2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Pozitif gören canlar hayırlı uğurlu olsun sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza da alın inşallah

Canımmm biliyorum , olana kadar deneyeceğim. Ne kadar uzulsem de hala umudum var.

Sen nasılsın kan testi verdin mi
Ben verdim değerim çoğul gebelik seviyesinde geldi. Ama dün kahverengi lekelenmem oldu devam edip kırmızı olcak diye aklım çıkıyor. Rabbim tamamına erdirsin hepimizi. Güzel kardeşim benim

Bende yumurtalık kanseri geçirdim evre 3

Kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden.fakat
kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden. Ama şu transfer öncesi kullanılan ilaçlar inanılmaz bulantı yapıyor bende ve kusamama fobim var.bugün transfer nasıl olcam bilmiyorum.herkeste bulantı yapıyor mu ki.çok kötü hissediyorum

Merhaba.hormon ilaçları bende çok bulantı yaptı.sizde de oldu mu.bide kusamama fobim var benim.bu halde nasıl yaptırcam bilmiyorum.

Aminnn canım benimm, zor günler geride kalmış inşallah şimdi Allahım daha güzel günler göstersin ,2. mucizeyi yaşatsın ,göz aydınlığı bi bebiş versin sana aminnnben hissediyorum olacak

Var var bence hayırlı olsun darısı bize inşallah

Yani yan etkilerde vardır mutlaka. Psikolojik olarakra etkilenmiş olabilirsiniz artık bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…