- 22 Nisan 2023
- 283
- 396
- 23
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.121
Allah daha güzellerini versin benim daha belirsiz gölge var sadece ama inşallah iyi olcakKızlaar test yapanlar bizi bu güzel manzarayla uyandıranlar hepinizi tebrik ediyorum
İnşallah sağlıkla devamını göremekte nasip olur.
Bizlerede dua edin ne olur
Hakkımızda hayırlısı cnm bakalım bana da tarih verecek miBende yoldayım banada bugün tarih verilecek
Maşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar günaydın sabah idrarı ile tekrar yaptım hemen belirginleştiçarşamba test günüm .
Aynen gözlerim kapalı kalktım yaptımbaya belirgin ilk idrarla mı yaptın
Allahım çift çift versinnKızlar günaydınbugün bebiklerimi alıyorum bana dua edin
Yaaa çok sevindimm rabbim keselerini ve kalp atışlarını da duymayı nasip etsinn3.gün embriyosu bugün 10. Güntest yapmadan duramıyor insan çizgi öyle güzel koyulaşıyor ki
Hadi bakalım bekliyoruz dört gözleKızlar günaydınbugün bebiklerimi alıyorum bana dua edin
5. Gün embriyosunda 7. Gün gibi oluyor sizin bence çıkar 6.7. Günde idrarda çıkıyoe bence. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah merakla bekliyoruz yarın sabah bizi güzel pozitiflerle uyandırın inşallajKızlar yarın transferden sonraki 9.günüm 3. Gün embriyosu. Sabah yapıcam test daha fazla bekleyemiyorum hiç yapmadım ve sanırım varsa zaten o günde de çıkıyor
Beni aradılar hafta sonuda olsa seni niye aramadilar ki neyse hayırlısı olsun canım hadi güzelce tutunsun bebisin sana inşallah bende Çarşamba transfer olucamCanm ben smdi hastaneye gidicem haftasonu girdigi icin hic aramadilar onlar cuma br koyduLr bugun acicaklar artk ne cikarsa bahtimiza diyorum
İnşallah canımmAllah daha güzellerini versin benim daha belirsiz gölge var sadece ama inşallah iyi olcak
Yap canım silikte olsa çıkar varsaKızlar yarın transferden sonraki 9.günüm 3. Gün embriyosu. Sabah yapıcam test daha fazla bekleyemiyorum hiç yapmadım ve sanırım varsa zaten o günde de çıkıyor
Ah canımm güzel haberlerle inşallahKızlar günaydınbugün bebiklerimi alıyorum bana dua edin
HaberleşelimHakkımızda hayırlısı cnm bakalım bana da tarih verecek mi
Perşembe günü tekrar kontrole çağırdı beni .doğal siklus sadece 5 gün femara kullandım doğal büyümesini bekleyecekmisiz yumurtaninHaberleşelim
Ben 8. Gün predictor la öğrendimKızlar yarın transferden sonraki 9.günüm 3. Gün embriyosu. Sabah yapıcam test daha fazla bekleyemiyorum hiç yapmadım ve sanırım varsa zaten o günde de çıkıyor
Bende daha hiç yapmadım yarın yapacağım artıkKızlar yarın transferden sonraki 9.günüm 3. Gün embriyosu. Sabah yapıcam test daha fazla bekleyemiyorum hiç yapmadım ve sanırım varsa zaten o günde de çıkıyor
MaşAllah hayırlı olsun sizde taze transferdi dimi :)Ben 8. Gün predictor la öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?