2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim negatif oldu 5 denememde tekrar deneyecek gücüde bulamıyorum akışamı bıraksam . Yoksa merkez doktormu değiştirsem bilemiyorum . Bitkisel bal polen arı sütü aldım yeni . Bir umut o kadar

Kızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur
Bende perşembe günü transfer oldum o günden beri dinleniyorum ama arada kalkıp ev içinde yürüyorum ama kendimi yoracak şeylerden kaçınıyorum pazartesi günü başlamayı düşünüyorum işe masa başı iş ama sürekli oturmak sıkıntı olur mu bilmiyorum

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım çıkmıştır sonucun ..ben 3 gün üst üste dediler yatıyorum sabahtır

ya gercekten mı keske benm de oyle olsa degerım dusuk dıye ıhtımal vermedık 2 embryo konmustu ama ilk 51 ıkı gün sonra 166 oldu keske ıkısı de tutmus olsa hala ihtimal var mı
Bundan sonraki değerleriniz daha fazla bir oranda artarsa ihtimal verebilirsiniz.. benim değerlerim şöyle oldu 31, 63.3, 109,7, 981,2378.. daha da baktırmadık ve bugün keseler göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…