- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.501
CanımmmAh büşram.. her zaman şansın var sakın unutma sakın.. kendimi yıpratma inan bunlar geçicek güzel sonuçları alıcaksın. Zamanını bekliyo bebişin.. lütfen kendini üzme..
Çok şükür Devm etmedi benim düşük bu lekelerle olmuştu bi nevi trvması kaldı gece lekeleri görünce kalp ritmim hızlandıİyi bari leke devam ederse yaparsın erken önlem amaçlı
Buna o kadar duygulandım ki.. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Kanser için iki ameliyat oldum ama anne olmak için 9’a yakın operasyon geçirdim. Rabbim katında hepimize Hz. Meryem’e ikram ettiği güzellikleri nasip etsinRabbim ol derse hersey olur canim
Dua etmekten baska elden hic bisi gelmiyor Rabbim nasip etsin insallah yeni hamile bi anne adayi olarak cani gönülden diliyorum..
Çok sevindim canımmÜzülme demek hattimize degil neler cekiyoruz biz biliyoruz Rabbim dogru zamanda nasip eylesin canim inanki ben cok üzüldüm. Ama bazen yasaman gerekiyor bida bizim imtihanimiz demekki benim 4.cu denememde aldim pozitif haberimi Darisi insallah en kisa zamanda sana olsun
Düsücegiz elbette ama yine sapa saglam ayaga kalkip devam etmeliyiz.. sakin unutmaa
eiGeçmiş olsun Rabbim şifa versin canım. Allah'tan ümit kesilmez sakın stres yapma kendine. Güzel şeyler düşün, bebişini kucağına aldığını düşünbidaha gücüm yok deme canım, pes etmek yok.olana kadar deneyeceğiz..
Bende 16 Eylül'de transfer oldum benimde belirtim yok ikinci denemem 3. Gün embriyosu inşallah sorunsuz geçer bu günlerde en zoru beklemek Allah nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah hepimize15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
Aminnn insallah canim benimBuna o kadar duygulandım ki.. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Kanser için iki ameliyat oldum ama anne olmak için 9’a yakın operasyon geçirdim. Rabbim katında hepimize Hz. Meryem’e ikram ettiği güzellikleri nasip etsin
İstanbuldayım ben. Bende ultrasondan sonra araştıracağım bakalım. Bide dediğiniz gibi muayene ücretleri de önemliBende kendi doktorumla devam etmeyeceğim muayene ücretleri ve yol durumundan dolayı nerede ikamet ediyorsunuz
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda kolaylıkla sağlıkla olsun inşallajMaalesef olumsuz sonuçlandı canim
Ahhh ahh insallah canim pes etmek yok cok sükür gücümüz yettigince devam edicezÇok sevindim canımmsağlıkla kucağına alırsın inşallah bı gün pozitif sonucumu alacağıma inanıyorum Rabbim büyük
İnşallah canımmÇok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda kolaylıkla sağlıkla olsun inşallaj
Merhaba bende 16 Eylül'de transfer oldum ama sadece hafif karın ağrım var inşallah tutunur bebeklerimiz herkeste değişkenlik gösterir tabi16 Eylül'de transferi olan arkadaşlar neler yaşıyorsunuz ... Karnım ağrıyor benim kasıklarda kramp oluyor aralarda sabah kahvaltısı hazırlarken domatesten inanılmaz kötü kokular geldi pis koktu mutfak .. benmi belirti arıyorum yaa offf
En iyisi doğum paketi olan bir hastaneye gitmek yoksa herşeye ücret istiyorlarİstanbuldayım ben. Bende ultrasondan sonra araştıracağım bakalım. Bide dediğiniz gibi muayene ücretleri de önemli
Allah korusun canım kötüyü düşünme iyi düşünÇok şükür Devm etmedi benim düşük bu lekelerle olmuştu bi nevi trvması kaldı gece lekeleri görünce kalp ritmim hızlandı
Bende 16 eylülMerhaba bende 16 Eylül'de transfer oldum ama sadece hafif karın ağrım var inşallah tutunur bebeklerimiz herkeste değişkenlik gösterir tabi
Çok gelmiş geçmiş olsunHadi ya inşaAllah en kısa zamanda Rabbim bir bebiş nasip etsin. Bende yeni transfer oldum 5. günüm benim olması bir mucize rektum kanseriydim. Rahmimde bi türlü kalınlaşmadı. 5 mm denedik doktorda %20 şans verdi. Olmazsa da bi daha deneyecek gücüm yok sanırım..
28 Eylül'de kanda beta HCG bakılacak inşallah aynı gün mü sizinde sonuç almanız çok dua ediyorum inşallah Rabbim bize yardım etsin kucaklarımız boş dönmeyelimBende 16 eylül
Allah’ım çokça razı olsunAminnn insallah canim benim
Rabbim o güzel kalbine gönlüne göre versin. Demekki senin imtihaninda böyle baslicakmis. Geciceksin insallah ve bebegini kicagina alinca cok sükür sevinciyle Rabbim sevincten aglatmayi nasip eylesin ‚ sende beni cok duygulandirdin canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?