2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Peki canım ilkinde oldumu tuttumu bebek pazartesi sperm testi vericez ama benden kaynaklı 0.04 amh tüp bebek yap dediler Memorial hastanesi Ankara'da hangi doktora gittiniz

2. Transferi deneyen arkadaşlar maddi olarak nasıl oluo ilkteki gibimi alıo merkez yoksa indirim yapıyor mu

Benim kan tahlilim çarşamba günü. Belirtilerim de dün sabah sol kasık ağrısı ile uyandım tüm gün devam etti bugün sadece bel ağrım var
İnşallah güzelce ilerler.Ben grip oldum hiçbir şey hissetmiyorum.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var hep göğüs hassasiyetim olmuştu,yada canım bir yiyeceği çok istemişti.Umarım tutunmuşlardır

Kızlar sanırım pozitife gidiyorum rabbim nasip eyle bu yolda emek veren herkese nasip eylee bugun 8.günüm düne göre sanki biraz koyulaşmış gibi inşallar gebeyimdir
Hayırlı olsun inşallah.kaçıncı gün embriyosu acaba bende cuma günü embriyo transferi oldum.7.günüm

2. Transferi deneyen arkadaşlar maddi olarak nasıl oluo ilkteki gibimi alıo merkez yoksa indirim yapıyor mu
Biz tahliller ve muayene hariç 20 bin transfer ücreti ödedik hiç bi indirim olmadı 3. Transferde de transfer ücreti neyse onu alıyorlar yine indirim yok malesef ilaçlarda 5 bin civarı tuttu ama değişiyordur tabi merkezden merkeze

Benimde 13 eylülde transfer oldu. Transfer günü sayılıyormuş benim doktorum öyle söyledi normalde 9 benimde ama 10 diyor doktor
merhabalar.umarım sonucunuz pozitiftir.bende 15 eylülde 3.gün embriyosu transferi oldum.bugün 7.günüm test yapsam mı acaba diyorum.pazartesi kan verme günüm

merhabalar.umarım sonucunuz pozitiftir.bende 15 eylülde 3.gün embriyosu transferi oldum.bugün 7.günüm test yapsam mı acaba diyorum.pazartesi kan verme günüm
Bilmiyorum inanın ben dayanamdım yaptım korka korka hatta bakmadım çıktım sonra silik çizgi gördüm dayanabilirseniz 9. Günde yapın kesin olsun sonra değerler yükseliyor benimde 10 günüm halân silik çıkıyor bugün biraz koyulaştı rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…