- 5 Ağustos 2016
- 1.267
- 1.725
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Kızımda da dokunulmaz gibi artmıştı . İşaretler arıyoruz sürekli bir ümitEvet yapıyo canım
Bellide olmuyo tutsa da ağrıyor tutmasadaKızımda da dokunulmaz gibi artmıştı . İşaretler arıyoruz sürekli bir ümit
Yumurta olgunlastirmaİnşallaaah
Transfer için mi başlıyorsunuz yoksa yumurta olgunlaştırma vs işlemleri için mi şuanda ona göre sizi de ekleyelim
Amin canım hepimize nasip olur inşallahÖyle tabi sağlıkla inşallah tutunsun bebiş size
Evet özellikle iğne acayip yapıyordu. Önceden kullanmıştım şimdi iğne yok bu süreçte baya rahatım o yüzden. Ama mahvolmuştum o zaman yatarken bile zorlanıyordumBu kullandığımız Progestan meme de ağrı hassasiyet yapar mı canlar ?
Bakalım netten test bakıyorum ama kararsızım o zaman bi olsun da inşallah duruma göre artıkYok yok umursamaz olmazsın sanada 6.7. Gün idrar testi yaptırırız
Nasılsın geçti benim ağlayarak geçti resmenEvet oldum bugün
İyiydi yani herhangi bir ağlama olmadıNasılsın geçti benim ağlayarak geçti resmen
Bende üç tane küçük bitirdim yarim saat anca dayanabildim çıktıktan sonra canım benim embriyolar bozulmus 6 tane vardı 4 u çöp oldu 2 si de ortaya yakınmış transferde öğrendimİyiydi yani herhangi bir ağlama olmadısadece tecrübeli olunca bu sefer sadece 1 litreden az su içtim gene fazla geldi ya hiç anlamıyorum bu idrar sıkışma işini benim vücuda özgü bişey sanırım 2 bardak içsem olacakmış sadece.
Daha ne kaldı kız sen alsan testi kargoya verilip gelene kadar sonucun belli olurBakalım netten test bakıyorum ama kararsızım o zaman bi olsun da inşallah duruma göre artık
Yok canım o kadar da değilDaha ne kaldı kız sen alsan testi kargoya verilip gelene kadar sonucun belli olur
Aaa niye öyle oldu hepsini birden neden çözdüler onu anlamadım. Benim 3 tüpte toplam4 adet dondurulmuştu onlar duruyor işte 2 tüp şeklinde birinde 2 tane var birinde 1 adet.Bende üç tane küçük bitirdim yarim saat anca dayanabildim çıktıktan sonra canım benim embriyolar bozulmus 6 tane vardı 4 u çöp oldu 2 si de ortaya yakınmış transferde öğrendim
Önce iki tanesine baktılar aradılar çözülenler bozuk diğerlerini açalım mı diye açın dedim mecburen içlerinde iyisini aramışlar çünkü hepsi bozulmus bu ikisine ortaya yakın kalitemiz ikisini transfer ettiler ama sanki pekte ümitli değildi doktorAaa niye öyle oldu hepsini birden neden çözdüler onu anlamadım. Benim 3 tüpte toplam4 adet dondurulmuştu onlar duruyor işte 2 tüp şeklinde birinde 2 tane var birinde 1 adet.
Sizde niye hepsini çözüp böyle geliştirmeye çalıştılar onu anlayamadım.2 tane mi transfer yaptılar size
Alla alla başta niye dondurmuşlar öyleyse yani embriyologlar az çok bozulabilecek durumda olanı anlıyor diye biliyorum ben. Hani şöyle olur atıyorum 5 tane olur biri bozulur böyle bi durumda 4 ü iyi şekildedir tamam o şans deriz mesela. Ama bu tip bişey biraz insanı huzursuz ediyor siz sorguladınız mı sebep ne gösterdiler.Önce iki tanesine baktılar aradılar çözülenler bozuk diğerlerini açalım mı diye açın dedim mecburen içlerinde iyisini aramışlar çünkü hepsi bozulmus bu ikisine ortaya yakın kalitemiz ikisini transfer ettiler ama sanki pekte ümitli değildi doktor
Ankara A life hastahanesi 5 tanesi 5 günlük blastti iki tanesi 6 günlük blastti nasil bu duruma geldiler anlamıyorum olabiliyor dediler merkezimizle ilgili değil dedilerAlla alla başta niye dondurmuşlar öyleyse yani embriyologlar az çok bozulabilecek durumda olanı anlıyor diye biliyorum ben. Hani şöyle olur atıyorum 5 tane olur biri bozulur böyle bi durumda 4 ü iyi şekildedir tamam o şans deriz mesela. Ama bu tip bişey biraz insanı huzursuz ediyor siz sorguladınız mı sebep ne gösterdiler.
Bir de nerede tedavi görüyordunuz siz.
Alla alla gerçekten bende anlayamadım. Baya da iyiymiş durumları aslında neyse kötüyüAnkara A life hastahanesi 5 tanesi 5 günlük blastti iki tanesi 6 günlük blastti nasil bu duruma geldiler anlamıyorum olabiliyor dediler merkezimizle ilgili değil dediler
Benim 2 kere olumlu olmayınca histeroskopi oldum rahim içine bakıldı çift boynuzlu perde olduğunu söylediler birde küçükmüş genişletildi perde alındı ve rahimin içine kesikler atıldı tekrarlayan olumsuzluklarda bu işlem yapılıyormuş rahim kesildiğinde kendini yeniliyormuş ben izmirde atatürk eğitim araştırma hastanesinde olmuştum histeroskopiyiBen pgt yi bilmiyorum histeroskopi oldum çizik falan da kimse demedi ... Banada dediler yapıştırma iğneler 10 bin tutuyor ..
Şöyle söyleyeyim 9 bin iğneler dedi eczane... emriyo çözdürme 10 bin.. 4 ay önce dondurmanın ücretini neden bugün alıyorlar onuda anlamış değilim kalan diğer emriyolar için 10 bin de onlara alıyorlar ... ayy tükendim vallahi Allah'ım hepimizin yardımcısı olsunBenim transfer + yapıştırma 14500
Banada darlık var dediler genişletildi hafif t şeklinde imiş düzeltildi rahim flim çekildi onuda hemşire ye watsaptan attım yapılan bir operasyonun sonuç filmleri doktor tarafından değerlendirmesi watsaptan resimmi ile mi yapılır bilemedim İnan ki yıldım artık herşeyi hemşire halletmeye çalışmaktan anlaşılamamaktan ...Benim 2 kere olumlu olmayınca histeroskopi oldum rahim içine bakıldı çift boynuzlu perde olduğunu söylediler birde küçükmüş genişletildi perde alındı ve rahimin içine kesikler atıldı tekrarlayan olumsuzluklarda bu işlem yapılıyormuş rahim kesildiğinde kendini yeniliyormuş ben izmirde atatürk eğitim araştırma hastanesinde olmuştum histeroskopiyi
Doktor bakıyordur ama tam anlaşılabilir mi bilemedim . Ben ilk tedavi olurken rahim filmini bir doktor yorumlamış ve hiçbirşey yok demişti . Sonra asıl tüp bebek doktoru bakınca dediki yumurtalık içinde yapışıklık görünüyor . Yani yorum bile doktordan doktora değişiyor . 2 ay önce bir olay başıma geldi ..inanılmaz belim ağrıyor normalde çikolata kistlerim vardı geçen sene 3 cm di . Dedim herhalde büyüdü . Evimizin yanında bir özel hastanede daha öncede çalışmış bir doktora gittim dediki kistin 7 küsür cm olmuş . Nasıl panikledim anlatamam ameliyat öneririm dedi . Tatile gittik sonra dedik madem kist var çocukta düşünüyoruz dondurulmuş embriyolar var . Bizim hastaneye gidelim doktora danışalım ameliyat işini . Doktor demez mi bakınca diğer doktorun baktığı ultrasona bu çikolata kisti değil ki . Normal yumurta büyümüş yeni çatlamış onu ölçmüş . Senin çikolata kisti hala 3 cm . Şok geçirdim yani ben güvensem diğer doktora ameliyat olacaktım belki deBanada darlık var dediler genişletildi hafif t şeklinde imiş düzeltildi rahim flim çekildi onuda hemşire ye watsaptan attım yapılan bir operasyonun sonuç filmleri doktor tarafından değerlendirmesi watsaptan resimmi ile mi yapılır bilemedim İnan ki yıldım artık herşeyi hemşire halletmeye çalışmaktan anlaşılamamaktan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?