- 8 Ekim 2021
- 169
- 119
- 53
- 28
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.521
Normalde benm son adetim 20 ağustostu. Yani normalde yarın günüm doğal yolla olmuş olsaydı yarından itibaren günüm gecmis olcakti . Ve yarın değerim 800-1000 arası çıkarsa zaten muhtemelen cumartesi kese için çağırır ve ya pazartesiAynen daha mantıklı dediğiniz gibi. Size de işte hesap edip ona göre verirler muhtemelen son adet gününüze göre
Sizde önce keseye sonra kalp atışına keseden 10 gün sonra mı çağıracaklarNormalde benm son adetim 20 ağustostu. Yani normalde yarın günüm doğal yolla olmuş olsaydı yarından itibaren günüm gecmis olcakti . Ve yarın değerim 800-1000 arası çıkarsa zaten muhtemelen cumartesi kese için çağırır ve ya pazartesi
Amin hayır benmki 25 eylülde 9. Gün kan istendi.28 Eylül'de kanda beta HCG bakılacak inşallah aynı gün mü sizinde sonuç almanız çok dua ediyorum inşallah Rabbim bize yardım etsin kucaklarımız boş dönmeyelim
Transfer ile ilgili bi kağıt veriyorlar transfer anındaEmriyoların kalitesini nerden görüyorsunuz doktorunuzmu söylüyor yoksa elinizde belgemi var
İlk İki gün inanılmaz gaz oldu karın şişliği yaşadım bu sabahta kahvaltı hazırlarken mutfak inanılmaz bir pis koktu domates özellikle karnım hala şiş kasıklarda ara ara batma belim ağrıyor bugün öğlenden beri ilaçlardan mı bilmiyorumMerhaba bende 16 Eylül'de transfer oldum ama sadece hafif karın ağrım var inşallah tutunur bebeklerimiz herkeste değişkenlik gösterir tabi
Merhaba bende 16 Eylül'de transfer oldum ama sadece hafif karın ağrım var inşallah tutunur bebeklerimiz herkeste değişkenlik gösterir tabi
Hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur inşallahAmin hayır benmki 25 eylülde 9. Gün kan istendi.
5. Gün embriyosu benimki
Benimki 11 ci gün istediler heryerin işleyişi farklı herhalde yaaAmin hayır benmki 25 eylülde 9. Gün kan istendi.
5. Gün embriyosu benimki
Evet öyle daha önceki merkezim 10. Gün istiyordu bunlar 9. Gün diyoBenimki 11 ci gün istediler heryerin işleyişi farklı herhalde yaa
Test mi yaptın canım7. Gün gebelik testi negatif görüp sonucu pozitif çıkan var mı?
Test mi yaptınız. Sabah ilk idrarla yapsaydınız keşke.7. Gün gebelik testi negatif görüp sonucu pozitif çıkan var mı?
Bazen ilaçlarda etkiliyor ama sizin baya bir belirtiniz var inşallah sonucunuz da pozitif görürsünüz hep beraber görürüz inşallahİlk İki gün inanılmaz gaz oldu karın şişliği yaşadım bu sabahta kahvaltı hazırlarken mutfak inanılmaz bir pis koktu domates özellikle karnım hala şiş kasıklarda ara ara batma belim ağrıyor bugün öğlenden beri ilaçlardan mı bilmiyorum
5 ci gün emriyosu sizinde değilmiEvet öyle daha önceki merkezim 10. Gün istiyordu bunlar 9. Gün diyo
inşaAllah canım Alllah razı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinBazen ilaçlarda etkiliyor ama sizin baya bir belirtiniz var inşallah sonucunuz da pozitif görürsünüz hep beraber görürüz inşallah
Evet yaptım hiç cizgi bile cıkmadı cok moralim bozuk açıkcasıTest mi yaptınız. Sabah ilk idrarla yapsaydınız keşke.
Evet ysptım deminTest mi yaptın canım
Benim ikinci denemem ilkinde çok dikkat ettim hicbisey yapmadim yemek bile ama sonuç negatifti bu sefer kendim yaparım dedim sabahları yumurta yiyorum haşlama ya da omlet avokado aldım onuda denedim ara öğünler meyve fındık ceviz kayısı incir olabilir sebze et yeşillik yemek gerekiyormuş benim demir düşük olduğu için çay kahve içme dedi doktor sizde kendinize göre beslenme düzeni oluşturabilirsinizinşaAllah canım Alllah razı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsininşallah ... Neler yiyorsunuz ben bu gün yarım saat yürüyüş yaptım çünkü hareket edin mutlaka diyorlar yemeğimi kendim yapıyorum evde geziniyorum bol su içiyorum ...
Birde yarım saat yürüyüş yapabilirsiniz dediler normalde çalışıyorum ama sıkıntı olmasın diye rapor aldımBenim ikinci denemem ilkinde çok dikkat ettim hicbisey yapmadim yemek bile ama sonuç negatifti bu sefer kendim yaparım dedim sabahları yumurta yiyorum haşlama ya da omlet avokado aldım onuda denedim ara öğünler meyve fındık ceviz kayısı incir olabilir sebze et yeşillik yemek gerekiyormuş benim demir düşük olduğu için çay kahve içme dedi doktor sizde kendinize göre beslenme düzeni oluşturabilirsiniz
Evet canim keseden sonra 15gün sonra icin cagiriyo doktor zaten suan ben 4haftaligi yeni bitirmisim 5se girmisim. Cok minicik susam tanesi kadar cok net bile gözükmedi yani. Ve 29 agustosta transferim oldu.Sizde önce keseye sonra kalp atışına keseden 10 gün sonra mı çağıracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?