- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.181
Başka hiçbir belirti yok bende inşallah tutunmuştur benimki de sizi tebrik ederimcanım benim bıçak samplanır gibi tranferin 3. günü ağrı oldu kasığımda. bir de giderek artan meme hassasiyeti . benim bu bıçak saplanır gibi ağrı kızımın transferinde de olmuştu .
Güncelleyelim o zamanHayırlı bol sevinçli sonuçlarınız olur inşallah
Hepimize çok güzel moraller veriyorsun rabbim inşallah senide çoook mutlu ederKızlaar 16 eylül cumartesi transfer oluyorum
9 eylül transfer tarihimdi beklmedeyimSizi de ekleyelim sağlıkla tutsun inşallah ne zaman tranaferiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm gerçekten inşallah bi sonrakinde güzel ve sağlıkla ilerlerArkadaşlar maalesef devam etmedi. 10. gün 16.8, 11. gün 17.4, 13. gün 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş. Düşük değerle başlamak sanırım sıkıntı olabiliyor.
Güzel sonuçların olur inş. Berfu Hoca buara doğal siklus yapıyor sanırım her gidenePerşembe günü tekrar kontrole çağırdı beni .doğal siklus sadece 5 gün femara kullandım doğal büyümesini bekleyecekmisiz yumurtanin
Hayırlısı böyleymiş rabbim tez vakitte nasip etsinArkadaşlar maalesef devam etmedi. 10. gün 16.8, 11. gün 17.4, 13. gün 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş. Düşük değerle başlamak sanırım sıkıntı olabiliyor.
Bende 6 eylulde transfer oldum doktorum 17 eylulde test ver ondan once verme dedi dogrusu bu tarihte yapman dedi kasik agrim cok cok merak ediyorum herkes de mi kasik agrisi oluyoArkadaşlar maalesef devam etmedi. 10. gün 16.8, 11. gün 17.4, 13. gün 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş. Düşük değerle başlamak sanırım sıkıntı olabiliyor.
Ben dvlet hstanesine gidiyorum diye herhalde ben ikizlerimi aldim geldim canimBeni aradılar hafta sonuda olsa seni niye aramadilar ki neyse hayırlısı olsun canım hadi güzelce tutunsun bebisin sana inşallah bende Çarşamba transfer olucam
Bende 7 eylüş taze transferim benimde kasık ağrım vardı 9 eylül 10 eylül devam etti bugün bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma hissi var bende merak ediyorum belirtimi acaba ilaçlardanmıBende 6 eylulde transfer oldum doktorum 17 eylulde test ver ondan once verme dedi dogrusu bu tarihte yapman dedi kasik agrim cok cok merak ediyorum herkes de mi kasik agrisi oluyo
Bende devlet hastanesine gidiyorum canım neyse saglik olsun oyy hadi sımsıkı tutunsunlar inşallah sanaBen dvlet hstanesine gidiyorum diye herhalde ben ikizlerimi aldim geldim canim
Erken gebelik test alip denemek istiyorum daha 5 gun oldu negatif cikar diye korkuyorum beklemekte cok zor insallh bekleyen herkese rabbim nasip etsinBende 7 eylüş taze transferim benimde kasık ağrım vardı 9 eylül 10 eylül devam etti bugün bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma hissi var bende merak ediyorum belirtimi acaba ilaçlardanmı
hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar maalesef devam etmedi. 10. gün 16.8, 11. gün 17.4, 13. gün 7.6’ya düştü. KimyasalKısmet değilmiş. Düşük değerle başlamak sanırım sıkıntı olabiliyor.
Bazen ilaçlar da yapıyor kullanılan iğneler.Bende 7 eylüş taze transferim benimde kasık ağrım vardı 9 eylül 10 eylül devam etti bugün bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma hissi var bende merak ediyorum belirtimi acaba ilaçlardanmı
Ben çift transfer yaptırdım bugün erken gebelik yaptım negatif şuan çok erken ilacın etkisi gittimi diye bakmak için yaptım gitmiş şimdiden sonra çizgi çıkarsa umutlanabilirim diye düşündüm sende yaparsan haber verErken gebelik test alip denemek istiyorum daha 5 gun oldu negatif cikar diye korkuyorum beklemekte cok zor insallh bekleyen herkese rabbim nasip etsin
İlk idrarla yarın yaparsanız çıkabilir 5. Gün embriyosuysa 3. Günse biraz daha beklemeniz gerekebilirErken gebelik test alip denemek istiyorum daha 5 gun oldu negatif cikar diye korkuyorum beklemekte cok zor insallh bekleyen herkese rabbim nasip etsin
Transferden sonra iğnem yok inşallah belirtidirBazen ilaçlar da yapıyor kullanılan iğneler.
Ama bazen de belirti olarak gören de var inşallah sizinki belirtidir
Bende çatlatma iğnesi oldum ayın 3 ünde. Sizin kaç günde geçti acaba iğne etkisi bugün kaçıncı gündü çatlatmadan sonraBen çift transfer yaptırdım bugün erken gebelik yaptım negatif şuan çok erken ilacın etkisi gittimi diye bakmak için yaptım gitmiş şimdiden sonra çizgi çıkarsa umutlanabilirim diye düşündüm sende yaparsan haber vermerakla bekliyorum
O zaman çok güzel inşallah belirtidirTransferden sonra iğnem yok inşallah belirtidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?