- 12 Mart 2019
- 14.862
- 34.254
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.141
Amin canım nasip artıkAnladım hakkında hayırlısı kolayca tez vakitte olsun inşallah daha fazla aramadan sağlıkla nasip olsun.
Nerden biliyorsun canım benim ..kan vermediğin sürece boşa üzülüyorsun kızdıracam şimdi beni Allah'a dayan lütfen çok dua et bugün lütfen.
sen ne zaman gideceksin gerçekten çok heyecanlı Rabbim herkese yaşatsın aminAy kalp atisi daha heycanli sanirim cünki bende gün sayiyorum
Aminnn canim yaasen ne zaman gideceksin gerçekten çok heyecanlı Rabbim herkese yaşatsın amin
korkma canim ben sordum Doktoruma ara sra bendede oluyor yürüyürüs yapmayi ihmal etme bana doktorum öyle dedi bebege kan akisi olmaliymisKızlar benim dün geceki o iki Damla kahveli açık gelenden başka bir şey yok yerleşme kanamasi mıdır hemşire ye söylimmi
Aynısını bende yaptım,silik bile çıkmadı. Ama yine erken :)Benim bugün 8. gün ve ben az önce test yaptım. Silik bile olsa görmedim. Ama o kadar çok kasık ve bel ağrım var ki.. Uyuyamıyorum ağrıdan
merhabalar.hayırlı olsun şimdiden.benim de dün 6.günümdü test yapmaya cesaret edemiyorum.kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz.benim 3.gün embriyosuKızlar 6. Günüm dayanamadım test yaptım çift silik çıktı
Ya benim zaten olması bir mucize. Rahmim radyoterapiden dolayı çok inceydi bir yıldır tedavi görüyorum doktorum embriyom kaliteli diye ona şans vermek istedi. Ya ne bileyim o kadar kanser, acılar derken Allah bana bir mucize gösterir diye umut etmiştim. Üzülmem olmazsa diyordum ama üzüldüm.5.gününden beri bnm de silik çıkıyor hep sadece göğüs hassasiyeti var ne bi yerleşme kanaması ne baska bişey cok nadir de kasıklarda adet sancısı oluyor . Silik çıksa bile hemsireler güvenmeyin diyorlar koyulasmıyor bile . Bnde 8. Günümdeyim ama hiç umudum yok malesef
Bilmiyorum ki..Aynısını bende yaptım,silik bile çıkmadı. Ama yine erken :)
Amin hepimizin inşallah şuan 3. Denemenin 4. Günündeyim rabbim hepimizi kavuştursun bebeklerine inşllahCanımsın gelmiş geçmiş olsun geriye bakmayalım nasıl yapmışlar bir insanın canı sağlığı var ortada.. hiçmi hakkınızı aramadınız gidip hesap sorsaydınız konu kendilerine gelince kırk tane sıralarlar... bende neler neler senin çocuğun olmuyor artık gelme Kıbrıs'a git dedi son sözü doktorun ... Allah'ım büyük hepimize rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Tesekkür ederimm canımmerhabalar.hayırlı olsun şimdiden.benim de dün 6.günümdü test yapmaya cesaret edemiyorum.kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz.benim 3.gün embriyosu
siz ne zaman kalp atışını duymaya gideceksinizAy kalp atisi daha heycanli sanirim cünki bende gün sayiyorum
Ne zaman transfer olmuştunuz?korkma canim ben sordum Doktoruma ara sra bendede oluyor yürüyürüs yapmayi ihmal etme bana doktorum öyle dedi bebege kan akisi olmaliymis
Benimde 3.gün embriosu,bende test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sen bilirsinmerhabalar.hayırlı olsun şimdiden.benim de dün 6.günümdü test yapmaya cesaret edemiyorum.kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz.benim 3.gün embriyosu
kalp atışı için kaçıncı haftada gidiliyorsen ne zaman gideceksin gerçekten çok heyecanlı Rabbim herkese yaşatsın amin
teşekkür ederim canım.pazartesi günü kan tahlilim var onu bekleyeyim o zaman :) hiç belirtim yok normal mi.sizin var mıydı belirtilerinizTesekkür ederimm canımdondurulmuş 5ci gün embriyosu. Bi kaç gün daha beklemelisin bence 3cü günde daha geç çıkıyor sonuç
Cevap verdiğin için teşekkür ederim Ben dahha bugün transferin 6 ci günü canım ya eşim evden çıkarmıyor söylüyorum anlamıyorda hemşire söylerken de duydu maalesef dinletemiyormkorkma canim ben sordum Doktoruma ara sra bendede oluyor yü
pazartesi kan tahlili günüm var bekleyeyim o zaman canım.Son durum nedir peki.umarım pozitiftirBenimde 3.gün embriosu,bende test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sen bilirsin
Salı kan vereceğim,salıya kadar beklemedeyim. Ama bugünde testim negatif.pazartesi kan tahlili günüm var bekleyeyim o zaman canım.Son durum nedir peki.umarım pozitiftir
kendini strese sokma canım.burda okudum idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmış.walla bende cesaret edemiyorumSalı kan vereceğim,salıya kadar beklemedeyim. Ama bugünde testim negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?