2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Merhaba
Sat: 28 ocak
Tahmin doğum:4 kasım
İlk çocuk
Cinsiyet tahmin: erkek
Dilkenn Dilkenn
Bi arkadaş ankarada doktor sormuştu koru hastanesi ayşegül hanıma gidiyorum şimdilik

Kızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim 😍
cinsiyet ( tahmini hissettiginiz 😍 belli olunca tablodan degistircem)
Tahmini doğum tarihi
Bu bilgileri yazıp beni etiketleyebilirsiniz ❤️❤️
Canım beni de eklersen çok sevinirim 🤗
39
27 ocak
Ankara
Erkek
3 kasım Dilkenn Dilkenn

Bu kaşınma olayı bende de var, neden oldu acaba doktora gidince soracağım. Yani karnım kaşınıyor sonra geçiyor, bacaklarım kaşınıyor, 2 gün hiç kaşınmıyor mesela sonra tekrar kızarıyor böyle nedir bu anlamadım ben de 🥲
Ya bence derimiz geriliyor esniyor hormonların etkisinde var kilo almamızın yada ödem toplamamızın etkiside var bu kaşınma olayında. Ben bol bol su içip hindistancevizi yağı ve çatlak yağı sürüyorum baya da iyi geldi açıkçası kaşıntımı kesiyor.

Ya bence derimiz geriliyor esniyor hormonların etkisinde var kilo almamızın yada ödem toplamamızın etkiside var bu kaşınma olayında. Ben bol bol su içip hindistancevizi yağı ve çatlak yağı sürüyorum baya da iyi geldi açıkçası kaşıntımı kesiyor.

Evet, ben de nemlendirici sürdüğüm zaman banada iyi geliyor gerçekten, ondan kaynaklı olabilir.

Hayırlı inşallah, ben de öyle hissediyorum gibi ama bilmiyorum ya gerçekten sağlıklı olsun da hic önemli değil 🥰
Ya bir tarafım kıza ağır basıyor benim olsa çok tatlıs olur diye ama erkek hissediyorum :) sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar da gerçekten hiçbir önemi yok 💕

Ya bir tarafım kıza ağır basıyor benim olsa çok tatlıs olur diye ama erkek hissediyorum :) sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar da gerçekten hiçbir önemi yok 💕

Bu ben işte, tam olarak böyleyim ikisinden de vazgeçemiyorum, geçenler de hamile olduğumu bilmeyen biri, bana durduk yerde gelip senin kızın olacak dedi, tüylerim diken diken oldu, çok şaşırdım, içimde hissettiğim her şey değişti sanki 🥰

Bu ben işte, tam olarak böyleyim ikisinden de vazgeçemiyorum, geçenler de hamile olduğumu bilmeyen biri, bana durduk yerde gelip senin kızın olacak dedi, tüylerim diken diken oldu, çok şaşırdım, içimde hissettiğim her şey değişti sanki 🥰
Ben ilk test yaptığımda kız hissettim hep, sonra sonra belirtim pek olmayınca herhalde kafamda erkek dedim o yüzden erkek olarak hissediyorum galiba 😅 yüzüme de bı renk kan geldi. Eşim acaba oğlumuz mu olacak daha bı güzelleştin dedi 🙈 bugün de yakınlarımıza haber verdik 3 kişi erkek olcak dedi. Eşimin de benim de kız geçiyordu içimizden ama erkek gelebilir diye düşünüyorum ben de 😅 sağlıklı olması en önemlisi tabii ya ilk bebek ikisi de yok fark etmez :)

Canım beni de ekler misin
Cinsiyet belli değil sizin nasıl belli oldu herkesin?
1. Çocuk
Samsun
Yas 35
Doğum 25 Kasım 2023
Ay çok güldüm 😂 Cinsiyetler nasıl belli oldu demişsin ya .. Daha bebeği görmedik cinsiyet yaDırdık 😬😬
Bide et beni yapar erkek çocuk 😁
Ayy kızımdan sonra her yerımde et beni çıktı 😀 Arkası erkek mi demek 😬🤓
Yaa 🥺 ya aslında dr'uma güveniyorum tanıdıklarım da çok güzel şekilde doğumların yaptılar o yüzden gitmiştim 😔 rahim arkada olduğu için karından görünmedi dedi. Her 10 kadından 3unde olan bir durum bu hiçbir sıkıntı olmaz bu durumdan ötürü dedi ben de araştırınca rahmin ters olmasını okudum netten. Bebek büyürken duzeliyormus rahim dogduktan sonra tekrar ters dönüyormuş. Yani nette o şekilde okudum.dr bu yüzden progestan verdim demedi tabii ama ben acaba o yüzden mi diye şüphelendim
Arkadaşımında rahmi tersti . Hiç bir sorun yaşamadı canım o önlem amaçlı her şeyi yapmak istemiş . Sonunda pişman olmamak adına ..

X