- 28 Ağustos 2023
- 718
- 165
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.261
Peki canım ilkinde oldumu tuttumu bebek pazartesi sperm testi vericez ama benden kaynaklı 0.04 amh tüp bebek yap dediler Memorial hastanesi Ankara'da hangi doktora gittinizÖncelikle eşimin ve benim ne gibi sorunlarımız var ona bakıyor ben de pcos var eşim de sperm sayısı düşük sizin sorununuz ne bilmiyorum ama ona göre ilerliyor kızımda taze transfer yaptı şimdi dondurulmuş sanırım durumumuza göre ilerliyor
İnşallah güzelce ilerler.Ben grip oldum hiçbir şey hissetmiyorum.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var hep göğüs hassasiyetim olmuştu,yada canım bir yiyeceği çok istemişti.Umarım tutunmuşlardırBenim kan tahlilim çarşamba günü. Belirtilerim de dün sabah sol kasık ağrısı ile uyandım tüm gün devam etti bugün sadece bel ağrım var
senınkı daha ıyı gıbı benım 50 yle basladı 10.gün bugun 12 166 oldu şükür.İnşallah artar saglıklaİşte dün 174 geldi 10. Gündü yarın akşamüstü baktırıcam ikinci kez inşallah
Tek doktor var Aygül Demirol çok şükür tuttu 5 yaşında kızım varPeki canım ilkinde oldumu tuttumu bebek pazartesi sperm testi vericez ama benden kaynaklı 0.04 amh tüp bebek yap dediler Memorial hastanesi Ankara'da hangi doktora gittiniz
Benimde 13 eylülde transfer oldu. Transfer günü sayılıyormuş benim doktorum öyle söyledi normalde 9 benimde ama 10 diyor doktorKaçıncı gün derken 14 eylülde 5.gün blast 5bb embriyosu oldu bana 2 tane .. bugub 8.günüm canm
Merhaba transferiniz hayırlı olsun inş güzel haber alırsınız ben oturarak kılmıştım içiniz rahat etmiyorsa gözünüzle bile kılabilirsiniz dinimiz kolaylık diniArkadaslar birsey sorucam. Dün transfer oldum yazmıştım, namaz kılabilir miyim.
Hayırlı olsun inşallah.kaçıncı gün embriyosu acaba bende cuma günü embriyo transferi oldum.7.günümKızlar sanırım pozitife gidiyorum rabbim nasip eylebu yolda emek veren herkese nasip eylee bugun 8.günüm düne göre sanki biraz koyulaşmış gibi inşallar gebeyimdir
Biz tahliller ve muayene hariç 20 bin transfer ücreti ödedik hiç bi indirim olmadı 3. Transferde de transfer ücreti neyse onu alıyorlar yine indirim yok malesef2. Transferi deneyen arkadaşlar maddi olarak nasıl oluo ilkteki gibimi alıo merkez yoksa indirim yapıyor mu
Otururken kıl canım ben 4 Gün hep oturdum ... iki gündür ayakta niyet edip sora oturuyorumArkadaslar birsey sorucam. Dün transfer oldum yazmıştım, namaz kılabilir miyim.
Ben gördüm canımKeseleri gören kimlerdi kızlar bişi danışıcamda ?
merhabalar.umarım sonucunuz pozitiftir.bende 15 eylülde 3.gün embriyosu transferi oldum.bugün 7.günüm test yapsam mı acaba diyorum.pazartesi kan verme günümBenimde 13 eylülde transfer oldu. Transfer günü sayılıyormuş benim doktorum öyle söyledi normalde 9 benimde ama 10 diyor doktor
5.gün embriyosu benm blast inş hayırlı sonuclar alırsınız benm pazartesi kan testi günümHayırlı olsun inşallah.kaçıncı gün embriyosu acaba bende cuma günü embriyo transferi oldum.7.günüm
5.gün embriyosu benm blast inş hayırlı sonuclar alırsınız benm pazartesi kan testi gü
benim 3.gün embriyosu.Daha çıkmaz o zaman5.gün embriyosu benm blast inş hayırlı sonuclar alırsınız benm pazartesi kan testi günüm
Estrofem oksapar iğne coraspirin pronetal life prolutex iğne ve fitilHangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
Bilmiyorum inanın ben dayanamdım yaptımmerhabalar.umarım sonucunuz pozitiftir.bende 15 eylülde 3.gün embriyosu transferi oldum.bugün 7.günüm test yapsam mı acaba diyorum.pazartesi kan verme günüm
Tamam canım çok teşekkür ederimOtururken kıl canım ben 4 Gün hep oturdum ... iki gündür ayakta niyet edip sora oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?