• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba . 🥴 biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim . .

Kızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba . 🥴 biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim . .
Oncelikle ne desekte suan yasadigin hissettigin seyi hafifletmeyecek bende yasamis biri olarak biliyorum ama yinedeherzaman brumut olucak 😊 6 gun sonra olmustum ben yanlis hatirlamiyorsam

Ben de kimyasal yaşamıştım değerin 0lanınca adet oluyorsun. En son 4 lerde gördükten 2 gün sonra adet olmuştum.

Çoook sevindim sağlıkla gelsin inşallahhh
Canım malesef . Değerim düştü ilaçları bıraktım dünden beri kullanmıyorum .
saglik olsun canim ya bidakine insallah nasip dilmis demekki saglikli dilmis üzülme🙏❤️ Rabbim gönlüne göre vericektir sadece zamani vardir. Dualarim seninle canim🤲🏻
Tesekkür ederim canim benimde cift embriodu biri tutunmus dieri tutunmamis demekki saglikli dilmis öyle düsünmelisin canim.

Kızlar okuyorum tek tek yorum yapamasam da sevinenle seviniyor , üzülenle üzüntüsünü paylaşıyorum. Bu öyle bir süreç ki gerçekten ancak çeken biliyor … Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah, hepimiz bunca emeğe güzel sonuçlar alalım istiyorum ama elden bişi gelmiyor , kendim de defalarca kötüsünü tecrübe ettim maalesef . En kısa zamanda hayırlısıyla dileğine kavuşsun olumsuz alan arkadaşlar da .

Doktorum istersen 3-4 gün sonra istersen 1 hafta sonra bir beta hcg baktır dedi . İnşallah hızlıca düşer ve olurum .
kaça düşmüştü sizin yorumlara bakarken dün birinin 40 50 ye çıkıp 10 inip tekrar katlanarak devam ettıgını okudum şaşırdım ama hıc mı umut yoktu belki tutunurdu

Kızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba . 🥴 biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim .
Değeriniz kactı kaca düştü 😔nedenini söledimi doktor? lütfen umudunuzu yitirmeyin guzel gunlerde gelecektir🤲🏻❤️

Back