2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canim haber varmi senin yumoslardan benim 6 tisida devam ediyormus 5.gune karar vermisler nasip olursa Çarşamba transfer olucam bakalim o zamana kadar kac tane kalırsa
Canm ben smdi hastaneye gidicem haftasonu girdigi icin hic aramadilar onlar cuma br koyduLr bugun acicaklar artk ne cikarsa bahtimiza diyorum

Aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk gebeliğim kendilinden oldu 8. Haftada kalbi durdu sonra denedik 1.5 yıl olmadı tüp bebeğe başladık bu sefer kucağmıza almayı nasip et rabbim

Bugün erken gebelik testi alıp bir de onu yapacağım iş yerinde
iyi düşünelim iyi olsun . Rabbim istedi mi ol der ve olur. erken gebelik testi de alıp yaptım. çok iyi olan testlerden olmamasına rağmen belirgin çıktı çizgi. çok şükür artık çarşamba gününü bekleyeceğim kan için. çarşamba günü öğle arası gidip verip gelirim diye düşünüyorum kanı bakalım.

Hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah zor süreçler ama inşallah sonu güzel olucak hepimiz için

Kızlar Günaydın. Şimdi doktordan çıktım normalde perşembe transfer vardı ama rahim istediği gibi kalınlaşmamış. 5.8-6 Civarı dedi. Estrofemi 4ten 5e çıkardı ve climara diye bir bant verdi. Başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı

Kızlar Günaydın. Şimdi doktordan çıktım normalde perşembe transfer vardı ama rahim istediği gibi kalınlaşmamış. 5.8-6 Civarı dedi. Estrofemi 4ten 5e çıkardı ve climara diye bir bant verdi. Başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…