- 17 Eylül 2023
- 75
- 172
- 13
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.241
Ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz?Belirti arayınca belirti buluyoruz bende sizin gibi 14 ünde transfer oldum ikinci transferim buda
Tamam canım öyle yapıcam yolun daha başı mı ben sonu gelmiştir artık rahatlarım diye umuyordum :)Şu anda hiçbir şey sorgulama yaşayıp gör daha yolun çok başındasın
He evet kucagına alırsan inşallah rabbimin izniyle ozaman yolun sonu olurTamam canım öyle yapıcam yolun daha başı mı ben sonu gelmiştir artık rahatlarım diye umuyordum :)
İnşallah canımHe evet kucagına alırsan inşallah rabbimin izniyle ozaman yolun sonu olur
Amin inşallahİnşallah canımyolu sen aç arkandan ben geleyim
Bizi neler bekliyor bilmiyoruz canım inşallah senin de bu sefer kavuşamalı olur kucağına bebeğini sağlıkla alırsınAmin inşallah
Benim kadar bekleme sen hemen kavuş inşallah
Tesekkür ederim Allah ragzi olsun. Darisi burdakilere insallahGözünüz aydın Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin. Beta değerleriniz kaçtı acaba
Allah ragzi olsun canimSağlıkla sıhatle kucağına al inşallah beta değerlerin kaçtı
Bende 13 eylülde oldum dondurulmuş emriyo kasık ağrısı şişkinlik var ama progestan iğne oluyorum birde fitil olarak kullanıyorum estrofem onlarmı yapıyor bişeylermi oluyor bilemiyor insan15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
AmiiiiinBizi neler bekliyor bilmiyoruz canım inşallah senin de bu sefer kavuşamalı olur kucağına bebeğini sağlıkla alırsın
Ben sadece Protestan fitil kullanıyorum birde folik asit başka herhangi bir iğne yada ilaç kullanmıyorum ondan mı olmuyor acabaBende 13 eylülde oldum dondurulmuş emriyo kasık ağrısı şişkinlik var ama progestan iğne oluyorum birde fitil olarak kullanıyorum estrofem onlarmı yapıyor bişeylermi oluyor bilemiyor insan
Kızlar 1542 betam bugün transferin 17. Günü 12 günü 56 çıkmıştı . İkizler mi tuttu acaba ben şokumHe evet kucagına alırsan inşallah rabbimin izniyle ozaman yolun sonu olur
Kese görene kadar bunu bilemeyiz canımKızlar 1542 betam bugün transferin 17. Günü 12 günü 56 çıkmıştı . İkizler mi tuttu acaba ben şokum
Aslında tam tersi ilaç kullanmadığımız için daha net hissediliyor belirtiler. Yani ne zaman transfer olsunuz bilmiyorum test gününe yakın son zamanlarda belirtiler hissetmiştim ben değilse 5 gün belirtisizdim ki halen daha göğüs hassasiyetm yok kasık ağrılarım yok gibi yani çok belirgin de bişey yok aslında. Şimdi düşündükçe aklıma geliyor anlayamayabiliraibiz varsa da bi belirti.Ben sadece Protestan fitil kullanıyorum birde folik asit başka herhangi bir iğne yada ilaç kullanmıyorum ondan mı olmuyor acaba
Merhaba siz naptiniz bugün de gidecektiniz galiba ?Kızlar şimdi hastaneden aradılar değerleri göndermiştim ben bugün. Bu arada bugün 12. Günüm en son testi dün verdim. Dünün değerini dikkate alıyoruz öncekileri erken olduğu için değerlendiremiyoruz dediler. Tebrik ettiler gebesiniz dedileryarın tekrar kan istediler iki katı artış var mıdır diye ki bende neredeyse üç katı artıyo ama değerlendirememek nedir pek anlayamadım iki katı artış olursa kese kontrolü için bir hafta yada 10gün sonraya kadar gün vericeklermiş. Keşke evde ultrason cihazım olsa bazen insanları anlayamıyorum ya kendi işimi kendim yapsam daha iyi gibi şuan içim bi tık daha rahat en azından değeri garipsemediler bi sorun yokmuş gibi konuştu kadın
Ben doktorumla konuştum çok erken daha sabırlı olmak zorundayız dedi ama. Vucudumuzu biraz fazla dinliyoruz sanırım her değişiklikte acabamı diyoruz umarım herşey gönlümüzce olurBen sadece Protestan fitil kullanıyorum birde folik asit başka herhangi bir iğne yada ilaç kullanmıyorum ondan mı olmuyor acaba
UmarımBen doktorumla konuştum çok erken daha sabırlı olmak zorundayız dedi ama. Vucudumuzu biraz fazla dinliyoruz sanırım her değişiklikte acabamı diyoruz umarım herşey gönlümüzce olur
Şiddetli bir ağrı olmuyor bende ara ara ağrı uluyor sonra geçiyor ağrı olunca seviniyorum sanki belirtmiş gibi geliyorArkadaşlar 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldı, 4-5. Günü kasıklarım ağrıyordu,bugün 6. Günü kasık ağrım yok , normal midir?
Kahverengi akıntı gelmesi normal mi daha önce bi kez gelmişti . Şimdi yine gelmişKese görene kadar bunu bilemeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?