- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.621
Rabbim gönlüne göre vericektir canim benim SabirBunu 5. Kez yaşayan biri olarak hepsinde aynı bu his hiç geçmiyor
Bız bu akşamdan yaptık testi cunku eşimin işi geregı yarın işi var diye tek vermek istemedik testimin sonucu pozitif kızlar Allah hepimizin kucagını doldursundemekki belırtılerım dogruymus en cokta gogsumde cıkan damarlar sızlama ve kasık agrısı batmalar şükürler olsun rabbime
Pozitif gören canlar hayırlı uğurlu olsun sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza da alın inşallahKızlaaarr 8 eylülde çift embriyo transfer olmuştum benim 20 Eylül test günümdü yani bugün ben 19 Eylül gece saat 23 00 da dayanamayıp kan verdim veee değerimm 1264çok heyecanlıyımmm rabbim isteyen dileyen herkese en güzelini en iyisini en sağlıklısını versinnn
Değerim nasıl kızlar sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mıı
Benim erken belirtim. Olmadı ya o yüzden diyorum ya belirti aramayın ben 6. Gündensonrs ara ara kasıklarımds batma hissettim o kadar. Yani o ama canımı yakıyordu.Zaman geçmek bilmiyor sizde de öyle mi. Daha 2 gün oldu. Pozitif gören arkadaşlarım en erken belirtileriniz nasıl oldu-kuzeyildizi- Kubii38
Ben verdim değerim çoğul gebelik seviyesinde geldi. Ama dün kahverengi lekelenmem oldu devam edip kırmızı olcak diye aklım çıkıyor. Rabbim tamamına erdirsin hepimizi. Güzel kardeşim benimCanımmmbiliyorum , olana kadar deneyeceğim. Ne kadar uzulsem de hala umudum var.
Sen nasılsın kan testi verdin mi
Bende yumurtalık kanseri geçirdim evre 3Allah’ım razı olsunBen 2020 yılında 25 yaşında öğrendim. Gençlerde çok nadir olan bir türdü. Radyoterapi artı kemoterapi ve ameliyat oldum. Hamd olsun diyorum. Bugünleri görmek benim için mucize. Asla tam eskisi gibi olunmuyor ama hastalık peygamber imtihanıdır diyip kalbimi teselli ediyorum. Rabbim anneciğine sağlık sıhhat afiyet versin Kaçıncı evre bu arada?
Siz kaçıncı gün yaptınızMaglesef dayanmaliyiz kizlar bos yere durduk yerde caninizi sikiyorsunuz daha günlerinizde cok erken maglesef idrara bu kadar günde gecmiyordur.
Yaa çok teşekkür ederimmTebrikler canim gözün aydinn olsun
Olabilir neden olmasin kese icin gittiginde görünür insallah
Aminnn darısı bekleyen herkese olsunn inşallahPozitif gören canlar hayırlı uğurlu olsun sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza da alın inşallah
Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyleBen verdim değerim çoğul gebelik seviyesinde geldi. Ama dün kahverengi lekelenmem oldu devam edip kırmızı olcak diye aklım çıkıyor. Rabbim tamamına erdirsin hepimizi. Güzel kardeşim benim
Kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden.fakatGeçmiş olsun öncelikle. Mesanenize kan gitme durumunuz düzeldi mi bir sorununuz olmadan transfer yapıyorlardır inşallah ağrınız sızınız yoktur umarım.
Transfer acılı birşey değil. İdrara sıkışık oluyorsunuz uyanık bir halde muayene eder gibi embriyoyu size transfer ediyorlar.
kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden. Ama şu transfer öncesi kullanılan ilaçlar inanılmaz bulantı yapıyor bende ve kusamama fobim var.bugün transfer nasıl olcam bilmiyorum.herkeste bulantı yapıyor mu ki.çok kötü hissediyorumGeçmiş olsun öncelikle. Mesanenize kan gitme durumunuz düzeldi mi bir sorununuz olmadan transfer yapıyorlardır inşallah ağrınız sızınız yoktur umarım.
Transfer acılı birşey değil. İdrara sıkışık oluyorsunuz uyanık bir halde muayene eder gibi embriyoyu size transfer ediyorlar.
Merhaba.hormon ilaçları bende çok bulantı yaptı.sizde de oldu mu.bide kusamama fobim var benim.bu halde nasıl yaptırcam bilmiyorum.transfer bu uzun yolculuğun en kolay işlemi inanın bende çok korkarak gittim inanın hiç bişey hissetmedim simir testi verdiyseniz onun aynısı korkulacak hiç bişey yokhayırlı olsun şimdiden rabbim hepimizin kucağını doldursun
Aminnn canım benimm, zor günler geride kalmış inşallah şimdi Allahım daha güzel günler göstersin ,2. mucizeyi yaşatsın ,göz aydınlığı bi bebiş versin sana aminnnRabbim annenizi sizlere bağışlasınBaya erken farketmiş şükürler olsun ben farkettiğimde 3. evreydi ve 5 cm büyüklüğünde bir tömür vardı. 7 mm için koruyucu kemo verirler en fazla o da daha hafif oluyor. Benim 16 cm rektum ve bağırsaktan aldılar açıkçası hayat kalitem sıfır bile olmayacak kadar kötü olabiliyor ama iyi günlere sarılıyorum. Umut ediyorum ilk teşhis alınca yaşaman mucize yaşasan bile çocuğun asla olamaz deniliyordu. Ama hamd olsun yendim şimdide diğer mucizem için savaşıyorum
kızlar birkaç gün önce sivilcelenme yaşayan biri vardı o pozitif cıktı mı acaba ? bende de oldu baya kucuk kucuk sivilce alnımda hıc olmazdıama baska hıc belirti yok
Amin cok tşkler hepimiz inşPozitif gören canlar hayırlı uğurlu olsun sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza da alın inşallah
Var var bence hayırlı olsunkızlar gunaydın 11 eylul transferı olarak ılk gunu saymadan 9.gunum erken gebelık yaptım az once ovıtrelle ıkı haftanoncr carsambaydı heralde pozıtıf dı mı hıc belırtım yoktu ama.bes dakıka ıcınde boyle oldu basta sılıktı ama
Hayırlı olsun canımkızlar gunaydın 11 eylul transferı olarak ılk gunu saymadan 9.gunum erken gebelık yaptım az once ovıtrelle ıkı haftanoncr carsambaydı heralde pozıtıf dı mı hıc belırtım yoktu ama.bes dakıka ıcınde boyle oldu basta sılıktı ama
tesekkr ederm sen cok erken yapmıstın gün olarak sanırım tekrrladn mı bugnHayırlı olsun canım
Yani yan etkilerde vardır mutlaka. Psikolojik olarakra etkilenmiş olabilirsiniz artık bide.Kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden.fakat
kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden. Ama şu transfer öncesi kullanılan ilaçlar inanılmaz bulantı yapıyor bende ve kusamama fobim var.bugün transfer nasıl olcam bilmiyorum.herkeste bulantı yapıyor mu ki.çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?