- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Gelecek yıl sınava hazırlanacak arkadaşlar varsa, burada birbirimizi motive edebiliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladınız mı çalışmalara, ne zaman başlayacaksınızBende böyle bir konu açılsa diye bekliyordum :) bende varım kpss arkadaşlığına
Bende yeni başladım çalışmayaBen hazırlanıyorum
Canım 2018 den beri giriyorum sınava en yüksek puanım 2020 de 84tü atanamayınca bıraktım. Bebeğim oldu onun geleceği için bir kez daha deneme kararı aldım. Bugün yarın başlamayı düşünüyorum. Şu an başlamadım.Başladınız mı çalışmalara, ne zaman başlayacaksınız
Bence yavaştan başlamalısın.Güzel puanda almışsın. Çocukla biraz zor ama imkansız degil. Bence olana kadar bırakmaCanım 2018 den beri giriyorum sınava en yüksek puanım 2020 de 84tü atanamayınca bıraktım. Bebeğim oldu onun geleceği için bir kez daha deneme kararı aldım. Bugün yarın başlamayı düşünüyorum. Şu an başlamadım.
Evet malesef çok pişmanım bilgilerim tazeyken bir sene daha hazırlanmadığıma. Bebeğim küçük, büyüdükçe daha zorlaşacak çalışmak. Haklısın ne kadar erken başlarsak o kadar iyi ? Sen ne zaman başladın. Dersaneye gidecek misin ?Bence yavaştan başlamalısın.Güzel puanda almışsın. Çocukla biraz zor ama imkansız degil. Bence olana kadar bırakma
Ben 2 hafta önce falan başladım. Bu sene çalışmadım. Sınava girmeyecegim.Ben bi yandan işte çalışıyorum. Zor olacak ama imkansız degil.Evet malesef çok pişmanım bilgilerim tazeyken bir sene daha hazırlanmadığıma. Bebeğim küçük, büyüdükçe daha zorlaşacak çalışmak. Haklısın ne kadar erken başlarsak o kadar iyi ? Sen ne zaman başladın. Dersaneye gidecek misin ?
Tabii ki değil. Ptesi başlayacağım bende Allah nasip ederse.Ben 2 hafta önce falan başladım. Bu sene çalışmadım. Sınava girmeyecegim.Ben bi yandan işte çalışıyorum. Zor olacak ama imkansız degil.