Yok prolutan depot canım düşük önleyici . Zor yaa yaşlandım zaten çok gençtimCanım çok sevindim iyi olmanadikkat et bol bol dinlen valla bende her lavaboya girişimde bir leke gorucem diye aklım çıkıyor iğne uyusmazlk iğnesi mi yaptırdın canim
Anladım canım ayy çok da fena o iğne ama olsun yeterki iyi olsunlar canım. Yaşlida değilsin canım 37sin dahaYok prolutan depot canım düşük önleyici . Zor yaa yaşlandım zaten çok gençtim
Hersey illaki değişiyor ama bazı şeyler sizin elinizde. Ben 2. Oğlum da 3 aylıkken ki marta geliyordu bağ bahçe geziyordum. 7 aylıkken Çanakkale Balıkesir turu yaptım. 1.5 yaşında güneydoğu turu yaptımEvet ben de çocuk bana uysun benimle doğaya çıksın. Gezsin öyle büyüsün isterim ama sanki özellikle ilk yıllar bu çok zor. Bilmiyorum sadece her şey tamamen değişiyor hissi
Canım çok geçmiş olsun ben de gebeligimi öğrendiğimde 39 derece ateşim vardı düşmedi bir sabah bir akşam parol serum yedim düzeldi çok şükürKızlar günaydın. Ben yatak döşek hastayım. Grip oldum kolumu kaldıramıyorum. Parol dışında da bir şey içemiyorum. Ben evde 20 aylıkta bir bebeğim var. Nasıl çabuk toparlarım önerilere açığım.
Hastalık bebeğime etki etmez inşallah.
Normal gün içinde ara ara geliyo doktorum normal olduğunu söylediKızlar progestan kullanıyorum. Gün içinde parça parça çamaşırıma geldiğini gördüm. Hatta bugün daha fazla gelmişti. Ben mi yanlis kullanıyorum yoksa normal mi böyle olması?
Çok teşekkür ederimNormal gün içinde ara ara geliyo doktorum normal olduğunu söyledi
Sadece ilk aylar deil full dokuz ayı çok güzl geçirenler var inşallah o kitleden olabiliriz valla benim bu ikinciden beklentilerim çok yüksek hem hamileliği güzel geçirmek hemde doğumu kolay yapabilmekİnsallah canımmm ilk ayları iyi geçiren cok sanslı valla
Biz düşünüyoruz canım ama hiçbir fikrim yok süreçle ilgiliKızlar yurt dışında doğum düşünen var mı? Amerika Kanada yada çevrenizde giden oldu mı hiç
Benim işim çok yorucu değil masa başı ama bazen çok ayakta kalıp merdiven inip çıktığım günler olabiliyor. Akşamına yorgunluk ve ağrı oluyor. Birde erken kalkmak çok problem. Ama ertesi gün evden çalışarak dinlenebiliyorum. O nedenle iş yerine 10.hafta söylesem o zamana kadar idare ederim gibi duruyorİnşallah herşey güzel ilerlerse 4-5hafta daha gizleyeceğim elimden geldiğince bizde haber çabuk yayılır herkes duymasa şuan daha iyi
Ben bende çok kötüyüm iki çocukla naparim diye düşünüyorum markete gitsem ikisiyle gidemem doktora yine ikisiyle gidemem mutlaka biri gelmiycek onun haricinde ev işleri yemekler nasıl ikisiyle olacak. Gezmeye gitsem gezdigimden bişey anlamicam en iyisi hiç bir yere gitmemekArkadaşlar size de hiç depresif bir mod geliyor mu? Hayatım artık eski gibi olmayacak. Eski özgürlüğüm hiç olmayacak gibi hisler. Ben iki gündür kötüyüm
Duyulcağını düşünüyorum ama bilemedim herkeze göre değişebilir belki. Duyarsan yaz canım bende gidicem de gitmişken kese ve kalbinide duyalım istiyorum haftaya sonu felan gidicemBugün doktor randevum var arkadaşlar. 6+5 oldu acaba kalp atışını karından duyar mıyız
Canım çok geçmiş olsun ben de gebeligimi öğrendiğimde 39 derece ateşim vardı düşmedi bir sabah bir akşam parol serum yedim düzeldi çok şükür
Ayy inşallah duyarsınızBugün doktor randevum var arkadaşlar. 6+5 oldu acaba kalp atışını karından duyar mıyız
Canın böyle düşünme birbirimize destek olacağız, güç vereceğizBen bende çok kötüyüm iki çocukla naparim diye düşünüyorum markete gitsem ikisiyle gidemem doktora yine ikisiyle gidemem mutlaka biri gelmiycek onun haricinde ev işleri yemekler nasıl ikisiyle olacak. Gezmeye gitsem gezdigimden bişey anlamicam en iyisi hiç bir yere gitmemek
Kızlar günaydın. Ben yatak döşek hastayım. Grip oldum kolumu kaldıramıyorum. Parol dışında da bir şey içemiyorum. Ben evde 20 aylıkta bir bebeğim var. Nasıl çabuk toparlarım önerilere açığım.
Hastalık bebeğime etki etmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?