- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.181
herkesin sınavı farklo bu dünyada Allahım sizi mülafatlandırsın tez vakıtte..Şifayla doldursun vucudunuzu...2020’de tanı konuldu. Yıldırım nikahı yaptık 5 tane embriyo dondurduk. Sonra neredeyse 5-6 ameliyat oldum. Hep umudum diriydi. Ama insanlar çok yaraladı, en sevdiğim dediğim kişi bile kanserli, kısır dedi.. Ama ben böyle olmayı seçmedim. Kaç gündür kasık bel ağrım var o kadar çok ki bunun bebekle alakası olmadığını biliyorum. Böbreklerim dayanamadı ya da enfeksiyon kaptım..Açıkçası güçüm kalmadı. Tek başıma mücadele etmek yordu. Allah önce herkese sağlık sonra doğru ve iyi insanlar nasip etsin. Demek ki benim imtihanım bu
Bu süreçte en onemli şey eşler cunku onlar yanında hep onlar goruyorlar ne acılar ne zorluklar o ılaclar ıgneler piskolojisi verılen onca yuklenen hormonlar zaten sinir yapıyor eşiniz yanlıs yapmıs umarım düzelir hatasının farkına varırkızlar eşleriniz bu süreçte nasıl davranıyor Allah aşkına 5 aylık evlıyız daha.Düşük değer diye hemen tüp bebek yaptık.İki gün önce pozıtıfı gördüm çok şükür ama eşime soyleyemedm bıle küstük çünkü.Benım sonuc bekledıgımı bılıyor ne sordu ne barısmaya calıstı ki tedavıde de kaç gün küs durduk malesef sinirli anında agzından cıkanı kulagı duymuyor sonra da bana kızıyor bır de uzatıyorsun sınırlıydım dıye.Ben sınırden gece uyuyamazken dönüp horul horul uyuyo dün patladım sinir krizi gecırdım elımdekılerı de fırlatım hamıle oldugumu soyledımbağrıi çağrış içinde oysa ne hayallerım vardı nasıl soyleyecektım mutlu olacaktı vs vs dünden beri cok korkuyorum çok kasıldım çünkü inşaşlah bısı olmamıstır, sabah kan verdım sonuc bekloyorum.Ikı gunluk pozıtıflem gercekten bosanmayı dusunuyorum boyle bır surecte bıle kac gece benle küs uyudu, üzdü kırdı böyle adamdan hayır gelır mı gercektn yanşi bı evlılık yaptım sanırım.Neden erkekler bu kadar düşüncesız
Lütfen üzülmeyin..önce sizin sağlığınız..bebek sonra..ne güzel 5 embriyonuz var sakın ümitsizliğe kapılmayın.. Allah bir anda ne kapılar açıyor..size de nasip olacak inşallah2020’de tanı konuldu. Yıldırım nikahı yaptık 5 tane embriyo dondurduk. Sonra neredeyse 5-6 ameliyat oldum. Hep umudum diriydi. Ama insanlar çok yaraladı, en sevdiğim dediğim kişi bile kanserli, kısır dedi.. Ama ben böyle olmayı seçmedim. Kaç gündür kasık bel ağrım var o kadar çok ki bunun bebekle alakası olmadığını biliyorum. Böbreklerim dayanamadı ya da enfeksiyon kaptım..Açıkçası güçüm kalmadı. Tek başıma mücadele etmek yordu. Allah önce herkese sağlık sonra doğru ve iyi insanlar nasip etsin. Demek ki benim imtihanım bu
Allah’ım razı olsun çokçaherkesin sınavı farklo bu dünyada Allahım sizi mülafatlandırsın tez vakıtte..Şifayla doldursun vucudunuzu...
Elhamdülillah böyle yaşamayı öğrendim. Sağlığımda olabilecek kadar iyi.. Rahmim ne yaparsam yapayım ince olduğu için sonuç yine aynı olur. O yüzden başka denemek istemiyorum. Sadece hazırlık 2 ay sürdü günde 20 hap bantlar iğneler oldum sonuç sıfır.Lütfen üzülmeyin..önce sizin sağlığınız..bebek sonra..ne güzel 5 embriyonuz var sakın ümitsizliğe kapılmayın.. Allah bir anda ne kapılar açıyor..size de nasip olacak inşallah
kıbrısta taşıyıcı annelık yapılabılır ama tabı o da zor bi süreç ;(Elhamdülillah böyle yaşamayı öğrendim. Sağlığımda olabilecek kadar iyi.. Rahmim ne yaparsam yapayım ince olduğu için sonuç yine aynı olur. O yüzden başka denemek istemiyorum. Sadece hazırlık 2 ay sürdü günde 20 hap bantlar iğneler oldum sonuç sıfır.
Eşin üzerine ne kadar düşülürse kendilerini o kadar kaf dağında görüyorlar. İlk evlendiğimiz yıllar eşim de çok küserdi kaynanam dedi ki sakın önce sen gidip konuşma o seni önemsemezse sen de onu önemseme çünkü önemsenmediklerini anlayınca o zaman senin peşine düşüyor. Sanki o yokmuş gibi davran bebeğinle ilgilen onunla ilgili hayaller kurkızlar eşleriniz bu süreçte nasıl davranıyor Allah aşkına 5 aylık evlıyız daha.Düşük değer diye hemen tüp bebek yaptık.İki gün önce pozıtıfı gördüm çok şükür ama eşime soyleyemedm bıle küstük çünkü.Benım sonuc bekledıgımı bılıyor ne sordu ne barısmaya calıstı ki tedavıde de kaç gün küs durduk malesef sinirli anında agzından cıkanı kulagı duymuyor sonra da bana kızıyor bır de uzatıyorsun sınırlıydım dıye.Ben sınırden gece uyuyamazken dönüp horul horul uyuyo dün patladım sinir krizi gecırdım elımdekılerı de fırlatım hamıle oldugumu soyledımbağrıi çağrış içinde oysa ne hayallerım vardı nasıl soyleyecektım mutlu olacaktı vs vs dünden beri cok korkuyorum çok kasıldım çünkü inşaşlah bısı olmamıstır, sabah kan verdım sonuc bekloyorum.Ikı gunluk pozıtıflem gercekten bosanmayı dusunuyorum boyle bır surecte bıle kac gece benle küs uyudu, üzdü kırdı böyle adamdan hayır gelır mı gercektn yanşi bı evlılık yaptım sanırım.Neden erkekler bu kadar düşüncesız
Canım bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor. Kesinlikle haksız tabi ki. Özellikle bu dönemde sana böyle davranmamalı ama sen şimdi buralara odaklanmamaya çalış. Evliliğin ilk yıllarında olabiliyormuş böyle şeyler.kızlar eşleriniz bu süreçte nasıl davranıyor Allah aşkına 5 aylık evlıyız daha.Düşük değer diye hemen tüp bebek yaptık.İki gün önce pozıtıfı gördüm çok şükür ama eşime soyleyemedm bıle küstük çünkü.Benım sonuc bekledıgımı bılıyor ne sordu ne barısmaya calıstı ki tedavıde de kaç gün küs durduk malesef sinirli anında agzından cıkanı kulagı duymuyor sonra da bana kızıyor bır de uzatıyorsun sınırlıydım dıye.Ben sınırden gece uyuyamazken dönüp horul horul uyuyo dün patladım sinir krizi gecırdım elımdekılerı de fırlatım hamıle oldugumu soyledımbağrıi çağrış içinde oysa ne hayallerım vardı nasıl soyleyecektım mutlu olacaktı vs vs dünden beri cok korkuyorum çok kasıldım çünkü inşaşlah bısı olmamıstır, sabah kan verdım sonuc bekloyorum.Ikı gunluk pozıtıflem gercekten bosanmayı dusunuyorum boyle bır surecte bıle kac gece benle küs uyudu, üzdü kırdı böyle adamdan hayır gelır mı gercektn yanşi bı evlılık yaptım sanırım.Neden erkekler bu kadar düşüncesız
hayırlısı artık ne diyelimCanım bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor. Kesinlikle haksız tabi ki. Özellikle bu dönemde sana böyle davranmamalı ama sen şimdi buralara odaklanmamaya çalış. Evliliğin ilk yıllarında olabiliyormuş böyle şeyler.
Ya zaten tek başımayım anne ve babam dışında kimseden destek görmedim. Ama taşıyıcı annelik yapmam dinen haram açık açık sizden doğan sizindir deniliyor.kıbrısta taşıyıcı annelık yapılabılır ama tabı o da zor bi süreç ;(
anladım cok bılgım yok.Kesınlıkle aılemızden baskası yalan koca moca yalan vallaYa zaten tek başımayım anne ve babam dışında kimseden destek görmedim. Ama taşıyıcı annelik yapmam dinen haram açık açık sizden doğan sizindir deniliyor.
Verdim canım sonuç bekliyorum sen naptınSulgen canim naptin kan verdin mi hayirlisyla
Hepsi Imtihan dünyasi maglesefki canim.. insanlar acimasiz ve kaddar.. hic bi sey yormuyorda Insanlarla ugrasmak o kadar yorucuki heleki bu sürecte tahmin dahi edemiyorum cok vicdansizlar ne yazikki. Ama hepsine ragmen dimdik ayakta olman herseye bedel onlara en güzel cevap bence canim. Yilma pes etme Rabbim imtihanini gecmeni bekliyor Sabir ve cokca Dua2020’de tanı konuldu. Yıldırım nikahı yaptık 5 tane embriyo dondurduk. Sonra neredeyse 5-6 ameliyat oldum. Hep umudum diriydi. Ama insanlar çok yaraladı, en sevdiğim dediğim kişi bile kanserli, kısır dedi.. Ama ben böyle olmayı seçmedim. Kaç gündür kasık bel ağrım var o kadar çok ki bunun bebekle alakası olmadığını biliyorum. Böbreklerim dayanamadı ya da enfeksiyon kaptım..Açıkçası güçüm kalmadı. Tek başıma mücadele etmek yordu. Allah önce herkese sağlık sonra doğru ve iyi insanlar nasip etsin. Demek ki benim imtihanım bu
Sandalye de kılabilirsiniz namazınızı. Kılmanıza engel değil abdest alırken ayaklarını kaldırmayın maşrapa dökerek alın abdestinizi. Ben halen daha oturarak kılıyorum mesela.Arkadaslar birsey sorucam. Dün transfer oldum yazmıştım, namaz kılabilir miyim.
Hayır canım hayırlı olsunMerhaba. 8 eylul 22.00 de catlatma ignemi oldum. 15 eylulde taze bir embriyo transferi oldum. Bugun icimden bir ses test yaptirdi. Regl sancisina benzer bir sey var. Ilk idrarim degildi. Sonuc ilk 3 dk da cikmadi, bembeyazdi hep ilkte. 5 dk sonra boyle oldu, silik cikti gibi. Sizce? Catlatma ignesi etkili olabilir mi?Eki Görüntüle 3305597 Eki Görüntüle 3305598
anladım cok bılgım yok.Kesınlıkle aılemızden baskası yalan koca moca yalan
Allah’ım her bakımdan Allah korkusu olacak, merhametli, onun emaneti olarak görecek insanlarla karşılaştırsın. Hastalık herkes için var. Bilmiyorum 29 yaşındayım 4 yılım büyük imtihanlar geçti öyle ki kanserden daha ağırı olmaz dedim oldu. Tek umudum, tek yaşama bağlayan mesleğim ve anne olma umudumdu. Galiba bana mesleğim kaldı.. Salı gününden sonra bu defteri kapatıp kendi hayatıma bakmaya çalışacağım inşaAllahanladım cok bılgım yok.Kesınlıkle aılemızden baskası yalan koca moca yalan valla
Rabbim İnşllah gönlünüze göre verir. Umutsuz olmayın. Tıpta neler neler gelişiyor. Size de yarayacak bir ilaç mutlaka olacaktır. Yaşınız da daha çok genç. İnşallah mucize verir rabbim sizeAllah’ım her bakımdan Allah korkusu olacak, merhametli, onun emaneti olarak görecek insanlarla karşılaştırsın. Hastalık herkes için var. Bilmiyorum 29 yaşındayım 4 yılım büyük imtihanlar geçti öyle ki kanserden daha ağırı olmaz dedim oldu. Tek umudum, tek yaşama bağlayan mesleğim ve anne olma umudumdu. Galiba bana mesleğim kaldı.. Salı gününden sonra bu defteri kapatıp kendi hayatıma bakmaya çalışacağım inşaAllah
Allah’ım iki cihanda razı oldun. Sizlerin o güzel kalbinin yüzü suyu hürmetine bana bir kapı açsınRabbim İnşllah gönlünüze göre verir. Umutsuz olmayın. Tıpta neler neler gelişiyor. Size de yarayacak bir ilaç mutlaka olacaktır. Yaşınız da daha çok genç. İnşallah mucize verir rabbim sizeyaşadıklarınız çok zor şeyler. Hayırlısıyla tez vakitte gönlünüze göre versin inşallah
Bu süreci tek ben ve annem biliyor açıkçası. Kimseyle konuşmuyorum bir şey demiyorumHepsi Imtihan dünyasi maglesefki canim.. insanlar acimasiz ve kaddar.. hic bi sey yormuyorda Insanlarla ugrasmak o kadar yorucuki heleki bu sürecte tahmin dahi edemiyorum cok vicdansizlar ne yazikki. Ama hepsine ragmen dimdik ayakta olman herseye bedel onlara en güzel cevap bence canim. Yilma pes etme Rabbim imtihanini gecmeni bekliyor Sabir ve cokca DuaGerisi Rabbimin Ol demesiyle olacak hersey..
o güzel gönlüne göre versin herseylerin en güzeliinii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?