- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.301
Bidaki sefere ona kavustugunda bütün bu günlerini unutucaksin canim cok sükür sevincini yasatsin en dogru zamanda Rabbim sana insallahSagol canim oyle demdkki hayirlii buymus rabbim benim icin bylesini uygun gormus tbi simdi uzulmemek elde degil
İnşallahİnşallah güzelce ilerler.Ben grip oldum hiçbir şey hissetmiyorum.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var hep göğüs hassasiyetim olmuştu,yada canım bir yiyeceği çok istemişti.Umarım tutunmuşlardır
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin sendeErken gebelik testinde silik çift çizgi gördüm çarşamba kan vericem inşallah
Tek doktor var Aygül Demirol çok şükür tuttu 5 yaşında kızım var
Rabbim saglikla büyütsün kaderi güzeo olsun prensesin teşekkür canım ALLAH razı olsun
Yaparsanızda ilk idrar ile yapın ilk bende boş görmüştüm sonraları silik gördüm ümitsiliğe kapılmayıngüzel sonuçlar alın
Teşekkür ederim amin hepimiz güzel sonuçlar alalımYaparsanızda ilk idrar ile yapın ilk bende boş görmüştüm sonraları silik gördüm ümitsiliğe kapılmayıngüzel sonuçlar alın
İnşallah canım çok teşekkür ederim,pazartesi belli olacak inşallahİnşallahçok geçmiş olsun canım. Aslında belirti olmadığı zamanlarda oluyormuş o yüzden moralini yüksek tut
Kızlar transferin 12. Günü degeeim 11.28 çıktı başına gelen varmı yükselir mi
Bende bunu merak ediyorum bende transfer için bekliyorum eşimde sıkıntıKızlar merhaba, erkek infertiletisi sorunu olup hamile olanlar var mı bu grupta ? Benim 2. opum oldu ilk opumda iyi kalite 4. gün donduruldu ikinci opumda top quality 5. gün donduruldu dendi ama acaba tutunma şansı nedir ? sperm kalitesi tutunmada önemli bir etken mi merak ediyorum :)
Bizimde öyleydi ilk seferde tuttu çok şükürBende bunu merak ediyorum bende transfer için bekliyorum eşimde sıkıntı
Öyle çok paylaşım yapmıyor ama çok değerli bir hocaBende incelicem Aygül hanımı sosyal medya hesaplarına bakarım
Aminn canim rabbim isteyen herkese kolaylikla nasip etsin ❤Bidaki sefere ona kavustugunda bütün bu günlerini unutucaksin canim cok sükür sevincini yasatsin en dogru zamanda Rabbim sana insallah
Galiba bana da öyle geldi . Zaten bugün trasnfer gününe ve son adet gününe göre hesapladım mi tam 5 haftalık oldum bugün pazartesi 5+3 oluyorum . Kalp atışı bı ihitmal ama dediğin gibi kese ve bebek var mı yok sağlıklı mı iyi mi ona bakar tekrar kalp atışı işin de 2 hafta sonra kesin çağırır . Ama ben pazartesiden sonra merkeze gitmem heralde başka özel bı doktor seçerim çünkü merkez aşırı pahalıAnladım benimki 6. Hafta da çağırıyor anladığım kadarıyla kalp atışı göremez muhtemelen ama içte kesenin haftayla uyumuna bakacak muhtemelen
Bizde ilk ultrason ücretsiz bildiğim kadarıyla. Sonra zaten kendileri yönlendiriyorlar sanırım bir daha görüşemiyorsun.Galiba bana da öyle geldi . Zaten bugün trasnfer gününe ve son adet gününe göre hesapladım mi tam 5 haftalık oldum bugün pazartesi 5+3 oluyorum . Kalp atışı bı ihitmal ama dediğin gibi kese ve bebek var mı yok sağlıklı mı iyi mi ona bakar tekrar kalp atışı işin de 2 hafta sonra kesin çağırır . Ama ben pazartesiden sonra merkeze gitmem heralde başka özel bı doktor seçerim çünkü merkez aşırı pahalı
Benim ilkinde pozitif oldu kese günü bekliyorumKızlar merhaba, erkek infertiletisi sorunu olup hamile olanlar var mı bu grupta ? Benim 2. opum oldu ilk opumda iyi kalite 4. gün donduruldu ikinci opumda top quality 5. gün donduruldu dendi ama acaba tutunma şansı nedir ? sperm kalitesi tutunmada önemli bir etken mi merak ediyorum :)
Benim mayis ayinda ilk taze transfer planlanmisti o zaman e2 ve progesteron bakildi, progesteron yuksek oldugu icin iptal edildi.. yarin dondurulmus embriyo tarnsferi olacagim.. gecen hafta cumartesi e2 ve progesteron bakildi normal dedi ilaclara igneye basladim.. bügun tekrar gittim sadece progesteron bakti tarnsfer icin uygun dedi yarin sabah 11de transferim var.. Siz yine doktorunuza sorun ama her yazilana herseye takilmayin olacagi varsa allah nasip ettiyse her türlü olur.. her doktorun tarzi farkli..Forumlarda transfer öncesi progrston ve e2 testleri yapıldığını okudum. Benim doktorum dondurulmuş transferde hiç e2 progeston bakmıyor hatta bakmadan estoferm ve progrstan iğneye başlatıyor. Acaba dondurulmuş olunca gerek duyulmuyor mu ondan mıdır ? Bilginiz var mı
Süper çok sevindim sizin adınıza maşallahBenim ilkinde pozitif oldu kese günü bekliyorum
Bende 18 inde oldum bugün kalktım mecbur tabi çok yorulmuyorum bi belirtin varmı nasıl gidiyorArkadaşlar zaman geçmiyor 18 inde transfer oldum. Yat yat sıkıldım artık.
Progeston testi bakarken progestan iğne kullandırmış muydu doktorunuz. Bana bakmadan direkt 5 gün kala progestan iğneye başlatıyorBenim mayis ayinda ilk taze transfer planlanmisti o zaman e2 ve progesteron bakildi, progesteron yuksek oldugu icin iptal edildi.. yarin dondurulmus embriyo tarnsferi olacagim.. gecen hafta cumartesi e2 ve progesteron bakildi normal dedi ilaclara igneye basladim.. bügun tekrar gittim sadece progesteron bakti tarnsfer icin uygun dedi yarin sabah 11de transferim var.. Siz yine doktorunuza sorun ama her yazilana herseye takilmayin olacagi varsa allah nasip ettiyse her türlü olur.. her doktorun tarzi farkli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?