İnsallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumİnşallah son iki gün çok heyecanlıyım dua et bana hayırlısı olsun
Zor evet ama 10.güne kadar beklemeni öneririm ben direk kan vermiştim öyle öğrendim hamile olduğumu erken başlayınca değer düşük oluyor çıkmayabiliyor insan üzülüyor malesefMerhaba hanımlar 26 haziranda 2 adet 5. Embriyosu transfer edildi yarın 7. Gün beklemek çok zor
7. Gün idrarda bile pozitif öğrenenleri okudukça beklemek istemiyorum galiba bugün kan vericemZor evet ama 10.güne kadar beklemeni öneririm ben direk kan vermiştim öyle öğrendim hamile olduğumu erken başlayınca değer düşük oluyor çıkmayabiliyor insan üzülüyor malesef
Ne yaptın verdin mi kan7. Gün idrarda bile pozitif öğrenenleri okudukça beklemek istemiyorum galiba bugün kan vericem
Verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım Allahım hepimize göstersin pozitifi inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınNe yaptın verdin mi kan
Güzel haberlerini bekliyorum canıımmVerdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım Allahım hepimize göstersin pozitifi inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Maalesef 0 çıktıNe yaptın verdin mi kan
Bence erken verdin o uzdenMaalesef 0 çıktı
Ayın 8 inde tekrarlarım ama hiç umudum yokBence erken verdin o uzden
Sağlıklı ise insallah seninle olsun canım tekrar gününde baktır bakalımAyın 8 inde tekrarlarım ama hiç umudum yok
İnşallah canımSağlıklı ise insallah seninle olsun canım tekrar gününde baktır bakalım
gerçekten darısı başıma olsun :) çünkü hiçbir belirtim yok ve bugün 7. günüm 31 temmuz da test günüm ama belirti olmayınca moral bozukluğu olsun biraz bende17haziranda ikinci transferimi olmuştum bendeİlkinde benimde çok ağrım vs vardı ama negatif oldu 8.gün regl olmuştum direk İkinci transferimden bugüne hiçbir belirtim ağrım sızım olmadı çok şükür sağlıkla ilerliyor pozitifim Umarım sende belirti yaşamadan pozitife ulaşanlardan olursun
İnsallah güzel haberler alırsııınnngerçekten darısı başıma olsun :) çünkü hiçbir belirtim yok ve bugün 7. günüm 31 temmuz da test günüm ama belirti olmayınca moral bozukluğu olsun biraz bende
İnşallah çok teşekkür ederimİnsallah güzel haberler alırsııınnn8+2 yim şuan çok şükür sağlıkla devam ediyorr :) Hamileliğim de rahat geçiyor herkes mide bulantısı kramplar bel ağrıları çekiyor bende ne ağrı ne bulantı hiçbir şey yok çok şükür
Malesef negatif doktor herşeyi bildiği halde saklamış ama herşeyde bi hayır vardırİnsallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?