2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayırlı olsun canım ayy ne güzel çok mutlu oldum senin adına sağlıkla kucağına al var bencede ... Amin canım inşallah bana ve isteyen herkese versin Allah'ım ...
Amin canm inşallah hiç kimsenin emekleri boşuna gitmez inşallah . Negatif sonuc alan arkadaslara da rabbim tez zamanda nasip edip kucaklarına almayı da nasip etsin çok saol bu arada inşallah gebeyimdir

Hayırlı olsun canım ayy ne güzel çok mutlu oldum senin adına sağlıkla kucağına al var bencede ... Amin canım inşallah bana ve isteyen herkese versin Allah'ım ...
Amin canm inşallah hiç kimsenin emekleri boşuna gitmez inşallah . Negatif sonuc alan arkadaslara da rabbim tez zamanda nasip edip kucaklarına almayı da nasip etsin çok saol bu arada
Gerçekten var var yarın da kan da pozitif görürsün için rahat eder . Stres çok normal . Hepimiz böyleydik.
Ay inşallah inşşallah yarın pozitif haberler vermeyi nasip et Allahm

Hemde nasıl korktum Allah biliyor sonra sakinleştim sadece su şişesini devirip su aldım diye... kedinizi bir akrabaniza falan verseydiniz komşunuza falan taşımayın kucakta .. Ben çalismıyorm bıraktım işi tüm gün ayakta bu dönemde asla çalişamazdım.. bir sandalye alın elinize oturun yada bulduğunuz yere yorulmayın bir arkadaşınızdan öğrencilerden rica edin bazı şeyleri ..

Testte ki çizgiyi bilerek gidip pozitif olmak çok güzel Benimde pozitif kese mi gördüm haftaya kalp atışı Allah’ın izniyle

Maşallah hayırlı olsun kaset teste göre gayet net rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin

Testte ki çizgiyi bilerek gidip pozitif olmak çok güzel Benimde pozitif kese mi gördüm haftaya kalp atışı Allah’ın izniyle
Hayırlı olsun kucagına da almak nasip olsun canım ama işte insan ya negatif cıkarsa diye üzülmüyor değil hayak kırıklıgına ugrarmıyım diye aklıma gelmiyor diil

Merhaba canım benimde hep öyle çıkıyor adet günü geçmediği için sanırım öyle

Pozitifsin,kaçıncı gün embriosuydu? Bende yaptım ama negatif benim.

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum benim daha var evet.. heyecan vardir .. ben test yapmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi
Ben dün kanamam olunca mecbur test verdim şükür pozitifi gördük ama sevinemedim daha.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var.Sabah olumlu şekilde artış olduysa sevineceğim inşallah.Yapma canım ben yapmadım hiç.8 gün kanama başlayınca kan verdim mecburi

Salı günü benim kan tahlilim,kaset testte hep negatif :)26 sı belli olacak. Birde 3.gün embriosu . Senin adına çok sevindim,Çok güzel bir haber :) tebrikler.
8.gün kan tahlili verdim kanamadan dolayı doktorum negatif çıkarsa ben kendi verdiğim test tarihine bakarım saymam dedi.Benim de 3. Gün embriyosuydu.kanda görene kadar umut var canım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kedimi versem kafayı yerım kocadan hayır yok hıc valla.sadece kedımle mutlu oluyorum onu da bırakamam gali devlette çalıştığim ıcın mecbur devam edecegım.Ücretsiz izin alabılıyoruz ama bılmıyorum ona da gerek var mı bılemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…