2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayırlısı olsun canim iste ne kadarda iyi olsa Rabbim vermeyince vermiyor vardır onunda bir bildiği sınavımız buymuş dicez yolumuza bakicaz sabirla güzel günün gelmesini beklicez emin bir gün hayal ettigimizden bil fazlasını verecek Rabbim sadece sabırla beklicez canım bol dua ile birde

Aynen oyle iman eden insanlariz hakkimda en hayirlisini nasip edicek rabbim bizim icin kolaylastirsin bakalim yarin olsun o zaman belli olucak sevinicz mi uzulicz mi

Benim esimde öyle canim bizede normal yolla kalamazsin hamile dedi yurd disindaki doktorum. Ama bunun hic bii önemi yok simdi tip cok ilerledi cok sükür Suan 4.cü denemem ve hamileyim. Hic moralini bozma Rabbim ol derse olmucak hic bisey yoktur..bolca dua cokca sabir

Evet canım azospermi hastası.
Tese ile bulundu 2019 da o spermler dondurulmuştu onlarla deneme yapıyoruz.
Ben dondurulmuş spermlerle yapıldıgı için başarı elde edilmiyo diye düşünüyorum artık
Evet canım bu konuda haklı olabilirsin çünkü yumurta dondurulup tekrar çözüldüğünde biraz daha şansı yüksek ama sperm bildiğim kadarıyla öyle değil. Daha çabuk bozulabiliyor diye biliyorum.

Rabbim
Gönlüne göre versin canim benim gözün aydin olsun saglikli bi sekilde ilerlesin strese hic gerek yok Ne kadar rahatsiniz okadar iyi

Canımm 2 gün sonraki artışa bakmak gerek belki geç tutundu. Kaçıncı gün embriyosu
5. Gün embriyosun bugün 10. Günüm ilk gebeliğimi 444 ile öğrenmiştim bu değer bana çok düşük geldi. Dr da ümit vermedi zaten çok ara bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar baktır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…