2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ah büşram.. her zaman şansın var sakın unutma sakın.. kendimi yıpratma inan bunlar geçicek güzel sonuçları alıcaksın. Zamanını bekliyo bebişin.. lütfen kendini üzme..
Canımmm biliyorum , olana kadar deneyeceğim. Ne kadar uzulsem de hala umudum var.

Sen nasılsın kan testi verdin mi

Rabbim ol derse hersey olur canim
Dua etmekten baska elden hic bisi gelmiyor Rabbim nasip etsin insallah yeni hamile bi anne adayi olarak cani gönülden diliyorum..
Buna o kadar duygulandım ki.. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Kanser için iki ameliyat oldum ama anne olmak için 9’a yakın operasyon geçirdim. Rabbim katında hepimize Hz. Meryem’e ikram ettiği güzellikleri nasip etsin

Çok sevindim canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bı gün pozitif sonucumu alacağıma inanıyorum Rabbim büyük

Rabbim sizede kendi katında Salih ve Saliha’lardan olacak bir evlat nasip etsin inşaAllah
ei

15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
Bende 16 Eylül'de transfer oldum benimde belirtim yok ikinci denemem 3. Gün embriyosu inşallah sorunsuz geçer bu günlerde en zoru beklemek Allah nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah hepimize

Aminnn insallah canim benim
Rabbim o güzel kalbine gönlüne göre versin. Demekki senin imtihaninda böyle baslicakmis. Geciceksin insallah ve bebegini kicagina alinca cok sükür sevinciyle Rabbim sevincten aglatmayi nasip eylesin ‚ sende beni cok duygulandirdin canim yaa

Merhaba bende 16 Eylül'de transfer oldum ama sadece hafif karın ağrım var inşallah tutunur bebeklerimiz herkeste değişkenlik gösterir tabi

Merhaba hanımlar bekleme sürecinde olan arkadaşlar Rahmetli Ömer Döngeloğlu hoca insanların gücü yetmeyen şeyleri isterken ya kuddüs esmasını söyleyin dedi ben karnıma elimi koyup öğrenene kadar yaptım hala aklıma geldikçe yapıyorum isterseniz youtube da var bakabilirsiniz Rabbim hepinize pozitif sonuç almayı kucaklarımıza almayı nasip etsin negatif sonuç alanlarda asla ümidini kesmesin mutlaka zamanı vardır

Çok gelmiş geçmiş olsun Rabbim göz aydınlığı evlatlar nasip etsin kolaylıkla şuanki sağlık durumunuz nedir , annemde de aynı hastalık var ,ışın tedavisine başlattılar

Allah’ım çokça razı olsun İki cihanda sağlık, huzur versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…