- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.001
Kesinlikle evet bende öyle yapıyorumCanlar birazdan ben de yapacağım test . Şans dileyin . 4 Eylül de transfer olmuştumeşimi zor ikna ettim yarın da yaparım öbür gün de yaparım dedim böyle bekledikçe daha çok stres oluyorum
Arkadasım 4. Gün gördü pozitifi bende çok şaşırmıştım ikizmiş meğero kuruma çizgisidir canım ya. Bide 4. Gün daha çok erken zaten en az 6. Gün felan çıkıyor diye biliyorum ben
Ay benim de 3 üydü ama tam tersi eşim yapalım diyo ben yok diyorumCanlar birazdan ben de yapacağım test . Şans dileyin . 4 Eylül de transfer olmuştumeşimi zor ikna ettim yarın da yaparım öbür gün de yaparım dedim böyle bekledikçe daha çok stres oluyorum
İkiz de belli edebilir tabi beta artışı ona göre yüksek olurArkadasım 4. Gün gördü pozitifi bende çok şaşırmıştım ikizmiş meğer
Bak ben her ikisinide 5. Günümde öğrendim çok silik çizgiyle ama tabiki 6. Gün yapmak daha mantıklı.İkiz de belli edebilir tabi beta artışı ona göre yüksek olurama genelde 6. Gün bence yapılmaya başlanmalı.
Aynen 5 de olur ama 4 erken tekliBak ben her ikisinide 5. Günümde öğrendim çok silik çizgiyle ama tabiki 6. Gün yapmak daha mantıklı.
Benim çok başıma geldi o canım o sonuca inanma ilk 10 dakikasi önemli yarin sabah tekrar yap eger hemen çizgi çıkarsa o zaman ümitlenEksik söylemişim sabah yaptım akşama doğru çıkmış silik çizgi belki böyle tecrübesi olan vardır?
Maşllaaahhh tebriklerEki Görüntüle 3299072 kizlar telefonum suya düşmüştü bu gun alabildim msj geri dönüş yapamaddm. Transferin 10. Günü ve sonucum. Kan tahlili sonucunu bekliyorrm.
EvetAynen 5 de olur ama 4 erken tekli
e
Ah canım yaa kaç kere mesaj attımEki Görüntüle 3299072 kizlar telefonum suya düşmüştü bu gun alabildim msj geri dönüş yapamaddm. Transferin 10. Günü ve sonucum. Kan tahlili sonucunu bekliyorrm.
Bende kargoyu ona göre ayarladım sende öyle yap geç sipariş ver gelene kadar dayanmış olursunEvet
Ben dayanabilirsem bunda 6. Gün yapmaya başlarım
Yok ben netten almıyorum eczaneden alıyorumBende kargoyu ona göre ayarladım sende öyle yap geç sipariş ver gelene kadar dayanmış olursun
Hayırlı olsun darısı bizlere olsunEki Görüntüle 3299072 kizlar telefonum suya düşmüştü bu gun alabildim msj geri dönüş yapamaddm. Transferin 10. Günü ve sonucum. Kan tahlili sonucunu bekliyorrm.
Ahahah oda iyiymişYok ben netten almıyorum eczaneden alıyorum
Velevki netten almış olayım dayanamam kargo gelene kadar yine eczaneden aldırırm
Aman ucuzundan alıyorum 3 tane yetiyor banaAhahah oda iyiymişeczaneden boşa para veremem valla herkes kafasına göre bi fiyat söylüyor bu testlerde almış başını gitmiş zaten zamanında 5 liralık testler olmuş 25 30 lira gerek yok
Orası öyle.Aman ucuzundan alıyorum 3 tane yetiyor banasonuç hepsinde aynı nasılsa
Aaaaa hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 3299072 kizlar telefonum suya düşmüştü bu gun alabildim msj geri dönüş yapamaddm. Transferin 10. Günü ve sonucum. Kan tahlili sonucunu bekliyorrm.
Yaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 3299072 kizlar telefonum suya düşmüştü bu gun alabildim msj geri dönüş yapamaddm. Transferin 10. Günü ve sonucum. Kan tahlili sonucunu bekliyorrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?