- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.341
şimdi iş yerindeyim e nabızdan da göremiyorum 3 sene önceki beta net söyleyemem ama sizinki kadar yüksek değildi. onun için soruyorsanız. hem sizin 4 embriyo transferiydi dimi.Yüksek dediniz diye merak ettim kaçtı en sonyüksek dediğiniz olan
beta hcg kaç çıkmıştı sizin ve kaçıncı günde yapmıştınızKızlar tekil ya da çoğul gebelik sadece beta hcg ile belli olmaz şartlamayın kendinizi. İlk gebeliğimde 5.gün akşam normal testle idrarda çıktı, beta değerimde yüksekti ama tekil gebelikti. şimdiki de 1 adet yumurta transfer edildi ve 4.gün akşam normal gebelik testinde idrarda çıktı. muhtemelen yine beta yüksek çıkacak. ama tek yumurta ikizi değilse ki sanmam yine tekil gebelik.
bazen beta hızlı yükselir bazen geç üzülmeyin ve şartlamayın kendinizi relax olun. evet süreç zor evet bebeğimiz olsun çok istiyoruz maddi manevi çok fedakarlık yapıyoruz ama sabır gerekiyor. İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alacak
6.gün vermiştim 90 ya da 100 lü bir değerdi.beta hcg kaç çıkmıştı sizin ve kaçıncı günde yapmıştınız
inşallah guzel sonuclar alırız benm 9.gün daha yapamadm test olumsuz olacak dıeEvet hayırlısı diyorum ilk tedavimde yıkılmıştım ama bunda ağlamadım bile. Kötü olurum diye beklerken. Şaşırdım kendime açıkçası. Rabbüm veriyor işte sabrını. Düştüğümüz yerden kaldırıyor insanı
Beni de ekler misinizTabi ekleyelim hoşgeldiniz
transfer gününü sayarak mı 6. gün saymayarak mı acaba benimde 7. gün 163,32 9. gün 472,18 çıktı6.gün vermiştim 90 ya da 100 lü bir değerdi.
ay kayıtlıymışım zatennnnnbeni de ekler misiniz lütfen
9. Gün istedi kan ,çıkmazsa 11. Günü bekle dedi , ama yapanlardan görerek denemek istedim idrardaÖyle düşünmeyin değer düşükse idrara geçmezhemen üzülmeyin test gününüz ne zamandı.
İlk transfer ama 2. Tüp bebek , ilk tedavimde embriyo 5. Güne gitmemiştiİlk transferiniz mi?
Of evet kafam karman çorman siz yüksek dediğinizde yalnız hissetmemiştimşimdi iş yerindeyim e nabızdan da göremiyorum 3 sene önceki beta net söyleyemem ama sizinki kadar yüksek değildi. onun için soruyorsanız. hem sizin 4 embriyo transferiydi dimi.
Ekleyeyim ne zaman transfer olmuştunuz.Beni de ekler misiniz
Siz ne zaman transfer olmuştunuz ekleyeyim sizi debeni de ekler misiniz lütfen
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pozitiftir9. Gün istedi kan ,çıkmazsa 11. Günü bekle dedi , ama yapanlardan görerek denemek istedim idrarda
Yok ben sizi eklediğimiay kayıtlıymışım zatennnnn
07.09.2023 de transfer oldumSiz ne zaman transfer olmuştunuz ekleyeyim sizi de
Ekleyeyim hemen07.09.2023 de transfer oldum
transfer günü sayılmıyor canım. kese günü netleşir ikiz mi değil mi acele etmeyin.transfer gününü sayarak mı 6. gün saymayarak mı acaba benimde 7. gün 163,32 9. gün 472,18 çıktı
kese için tarihin az kalmıştı galiba vesvese yapmayın güzel düşünün güzel olsunOf evet kafam karman çorman siz yüksek dediğinizde yalnız hissetmemiştimya baş ağrım azaldı bu ara koku hassasiyetimde yok acaba değerimmi düştü diye paronaya yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?