- 24 Mart 2023
- 823
- 878
İnşallah hemen yarın olsunBnmde sata göre.. Artık muayenede cıkar kac haftalık oldugu.. Insallah guzel haberler paylasrz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hemen yarın olsunBnmde sata göre.. Artık muayenede cıkar kac haftalık oldugu.. Insallah guzel haberler paylasrz
Benim de öyleKızlar progestan kullanıyorum. Gün içinde parça parça çamaşırıma geldiğini gördüm. Hatta bugün daha fazla gelmişti. Ben mi yanlis kullanıyorum yoksa normal mi böyle olması?
Cok teşekkür ederim. Insallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaHayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah
Allahım çokca aminİnşallah hemen yarın olsun
Ocean mumy ve folik asit kullanıyorum o bitince başka bir ilaca geçeceğim takviye olarak. Benden bir sürü bir şeyler istedi doktorum hala veremedim kan testini.Merhaba kizlar ben 9 haftalik ikizlere hamileyim . Sadece folikasit ve progestan kullaniyorum . Size baska ilaclar verfi mi doktorunuz ? Tahlil vs oldunuz mu ?
Daha önceki sıkıntılarımdan dolayı bunlar hariç coraspin var bende. 5 tüp kan verdim + idrar tahlil için yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak bizde 7. Haftadayız kalp atışını duymayı umuyorumMerhaba kizlar ben 9 haftalik ikizlere hamileyim . Sadece folikasit ve progestan kullaniyorum . Size baska ilaclar verfi mi doktorunuz ? Tahlil vs oldunuz mu ?
Merhaba kızlar. Merak ettim de hamile olduğunuzu testte görünce ne hissettiniz ve eşinize nasıl söylediniz?? Ben ikinci kırmızı çizgiyi görünce inanamamiştim ve yanlış gördüğümü düşünmüştüm eşim de başka odadaydi. Yanıma gelince dayanamayip ağlamıştım ve o da aynı şekilde ağlamıştı sizinki nasıl oldu ??
Bende bu hafta verecektim ama sikınti oldu . Onumuzdeki hafta verecem insallah tahlil . TesekkurlerOcean mumy ve folik asit kullanıyorum o bitince başka bir ilaca geçeceğim takviye olarak. Benden bir sürü bir şeyler istedi doktorum hala veremedim kan testini.
Insallah duyarsiniz kalp seslerini bende o haftada duydumDaha önceki sıkıntılarımdan dolayı bunlar hariç coraspin var bende. 5 tüp kan verdim + idrar tahlil için yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak bizde 7. Haftadayız kalp atışını duymayı umuyorum
Vurdu gol oldu hahahha bu erkekler niye böyle yaValla ilkinde 4gun gecmıstı adeti, gece bana bişiler geldı kalk gidelim test yaptıralım dıye tutturdum.. Ogrenınce sıgarayı tersten yakmıştı
Bunu da wp uzerınden test kitini attım.. Baba oluyosun yazdım.. Cvp olarak 'vurdu gol oldu' oldu
Benimde öyle canım sürekli uykum oluyor. Ve sürekli midemde yanma oluyor. Hafta olarak 8+3 oldukKızları sürekli uyuyan var mı ya ? Yoksa ben mi böyleyim 2-3 gündür başım yastıktan kalkmıyor
Uyku hali çok zorluyor sürekli halsizim hiçbir şey yapmak istemiyorum inşallah bir an önce eski enerjimize kavuşuruz şükür benim mide yanmam yok ilk başlarda oldu sonra bulantıya çevirince doktorum ilaç verdi bulantımda yok şu anBenimde öyle canım sürekli uykum oluyor. Ve sürekli midemde yanma oluyor. Hafta olarak 8+3 olduk
Bende progestan kullanıyorum ve akıntım oluyor doktora sordum dediki ilaçtandır çamaşırını sık sık değiştir şuan ilaç takviyesi yapmayalım çok erken dediKızlar progestan kullanıyorum. Gün içinde parça parça çamaşırıma geldiğini gördüm. Hatta bugün daha fazla gelmişti. Ben mi yanlis kullanıyorum yoksa normal mi böyle olması?
Benim 2 hamileliğimdede yanma çok olurdu ama genelde son aylarda olurdu.bunda başta oldu. Bulantım yok çok şükürUyku hali çok zorluyor sürekli halsizim hiçbir şey yapmak istemiyorum inşallah bir an önce eski enerjimize kavuşuruz şükür benim mide yanmam yok ilk başlarda oldu sonra bulantıya çevirince doktorum ilaç verdi bulantımda yok şu an
Bende bulantı hissi oldu çok ağır bir bulantı değildi ama beni etkilediği için ilaç istedim ilaçtan sonra hiç o hissi yaşamadım şükürBenim 2 hamileliğimdede yanma çok olurdu ama genelde son aylarda olurdu.bunda başta oldu. Bulantım yok çok şükür
Tamam teşekkür ederimKişiden kişiye değişiyor bu. Dediğim gibi yormayın siz kendinizi
Yazır dayım bn de Farabi hastanesi Mehmet bardakçı ya gidiyorum sizMerhaba Meram tarafındayım ben de 7+6 yım bugün siz Konya'nın neresindesiniz