- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.201
Yarin denicem insallh bakalimBen çift transfer yaptırdım bugün erken gebelik yaptım negatif şuan çok erken ilacın etkisi gittimi diye bakmak için yaptım gitmiş şimdiden sonra çizgi çıkarsa umutlanabilirim diye düşündüm sende yaparsan haber vermerakla bekliyorum
İkinci çizgi çıkarsa burayada atYarin denicem insallh bakalim
5 gun emriyosu insallh cift cizgi gorurum bekleyen herkeze nasip olsun hepimiz bi umut bekliyoruz tedavinin en zor asamasi beklemekİlk idrarla yarın yaparsanız çıkabilir 5. Gün embriyosuysa 3. Günse biraz daha beklemeniz gerekebilir
İnsallhİkinci çizgi çıkarsa burayada atinşallah çıkar
Evet maalesef5 gun emriyosu insallh cift cizgi gorurum bekleyen herkeze nasip olsun hepimiz bi umut bekliyoruz tedavinin en zor asamasi beklemek
İnsallhEvet maalesefinşallah yarın bekliyoruz güzel haberleri
İnşallah canım her hastaya değil uygun hastalara yapıyorum dedi.bende bilmiyorum ki hap yok bişi yok bekliozGüzel sonuçların olur inş. Berfu Hoca buara doğal siklus yapıyor sanırım her gidene
Çok şükür..sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimKızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun
Maşallah güzel haberler arka arkaya geliyorKan değerim 165 çıktıı bebişlerim tuttunmuş 2 gün sonra tekrar vericem artışa göre 10 gün sonra kontrol dedi doktorum
Çok üzüldüm gerçekten. Umarım en kısa zamanda en güzel şekilde güzel haberler alırsın canımArkadaşlar maalesef devam etmedi. 10. gün 16.8, 11. gün 17.4, 13. gün 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş. Düşük değerle başlamak sanırım sıkıntı olabiliyor.
Oh maşallah erken bir tarih vermiş doktorunuz ve çok şükür pozitif çıkmış adınıza çok sevindim :) Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle 53 değerle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun
Amin Allah razı olsun, 3. Denemede nasip oldu çok şükür.Oh maşallah erken bir tarih vermiş doktorunuz ve çok şükür pozitif çıkmış adınıza çok sevindim :) Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Oh maşAllah aynı gün transfer olmuşuz bende yarın yapacam belirtiniz varmıydı :)Kızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle 53 değerle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun
MaşAllah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin :)Kan değerim 165 çıktıı bebişlerim tuttunmuş 2 gün sonra tekrar vericem artışa göre 10 gün sonra kontrol dedi doktorum
Belirtim sık idrara çıkma ve kasıklarımda sancı ve dolgunluk hissi var canm. Birde ölü balık gibi bakıyorum birazOh maşAllah aynı gün transfer olmuşuz bende yarın yapacam belirtiniz varmıydı :)
Kızlar hepimize Rabbim güzel sonuçlar, süreçler nasip etsin. 4 Eylül'de 2 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve bugün için kan sonucuna bakmamızı istemişti Dr um. Ve sonuç Allah'ın izniyle 53 değerle pozitif geldi, darısı bekleyen sizlere de nasip olsun
Ay maşallah ya arka arkaya güzel haberlerKan değerim 165 çıktıı bebişlerim tuttunmuş 2 gün sonra tekrar vericem artışa göre 10 gün sonra kontrol dedi doktorum
Ya canım benim amin inşallah dua edinHepimize çok güzel moraller veriyorsun rabbim inşallah senide çoook mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?