Çok karışık işler ya düşünmekten kafayı yememek için aklıma geldiği anda ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorumDilkenn sanki benim yaşadığımı anlatmışsın. Ayağım kırıldı 3 gün sonra doktora gidip kırık olduğunu öğrendim ki o arada spor yaptım :) . kaburgam çatladı( bu korkunç bir acıydı) ama ağrı kesici almadan bir hafta dayandım ve sonrasında doktora gittiğimde öğrendim. Aynı şekilde hafif kasık ağrım ve batmam oluyor ama kime göre hafif diye sormak istiyorum ben de
Ağrımın farkına varmazsam korkusu bende de mevcut ama hissederim diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum.
Kız cocugunda hep tatlı istenir deniliyor etrafımda da öyle olunca acaba ben ekşi istediğim için erkek mi diye düşünüyordumkızımda hep turşu yiyordum şimdi yine turşu. Yazdom böyle ama inşallah kimsenin canını çektirmemişimdir.
Hmm bak onu bilmiyorum ama ben az miktarda kullanıyorum canımSağol canım . Aslında ben de o yöntemi deniyorum tuz ve karbonat ılık suyla gargara sanırım en iyisi o beyazlıklar için.. viks zarar vermez değimi bebeğe?
Fitil olarak senin pregostonun ozaman.benim hapİlacın aktığını net gördüm ben de normal bir akıntı gibi değildi. Aynen ben de sürekli çamaşırımi değiştiriyorum bir de ilacı ilk koyduğum zaman günlük ped takıyorum
Ağızdan da alınıyormuş ama bana vajinal olarak alırsan yan etkileri daha azalir demiştiFitil olarak senin pregostonun ozaman.benim hap
Burda var maalesef ben bu okulda geçen yıllarda bazı öğretmenler tutmayıp çay demliyor diye semaveri saklayan öğrenciler gördüm malesefArtık bu kaldı mı ya .. Çok şaşırıyorum sen böyle yazdıkca .. Kime ne ya yerim içerim. Ben oruç tutmadığım için kendim utanıyorum yemeye içmeye . Oda benim yapımdan kaynaklı yoksa tutarım tutmam o Allah la kul arasında ..
Aynen birde soruyorlar oruçlu musunuz diyeAyni durum bnde de var öğlen arasi arabamın içinde evden getirdiğim birşeyler yerken öğrencilerime yakalandim AA hocam oruç tutmuyor musunuz dediler
İnşallah hemen yarın olsun
Ben müdür yardımcısıyım odamda zaten başka arkadaş daha var o yazık sıkıntı yapmaz öyle şeyleri ama bizim memur yaşlı biraz o inanılmaz tutucu bizim odadan çıkmıyor zaten birde lise bizim öğrenci sürekli gelip duruyor başka da pek alan yok. Pansiyonlu bizim okul pansiyona kaçıyorum en kötü bazen yemeyeBen özel günlerimde hizmetli odası vardı orda yiyordum ya da kantinin iç kısmında.Hizmetlilerden de tutmayanlar vardı çay poğaça sabahları hep hazır olurdusiz nerdesiniz çok merak ettim herkesin içinde oturup yemeniz belki etik olmaz çünkü sonuçta aç olanlar var ama ne bileyim bir mescit falan yok mu?
Evet illaki bir yer bulunur az kaldı inşallah 18 gün var sanırım ramazanın bitmesineBen müdür yardımcısıyım odamda zaten başka arkadaş daha var o yazık sıkıntı yapmaz öyle şeyleri ama bizim memur yaşlı biraz o inanılmaz tutucu bizim odadan çıkmıyor zaten birde lise bizim öğrenci sürekli gelip duruyor başka da pek alan yok. Pansiyonlu bizim okul pansiyona kaçıyorum en kötü bazen yemeye
Evet boyle dusunen doktor cok canım . Bazen doktorlar dınletmeyıp sadece ekrandan bak kalp atımı var dıyor . Bu ses bebege cıddı sekılde yulsek gıdıyormus bız dınlerken . Bır yerde öyle okumustum. O yuzden sık usg bıle aslında zararlı . Yurt dısında sadece 3 kere ultrasona giriliyor mesela .Kizlar ben 7+6 yim kontrole gittigimde bebegin kalp atisi var dedi dinleyebilirmiyim dedigimde bu bebege ciddi zarar verir gerek yok suan ilerde duyarsin dedi ama kime sorsam dinletmisler sizede dinlettilermi
İnşallah öyle olur inşallah cumartesi günü duyarmNormalde ben 7+3 üm ama doktor ölçümde 6+5 çıkardı dün . 1 hafta önemli değil 3 hafta erken yada gerı gelmesı risk.
Telaş yapma o işler kısıden kısıye degısıyor bana 6+2 de kalp atısını dınlettı alttan muayene ıle . Normalde 7 de duyuluyor net .
ben yurtdisindayim.ilk randevuda 5+2 gunluktu kan testi bile almadilar alt muayene yaptilar hersey guzel dediler.suan 6+2 yim ama ikinci randevuyu 9. haftaya verdiler :) diyemedim arada gelim kalp atisi dinletin bana.bazen sizlere imreniyorum kızlar keske bende istedigim zaman dr a gidebilsem :)Evet boyle dusunen doktor cok canım . Bazen doktorlar dınletmeyıp sadece ekrandan bak kalp atımı var dıyor . Bu ses bebege cıddı sekılde yulsek gıdıyormus bız dınlerken . Bır yerde öyle okumustum. O yuzden sık usg bıle aslında zararlı . Yurt dısında sadece 3 kere ultrasona giriliyor mesela .
saglikli oldugu sürece sıkıntı yok insalllahKizlar ben 7+6 yim kontrole gittigimde bebegin kalp atisi var dedi dinleyebilirmiyim dedigimde bu bebege ciddi zarar verir gerek yok suan ilerde duyarsin dedi ama kime sorsam dinletmisler sizede dinlettilermi
Bende şimdi çıktım çok şükür keseyi gördümYarın oldugittin mi muayeneye? Ben şimdi cıktım.. Tahmin ettiğim gibi kan istedi, daha cok erken dedi.. Gebelık olusmamıstır daha dedi.. 1 hafta sonraya randevu verdi, bakalım
Bende şimdi çıktım çok şükür keseyi gördüm7,5 cm dedi kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı 5+6’dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?