2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
Bende 13 eylülde oldum dondurulmuş emriyo kasık ağrısı şişkinlik var ama progestan iğne oluyorum birde fitil olarak kullanıyorum estrofem onlarmı yapıyor bişeylermi oluyor bilemiyor insan

Bende 13 eylülde oldum dondurulmuş emriyo kasık ağrısı şişkinlik var ama progestan iğne oluyorum birde fitil olarak kullanıyorum estrofem onlarmı yapıyor bişeylermi oluyor bilemiyor insan
Ben sadece Protestan fitil kullanıyorum birde folik asit başka herhangi bir iğne yada ilaç kullanmıyorum ondan mı olmuyor acaba

Ben sadece Protestan fitil kullanıyorum birde folik asit başka herhangi bir iğne yada ilaç kullanmıyorum ondan mı olmuyor acaba
Aslında tam tersi ilaç kullanmadığımız için daha net hissediliyor belirtiler. Yani ne zaman transfer olsunuz bilmiyorum test gününe yakın son zamanlarda belirtiler hissetmiştim ben değilse 5 gün belirtisizdim ki halen daha göğüs hassasiyetm yok kasık ağrılarım yok gibi yani çok belirgin de bişey yok aslında. Şimdi düşündükçe aklıma geliyor anlayamayabiliraibiz varsa da bi belirti.

Merhaba siz naptiniz bugün de gidecektiniz galiba ?

Ben doktorumla konuştum çok erken daha sabırlı olmak zorundayız dedi ama. Vucudumuzu biraz fazla dinliyoruz sanırım her değişiklikte acabamı diyoruz umarım herşey gönlümüzce olur

Arkadaşlar 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldı, 4-5. Günü kasıklarım ağrıyordu,bugün 6. Günü kasık ağrım yok , normal midir?

Arkadaşlar 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldı, 4-5. Günü kasıklarım ağrıyordu,bugün 6. Günü kasık ağrım yok , normal midir?
Şiddetli bir ağrı olmuyor bende ara ara ağrı uluyor sonra geçiyor ağrı olunca seviniyorum sanki belirtmiş gibi geliyor bu arada benimde 6 günüm 13 eylülde transferim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…