- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.681
Cnm teşekkür ederim hayırlısıyla tutunmuslardır bebeklerimÇok geçmiş olsun , Rabbim Şafii ismiyle anneciğinize şifalar versin bebişinize de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . 5.günde idrarda çıkmaz sanırım isterseniz iki üç gün daha bekleyip yapın en azından daha sağlıklı olur hemde ekstra strese girmemiş olursunuz
canım bende aynı durumdayım benimde kese göründü bebek için bu cumartesi tekrar gideceğim bende çok endişeliyimMerhaba 1 Eylül'de transferim olmuştu kan testine göre hamileyim ama bugün ultrasonda sadece kese göründü bebek yok . Bu durum normal mi ? Yaşayanlar var mı ?çok korkuyorum
benimde 2 eylül de oldu transferim 21.09.223 tarihinde gittim 4.5 haftalık hamilesin dedi doktorumMerhaba 1 Eylül'de transferim olmuştu kan testine göre hamileyim ama bugün ultrasonda sadece kese göründü bebek yok . Bu durum normal mi ? Yaşayanlar var mı ?çok korkuyorum
İnşallah görünür bebeklerimiz. Sizin ne zamandi transfercanım bende aynı durumdayım benimde kese göründü bebek için bu cumartesi tekrar gideceğim bende çok endişeliyim
2 eylül de oldum transferimiİnşallah görünür bebeklerimiz. Sizin ne zamandi transfer
Yakınmış tarihlerimiz inşallah görünür bebisler çok kkorktum gerildim baya benbenimde 2 eylül de oldu transferim 21.09.223 tarihinde gittim 4.5 haftalık hamilesin dedi doktorum
bende baya gerginim ne zaman gideceksiniz kontroleYakınmış tarihlerimiz inşallah görünür bebisler çok kkorktum gerildim baya ben
Tamam bilgilendirin doktorunuzu burdan sormakla olmaz.Derin nefes almakta güçlük çekiyorum esneyemiyorum falan yani
Evet maalesef olabiliyor karnınızı ve ayaklarınızı sıcak tutun.Merhaba kızlar, ben de opu sonrası aşırı şişkinlik oldu siz de yaladınız mı bunu? Böyle çok yemişim de karnımda yer yokmuş gibi
Sıcak su torbası hiç aklıma gelmedi bi deneyeyim. bende de gaz sancısı gibi oluyor arada bütün vücut yürüyorum resmen şişliktenEvet maalesef olabiliyor karnınızı ve ayaklarınızı sıcak tutun.
Ben sıcak su torbasıyla gezdim üç gün çok iyi gelmişti ama benim ağrılarım vardı ağrı için kullandım
Evet evet işte o gaz sancısına cok iyi geliyor sıcak su torbası corapsız gezmeyin ben karnımı bile sarmıştım bişeyle sıcak kalsın diye.Sıcak su torbası hiç aklıma gelmedi bi deneyeyim. bende de gaz sancısı gibi oluyor arada bütün vücut yürüyorum resmen şişlikten
Hemen gidip ayaklarımı giyip belimi sarayım ben de hiç dikkat etmedim havalar çok sıcak oluncaEvet evet işte o gaz sancısına cok iyi geliyor sıcak su torbası corapsız gezmeyin ben karnımı bile sarmıştım bişeyle sıcak kalsın diye.
Sıcakla ilgisi yok canım yapılan işlemden dolayı sıcak havada da soğuk havada da opu oldum üç kez hep bunu yaşarım.Hemen gidip ayaklarımı giyip belimi sarayım ben de hiç dikkat etmedim havalar çok sıcak olunca
İnsallah. Allah duysun siziİnşallah tutunuyorlardır da arka arka pozitif haberini veririzbende ilk 2 gün yattım dün kalktım normal hayatıma döndüm bugün de hastaneye geldik progesteron baktırmamı istedi doktorum. İlaçlarım da Progestan iğne, proluton Depot (3 günde 1), estofem, coraspirin, oksapar birde progestan fitil günde 3 kere siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Kullandığınız ilaçlardan olabilir hemen doktorunuza danışın bence.Kızlar bir şey sorıcam . Benim boynumdan göğüslerime kadar her yerim kırmızı kırmızı kabardı . Neden olabilir . Çok terliyorum ondan Mıdır. Alerjik bir şey mi
Bi de transfer öncesi başladığım ve toplamda 5 gün içtiğim prednol vardıİnşallah tutunuyorlardır da arka arka pozitif haberini veririzbende ilk 2 gün yattım dün kalktım normal hayatıma döndüm bugün de hastaneye geldik progesteron baktırmamı istedi doktorum. İlaçlarım da Progestan iğne, proluton Depot (3 günde 1), estofem, coraspirin, oksapar birde progestan fitil günde 3 kere siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
23 Eylül de dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. İlkinde 2embriyo transfer edilmişti ama maalesef negatifle sonuclandı. İnsallah bu defa tutunur. Bugün 3.günüm ama hafif sancım var
Merhabalar ayni gun transfer olmusuz insallah birlikte pozitif haberlerimizide paylasiriz saglikla kucagimiza aliriz.. benm ilk transferim ne yapacagimi da cok bilmiyorum.. hareketlerime dikkat ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum.. carsamba gunu de calismaya baslayacagm.. doktorum dikkat et ama evde kalip kafana takmani istemiyorum dedi.. siz neler yapiyorsunuz23 Eylül de dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. İlkinde 2embriyo transfer edilmişti ama maalesef negatifle sonuclandı. İnsallah bu defa tutunur. Bugün 3.günüm ama hafif sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?