama imkansız degil.

X