- 17 Mayıs 2022
- 962
- 412
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.421
Yarım rahim histeeoskopi oldum zaten genişletildi aama tutmadı neden bilmiyorum herseyi yaptırdım...Ne varki rahimde düzeltsin sıkıntı varsa histeroskopi ile .. yaşın 35 yaş altı sanırım birde ...
Niye ilkine emek vermedik mi etmedik mi kimsenin seninle birlikte ağlamadigına göre canımsın anlatsam roman olur hikayemi ... lütfen başka doktora gidinBenim ilk denemem ama 2 koyulamıyo rahim seklinden dolayı. 2 nin tutma olasılıgı cok yüksek
Vallahhi ben senin yerinde olsam en az 3 doktora daha giderdim doktorlara güvensizlik falan değil bu takıntılı bir insanda değilim her doktor başka şey söylüyor anlamıyorlar inanın banaYarım rahim histeeoskopi oldum zaten genişletildi aama tutmadı neden bilmiyorum herseyi yaptırdım...
Bana göre en iyisine gittimVallahhi ben senin yerinde olsam en az 3 doktora daha giderdim doktorlara güvensizlik falan değil bu takıntılı bir insanda değilim her doktor başka şey söylüyor anlamıyorlar inanın bana
ay inşallah keşke keşkeBundan sonraki değerleriniz daha fazla bir oranda artarsa ihtimal verebilirsiniz.. benim değerlerim şöyle oldu 31, 63.3, 109,7, 981,2378.. daha da baktırmadık ve bugün keseler göründü
Benim sonucum negatif cıktı insallah sizin sonuçlarınız cok iyi gelir
Normalde test gününüzde verdiniz değil miİki gün sonra tekrar kan istiyor böyle böyle sürünecezzz
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah rabbim kucağınızı tez vakitte doldursun.Benim sonucum negatif cıktı insallah sizin sonuçlarınız cok iyi gelir
31 le kacıncı gün baslamıstınız acabaBundan sonraki değerleriniz daha fazla bir oranda artarsa ihtimal verebilirsiniz.. benim değerlerim şöyle oldu 31, 63.3, 109,7, 981,2378.. daha da baktırmadık ve bugün keseler göründü
Anladım. Korkmayın inşallah bebiş sizinledirBilmiyorum canim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir süreç. Benim bi önceki denemem de de aynı belirtiler vardı hemen hemen korkum ondan
Amin canım sağolHakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah rabbim kucağınızı tez vakitte doldursun.
9. Gün verdim sonra 11. Gün sonra 13. Gün.. sonra 4 gün sonra verdim 981 i gördüm.. bundan iki gün sonra da 237831 le kacıncı gün baslamıstınız acaba
Benim 5. Gün embriyosu olduğu için erken baktırdım9. Gün verdim sonra 11. Gün sonra 13. Gün.. sonra 4 gün sonra verdim 981 i gördüm.. bundan iki gün sonra da 2378
anladım tesekkr ederım inşallah bana da oyle bır mucıze olurBenim 5. Gün embriyosu olduğu için erken baktırdım
İnşallah hayırlısı ile olsun daanladım tesekkr ederım inşallah bana da oyle bır mucıze olur
İnşallah hayırlısı ile olsun daAllah size de bugünleri görmeyi nasip etn
amin tesekkr edermİnşallah hayırlısı ile olsun daAllah size de bugünleri görmeyi nasip etsin
Gayet Güzel :)Kızlar benimde 11 günüm transferi sayarsak kan değerim 56.54 çıktı iyimi sizce salı günü tekrar kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?