2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İnşallah güzelce ilerler.Ben grip oldum hiçbir şey hissetmiyorum.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var hep göğüs hassasiyetim olmuştu,yada canım bir yiyeceği çok istemişti.Umarım tutunmuşlardır
İnşallah çok geçmiş olsun canım. Aslında belirti olmadığı zamanlarda oluyormuş o yüzden moralini yüksek tut

Yaparsanızda ilk idrar ile yapın ilk bende boş görmüştüm sonraları silik gördüm ümitsiliğe kapılmayın güzel sonuçlar alın
Yaparsanızda ilk idrar ile yapın ilk bende boş görmüştüm sonraları silik gördüm ümitsiliğe kapılmayın güzel sonuçlar alın
Teşekkür ederim amin hepimiz güzel sonuçlar alalım

10 ve üzerini pozitif sayıyorlar sanırım.Sağlıcakla ilerlesin inşallah kan sonucunuz.Bende bir gebeliğimi 10 ile öğrenmiştim.Katlanarak bir yere kadar gitti.Ama ben bilmeden adet söktürücü kullandığım için olumsuz sonuç aldım.
Kızlar transferin 12. Günü degeeim 11.28 çıktı başına gelen varmı yükselir mi

Bende bunu merak ediyorum bende transfer için bekliyorum eşimde sıkıntı

Merhaba arkadaşlar bende tedaviye başladım Allah'ın izniyle Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bugün ignelerime başladım tavsiye edeceğiniz bı şey var mı henüz çok yeniyim lütfen biraz Bilgi verir misiniz

Anladım benimki 6. Hafta da çağırıyor anladığım kadarıyla kalp atışı göremez muhtemelen ama içte kesenin haftayla uyumuna bakacak muhtemelen
Galiba bana da öyle geldi . Zaten bugün trasnfer gününe ve son adet gününe göre hesapladım mi tam 5 haftalık oldum bugün pazartesi 5+3 oluyorum . Kalp atışı bı ihitmal ama dediğin gibi kese ve bebek var mı yok sağlıklı mı iyi mi ona bakar tekrar kalp atışı işin de 2 hafta sonra kesin çağırır . Ama ben pazartesiden sonra merkeze gitmem heralde başka özel bı doktor seçerim çünkü merkez aşırı pahalı

Bizde ilk ultrason ücretsiz bildiğim kadarıyla. Sonra zaten kendileri yönlendiriyorlar sanırım bir daha görüşemiyorsun.
Bu arada belirtilerinizde azalma var mı ben bida beta baktırmadım ama biraz tedirgin de oluyor gibiyim böyle tuhaf bir haldeyim bazen kasıklarım ağrıyor. Ama çok nadir. Yaptığım işte ağır biraz ayakta uzun süre durduğum oluyor. Tedirginlik durumu geçmeyecek sanırım keseyi görene kadar.

Benim ilkinde pozitif oldu kese günü bekliyorum

Benim mayis ayinda ilk taze transfer planlanmisti o zaman e2 ve progesteron bakildi, progesteron yuksek oldugu icin iptal edildi.. yarin dondurulmus embriyo tarnsferi olacagim.. gecen hafta cumartesi e2 ve progesteron bakildi normal dedi ilaclara igneye basladim.. bügun tekrar gittim sadece progesteron bakti tarnsfer icin uygun dedi yarin sabah 11de transferim var.. Siz yine doktorunuza sorun ama her yazilana herseye takilmayin olacagi varsa allah nasip ettiyse her türlü olur.. her doktorun tarzi farkli..

Progeston testi bakarken progestan iğne kullandırmış muydu doktorunuz. Bana bakmadan direkt 5 gün kala progestan iğneye başlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…