- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.961
Aaa bendende kücükmüsün ben 29 yasindayim eylülde girdim ve en güzel hediyemide eylülde aldim cok sükürAmin inşallah.
26 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 senedirde savaşıyorum.
Benim fazlasıyla acı tecrübem oldugu için yıkımım kolay olmuyor yine zor evet ama güçlenmek zorunda oldugumun bilincinde oldugum için ayağa kalkıp tekrar başlayabiliyorum.
Maddi manevi yıpransakta
Yani başka bişey kalmıyor aklıma o geliyor.Evet canım bu konuda haklı olabilirsin çünkü yumurta dondurulup tekrar çözüldüğünde biraz daha şansı yüksek ama sperm bildiğim kadarıyla öyle değil. Daha çabuk bozulabiliyor diye biliyorum.
Zamanı değilmiş ben elimden geleni fazlasıyla yaptımAaa bendende kücükmüsün ben 29 yasindayim eylülde girdim ve en güzel hediyemide eylülde aldim cok sükür
Rabbim kalbine gönlüne göre versin canim bende 7 senelik evliyim bak bu güne kismetmis. Herseyin yeri ve zamani var Rabbim hayirlisini kolaylikla nasip etsin Tabiki yoruluyoruz ama yine dimdik ayaktayiz cok sükür olmakta zorundayim bebegimiz icin
Çok sevindim Allah kucagınada almayı nasip etsin canım elimizden gelen sadece dua etmek baska bişey gelmiyor . Rabbim büyüktür salı günü hersey belli olacak hamilelerin duası gecermiş dua edin banada olurmuBenim esimde öyle canim bizede normal yolla kalamazsin hamile dedi yurd disindaki doktorum. Ama bunun hic bii önemi yok simdi tip cok ilerledi cok sükür Suan 4.cü denemem ve hamileyim. Hic moralini bozma Rabbim ol derse olmucak hic bisey yoktur..bolca dua cokca sabir
Hadi güzel haberlerle dönmek nasip olsun canim benim dualarim hep burdakiler icin inanki neler cektimizi bizden baskasi bilemezÇok sevindim Allah kucagınada almayı nasip etsin canım elimizden gelen sadece dua etmek baska bişey gelmiyor . Rabbim büyüktür salı günü hersey belli olacak hamilelerin duası gecermiş dua edin banada olurmu
Burda bi arkadaşımızınn 9. Gün 13 cıktı ve suan hamile5. Gün embriyosun bugün 10. Günüm ilk gebeliğimi 444 ile öğrenmiştim bu değer bana çok düşük geldi. Dr da ümit vermedi zaten çok ara bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar baktır dedi
kaç yaşındasınız kiAhahah inşallah diyelim
Ben de 5. Gün embriyosu tek ama yaşımdan dolayı merkez izin vermiyor çift transfere. Aslında çift olmayı isterdim
Oda Doğru hem maddi hem manevi zorluk.Yani başka bişey kalmıyor aklıma o geliyor.
Bende hiç bi problem yok çünkü.
Ama işte elimizde 3 tüp sperm var her tüpte 15-20 adet var şimdi onları atamayız bidaha ameliyat olursa sperm cıkmazsa ozaman daha kötü
Amin canm amin Allah razı olsunHadi güzel haberlerle dönmek nasip olsun canim benim dualarim hep burdakiler icin inanki neler cektimizi bizden baskasi bilemezAmin insallah canim beniim
İnşallah hepimizinkimerhabalar umarım sağlıcakla sımsıkı tutunmuştur bebişiniz.benim de 6.günüm bugün.
Öyle yapacagız canım başka bişey kalmadı zaten yapacakOda Doğru hem maddi hem manevi zorluk.
Doktora danışmalısınız bence bh konuda belki içlerindeki seçecekleri spermlerde farklı bir yöntem izleyeceklerdir.
Ara bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar ver dedi. Ama ben pazartesi vereceğimMaalesef düşük canım ama bilemezsin sonradan toparlayabilir artış önemli bekle sen.
Doktor ne dedi
Hadi ya çok mutlu oldummmBurda bi arkadaşımızınn 9. Gün 13 cıktı ve suan hamile
Ver canım umudunu yitirme azda olsa cıkmış dur bakalımAra bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar ver dedi. Ama ben pazartesi vereceğim
Allah büyükVer canım umudunu yitirme azda olsa cıkmış dur bakalım
Acıbademde mi tedavi görğyorsunuz ? Tam orabın tedavi şekliBen kasılma iğnesi yapıldı transfer günü transferden 5 gün önce rahîm bir işlem uygulandı adını unuttum bağışıklık serumu uygulandı birde emriyolari çözüldükten sora bir sıvı varmış orda bekletildi sonra transfer işlemi gercekleşti hayırlısı Allah'tan
Çoook sevindim yaaa kalp atışlarını duymamız dileğiylee hepimizinçok şükür bin şükürRabbim hepimize sevinmeyi nasip etsin 8 sene sonra bu duyguyu yaşayabilmek çok fazlaca güzel
Öyle canım hayırlısı ben alıştım yaa üzülmem sanmiyorumAynen oyle iman eden insanlariz hakkimda en hayirlisini nasip edicek rabbim bizim icin kolaylastirsinbakalim yarin olsun o zaman belli olucak sevinicz mi uzulicz mi
İlk gebeliğiniz devam etmedimi5. Gün embriyosun bugün 10. Günüm ilk gebeliğimi 444 ile öğrenmiştim bu değer bana çok düşük geldi. Dr da ümit vermedi zaten çok ara bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar baktır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?