2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canım ankarada bende tüp bebek yapacagim sen nerfe hangi hastanede tedavi görüyorsun memnunmusun

teşekkür ederim canım.pazartesi günü kan tahlilim var onu bekleyeyim o zaman :) hiç belirtim yok normal mi.sizin var mıydı belirtileriniz
Benim kan tahlilim çarşamba günü. Belirtilerim de dün sabah sol kasık ağrısı ile uyandım tüm gün devam etti bugün sadece bel ağrım var

Cevap verdiğin için teşekkür ederim Ben dahha bugün transferin 6 ci günü canım ya eşim evden çıkarmıyor söylüyorum anlamıyorda hemşire söylerken de duydu maalesef dinletemiyorm
Hayir evden cikma canim zaten ben 10güne kadar evdeydim evde odalari gez olabildigince bolca su icmeye calis bide yürü sürekli yatma

Rabbimden ümit kesilmez
Nasip ettirmedigini hayal dahi ettirmezmis. Olucak canim sadece Sabir ve Dua.
Inan cok üzüldüm senin adina Insallah atlatmisindir o kötü sürecleri bida Rabbim yasatmasin.. ve bebeginle unutturmayi nasip eylesin o kötü günlerin yerini güzellikle doldurursun insallah
Yeni anne adayi olarak tüm dualarim seninle Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benimm ama pes etme gidenildigin yere kadar gücün yettigi yere kadar devamm

benm 51 di sizinki çok iyi değil mi

kızlar eşleriniz bu süreçte nasıl davranıyor Allah aşkına 5 aylık evlıyız daha.Düşük değer diye hemen tüp bebek yaptık.İki gün önce pozıtıfı gördüm çok şükür ama eşime soyleyemedm bıle küstük çünkü.Benım sonuc bekledıgımı bılıyor ne sordu ne barısmaya calıstı ki tedavıde de kaç gün küs durduk malesef sinirli anında agzından cıkanı kulagı duymuyor sonra da bana kızıyor bır de uzatıyorsun sınırlıydım dıye.Ben sınırden gece uyuyamazken dönüp horul horul uyuyo dün patladım sinir krizi gecırdım elımdekılerı de fırlatım hamıle oldugumu soyledım bağrıi çağrış içinde oysa ne hayallerım vardı nasıl soyleyecektım mutlu olacaktı vs vs dünden beri cok korkuyorum çok kasıldım çünkü inşaşlah bısı olmamıstır, sabah kan verdım sonuc bekloyorum.Ikı gunluk pozıtıflem gercekten bosanmayı dusunuyorum boyle bır surecte bıle kac gece benle küs uyudu, üzdü kırdı böyle adamdan hayır gelır mı gercektn yanşi bı evlılık yaptım sanırım.Neden erkekler bu kadar düşüncesız

2020’de tanı konuldu. Yıldırım nikahı yaptık 5 tane embriyo dondurduk. Sonra neredeyse 5-6 ameliyat oldum. Hep umudum diriydi. Ama insanlar çok yaraladı, en sevdiğim dediğim kişi bile kanserli, kısır dedi.. Ama ben böyle olmayı seçmedim. Kaç gündür kasık bel ağrım var o kadar çok ki bunun bebekle alakası olmadığını biliyorum. Böbreklerim dayanamadı ya da enfeksiyon kaptım..Açıkçası güçüm kalmadı. Tek başıma mücadele etmek yordu. Allah önce herkese sağlık sonra doğru ve iyi insanlar nasip etsin. Demek ki benim imtihanım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…