2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Valla canm benimde 6. Transfer 4. Opum olucak bilmiyoruz bizde ne yapacağız.
Bizim donmuş spermlerimiz var 3 tüp daha onları kullanmadan eşime tekrar ameliyat demezler sanırım.

roll on deodoentraki kimyasallar kana gectıgı ıcın plesentaya gecıyormus.uc ay kımyasal almamak önemli.Birkaç tane organik roll on var ama onları da bilemedm el kremı bıle süremedım bir haftadır ne sürecegız

Kızlar merhaba birşey sorucam benim transfer günümü saymazsak 4. Günüm ve dün beri grip oldum çok fena hapşırıyorum burnum akıyor bir sıkıntı olur mu acaba böyle yaşayanlar var mı

roll on mantıklı tabi kullanmasak iyi olur
Şampuan sormuş arkadaşta. Ona da yapacak bişey yok artık yani insanlar bu tarz şeylere dikkat etmiyor çatır çatır doğuruyorlar çok fazla kendimizi sıkmaya gerek yok bence. Kafayı yeriz böyle
El kremi için de kullanmak istemiyorsanız zeytinyağı deneyin. Emiyor hemen. Ama ben kullanıyorum el kremi Eyüp Sabri ara da

Vallahi aynen bende siizin gibi düşünüyorum ne krem bişey ne cilt temizleme saçıma taramak için sprey sıktım ona bile tedirginlik yarattı ... Kozmetik sektörü her ürün çok fazla parapen falan içeriyor ...

Kızlar merhaba birşey sorucam benim transfer günümü saymazsak 4. Günüm ve dün beri grip oldum çok fena hapşırıyorum burnum akıyor bir sıkıntı olur mu acaba böyle yaşayanlar var mı
Merhaba hayırlı olsun transferiniz. Ben de transfer sonrası ilk hafta grip oldum, fena hapsiriyordum. Hatta 16.gunum hala gribim geçmedi, hapsuruyorum. Çok şükür pozitif. Eğer tutunduysa Allahını izniyle bisi olmaz

Merhaba hayırlı olsun transferiniz. Ben de transfer sonrası ilk hafta grip oldum, fena hapsiriyordum. Hatta 16.gunum hala gribim geçmedi, hapsuruyorum. Çok şükür pozitif. Eğer tutunduysa Allahını izniyle bisi olmaz
Allah razı olsun inşallah olmaz Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…