- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.501
Devam ediyor mu lekelenmenizKahverengi leke devam ediyor yarın 6. Günüm gidip kan vericem
Valla canm benimde 6. Transfer 4. Opum olucak bilmiyoruz bizde ne yapacağız.Peki bu süreçten sonra nasıl bir yol izleyeceksin? Benim eşimde tese oldu morfoloji kötü sperm sayısı az çıkış var ama Dr tese yapalım senin yumurtalarını karşılasın spermler dedi 4 tane daha embriyom var biz morfoloji sorunu olanlar ne yapmalıyız belli ki birşey var hamile kalıyoruz ama devamı gelmiyor 3. Tedavim bu benim
Şampuan sıkıntı olur muroll on deodoentraki kimyasallar kana gectıgı ıcın plesentaya gecıyormus.uc ay kımyasal almamak önemli.Birkaç tane organik roll on var ama onları da bilemedmel kremı bıle süremedım bir haftadır ne sürecegız
roll on mantıklı tabi kullanmasak iyi olurroll on deodoentraki kimyasallar kana gectıgı ıcın plesentaya gecıyormus.uc ay kımyasal almamak önemli.Birkaç tane organik roll on var ama onları da bilemedmel kremı bıle süremedım bir haftadır ne sürecegız
Vallahi aynen bende siizin gibi düşünüyorum ne krem bişey ne cilt temizleme saçıma taramak için sprey sıktım ona bile tedirginlik yarattı ... Kozmetik sektörü her ürün çok fazla parapen falan içeriyor ...roll on deodoentraki kimyasallar kana gectıgı ıcın plesentaya gecıyormus.uc ay kımyasal almamak önemli.Birkaç tane organik roll on var ama onları da bilemedmel kremı bıle süremedım bir haftadır ne sürecegız
Merhaba hayırlı olsun transferiniz. Ben de transfer sonrası ilk hafta grip oldum, fena hapsiriyordum. Hatta 16.gunum hala gribim geçmedi, hapsuruyorum. Çok şükür pozitif. Eğer tutunduysa Allahını izniyle bisi olmazKızlar merhaba birşey sorucam benim transfer günümü saymazsak 4. Günüm ve dün beri grip oldum çok fena hapşırıyorum burnum akıyor bir sıkıntı olur mu acaba böyle yaşayanlar var mı
Allah razı olsun inşallah olmaz Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimMerhaba hayırlı olsun transferiniz. Ben de transfer sonrası ilk hafta grip oldum, fena hapsiriyordum. Hatta 16.gunum hala gribim geçmedi, hapsuruyorum. Çok şükür pozitif. Eğer tutunduysa Allahını izniyle bisi olmaz
Tutunmuş,merak etme.Kızlar bugün yine test verdim transferimin 12. Günü 36.98
10. 19.92 idi sizce nasıl?
Bi çok roll on üzerinde yazıyor aslında ama bazılarında yok hamileler kullamaz diye içindekiler gebeliği olumsuz etkiliyormuşRoll on niye sorun acaba
Bugün lekelenmem başladı benim biraz moralim bozuldu ama normalmiş sanırımAhahahahah haklıymışsın ☺inşallah güzel ilerler hepimizin sonuçları. Sonucu yaz olur mu
amin Tez vakitte pozıtıfı görün inşalşahKızlar maalesef benim sonucum negatif. Rabbim pozitif olanları biran önce yavrusuna kavuştursun negatif olanlara da tez zamanda evlat nasip etsin
Kan sonucun çıktımı ? Benimde var lekelenmem evdeki testte ikinci çizgi çıktı ama bende tatmin olamıyorum kanmı versem acaba diyeDönüş yaptılar lekelenme olması normal bi kaç günde sürebilir dediler tatmin olmadım hiç
İç çamaşırına gelen bişey yok dünden beride uzandım dün biraz fazla hareket etmiştimDevam ediyor mu lekelenmeniz
Test yapmadım açıkcası cesaretim de yok 6. Günde varsa kesin kanda varsa cıkar mıKan sonucun çıktımı ? Benimde var lekelenmem evdeki testte ikinci çizgi çıktı ama bende tatmin olamıyorum kanmı versem acaba diye
Sizin embriyo kaçıncı gün emriyosuyduKan sonucun çıktımı ? Benimde var lekelenmem evdeki testte ikinci çizgi çıktı ama bende tatmin olamıyorum kanmı versem acaba diye
Benim oldu endişe etme normal dedilerKimsede lekelenme olmadı mı tek benmiyim hanımlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?