- 13 Aralık 2019
- 89
- 83
- 38
- 42
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.161
Bekliyorum heyecanla,umarım bizde öyle oluruz.kendini strese sokma canım.burda okudum idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmış.walla bende cesaret edemiyorum
Canım ankarada bende tüp bebek yapacagim sen nerfe hangi hastanede tedavi görüyorsun memnunmusunMerhaba ben de transfer için ilaç kullanıyorum, muhtemelen haftaya transfer yapılır. Ben ilk transferimi 2020 yılında yaptırdım ve çok şükür bir kızım oldu. o tedaviden. 1 tane dondurulmuş embriyom vardı inşallah o da olumlu sonuçlanır. İlk transferim de dondurulmuş 5.gün embriyosu idi.
Kızlar dondurulmuş transfer için ne kadar ücret istendi sizden. Ben Ankaradayım.
7. Haftadakalp atışı için kaçıncı haftada gidiliyor
Merhaba canım ben de Ankara da tedavi gördüm Memorial hastanesinde kuzum var 5 yaşında o da orada tüp bebekle oldu şimdi yine orada yaptırdım hamileyim ben çok memnunumCanım ankarada bende tüp bebek yapacagim sen nerfe hangi hastanede tedavi görüyorsun memnunmusun
teşekkür ederim7. Haftada
Benim kan tahlilim çarşamba günü. Belirtilerim de dün sabah sol kasık ağrısı ile uyandım tüm gün devam etti bugün sadece bel ağrım varteşekkür ederim canım.pazartesi günü kan tahlilim var onu bekleyeyim o zaman :) hiç belirtim yok normal mi.sizin var mıydı belirtileriniz
memorial hastanesinde ne kadar ücret ödedinizMerhaba canım ben de Ankara da tedavi gördüm Memorial hastanesinde kuzum var 5 yaşında o da orada tüp bebekle oldu şimdi yine orada yaptırdım hamileyim ben çok memnunum
İlaçlar hariç 60 bin verdik ama benim 2 kez yumurta toplandı histeroskobi yapıldı kişiden kişiye değişiyormemorial hastanesinde ne kadar ücret ödediniz
29 agustos olmustum benNe zaman transfer olmuştunuz?
Hayir evden cikma canim zaten ben 10güne kadar evdeydim evde odalari gez olabildiginceCevap verdiğin için teşekkür ederim Ben dahha bugün transferin 6 ci günü canım ya eşim evden çıkarmıyor söylüyorum anlamıyorda hemşire söylerken de duydu maalesef dinletemiyorm
Rabbimden ümit kesilmezYa benim zaten olması bir mucize. Rahmim radyoterapiden dolayı çok inceydi bir yıldır tedavi görüyorum doktorum embriyom kaliteli diye ona şans vermek istedi. Ya ne bileyim o kadar kanser, acılar derken Allah bana bir mucize gösterir diye umut etmiştim. Üzülmem olmazsa diyordum ama üzüldüm.
7- 8 haftasindakalp atışı için kaçıncı haftada gidiliyor
benm 51 di sizinki çok iyi değil miKızlar durumları biliyorsunuz dünden beri kahverengi kanamam devam ediyor sabah biara kırmızı oldu . Kan günüm malum akşama doğru zoraki bi şekilde kan verdim şimdi sonuç geldi 174. Ne hissedeyim bilemedim düşük mü 5. Gün embriyo transferi olmuştum bugün transfer günü hariç 10. Gün bugün kahverengi kanamam da devam ediyor . Şoktayım şuan
eğilmesenız daha ıyı hbıArkadaslar birsey sorucam. Dün transfer oldum yazmıştım, namaz kılabilir miyim.
Keske canım benm keske pozitifi görebilsek sana da çok dua ediyorum buradaki herkesedeCanım netleşmesi anca 10.12. Günden sonra olur neden öyle diyosun silikte olsa cıkıyo sen silik görmemişsin.
Negatif cıkmıyor en azından umut var
eğilmesenız daha ıyı hbı
2020’de tanı konuldu. Yıldırım nikahı yaptık 5 tane embriyo dondurduk. Sonra neredeyse 5-6 ameliyat oldum. Hep umudum diriydi. Ama insanlar çok yaraladı, en sevdiğim dediğim kişi bile kanserli, kısır dedi.. Ama ben böyle olmayı seçmedim. Kaç gündür kasık bel ağrım var o kadar çok ki bunun bebekle alakası olmadığını biliyorum. Böbreklerim dayanamadı ya da enfeksiyon kaptım..Açıkçası güçüm kalmadı. Tek başıma mücadele etmek yordu. Allah önce herkese sağlık sonra doğru ve iyi insanlar nasip etsin. Demek ki benim imtihanım buRabbimden ümit kesilmez
Nasip ettirmedigini hayal dahi ettirmezmis. Olucak canim sadece Sabir ve Dua.
Inan cok üzüldüm senin adina Insallah atlatmisindir o kötü sürecleri bida Rabbim yasatmasin.. ve bebeginle unutturmayi nasip eylesin o kötü günlerin yerini güzellikle doldurursun insallah
Yeni anne adayi olarak tüm dualarim seninleRabbim yar ve yardimcin olsun canim benimm ama pes etme gidenildigin yere kadar gücün yettigi yere kadar devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?