2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaşlar maalesef devam etmedi. 10. gün 16.8, 11. gün 17.4, 13. gün 7.6’ya düştü. Kimyasal Kısmet değilmiş. Düşük değerle başlamak sanırım sıkıntı olabiliyor.
Bende 6 eylulde transfer oldum doktorum 17 eylulde test ver ondan once verme dedi dogrusu bu tarihte yapman dedi kasik agrim cok cok merak ediyorum herkes de mi kasik agrisi oluyo

Bende 6 eylulde transfer oldum doktorum 17 eylulde test ver ondan once verme dedi dogrusu bu tarihte yapman dedi kasik agrim cok cok merak ediyorum herkes de mi kasik agrisi oluyo
Bende 7 eylüş taze transferim benimde kasık ağrım vardı 9 eylül 10 eylül devam etti bugün bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma hissi var bende merak ediyorum belirtimi acaba ilaçlardanmı

Bende 7 eylüş taze transferim benimde kasık ağrım vardı 9 eylül 10 eylül devam etti bugün bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma hissi var bende merak ediyorum belirtimi acaba ilaçlardanmı
Erken gebelik test alip denemek istiyorum daha 5 gun oldu negatif cikar diye korkuyorum beklemekte cok zor insallh bekleyen herkese rabbim nasip etsin

Bazen ilaçlar da yapıyor kullanılan iğneler.
Ama bazen de belirti olarak gören de var inşallah sizinki belirtidir

Erken gebelik test alip denemek istiyorum daha 5 gun oldu negatif cikar diye korkuyorum beklemekte cok zor insallh bekleyen herkese rabbim nasip etsin
Ben çift transfer yaptırdım bugün erken gebelik yaptım negatif şuan çok erken ilacın etkisi gittimi diye bakmak için yaptım gitmiş şimdiden sonra çizgi çıkarsa umutlanabilirim diye düşündüm sende yaparsan haber ver merakla bekliyorum

Bende çatlatma iğnesi oldum ayın 3 ünde. Sizin kaç günde geçti acaba iğne etkisi bugün kaçıncı gündü çatlatmadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…