- 17 Mayıs 2022
- 962
- 412
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.221
Aminnnnnnanlaştık son bi gün inşallah hepimiz pozitif yazarız çokkk aminnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnanlaştık son bi gün inşallah hepimiz pozitif yazarız çokkk aminnnn
Sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah beta değerlerin kaçtısaglik olsun canim ya bidakine insallah nasip dilmis demekki saglikli dilmis üzülme Rabbim gönlüne göre vericektir sadece zamani vardir. Dualarim seninle canim
Tesekkür ederim canim benimde cift embriodu biri tutunmus dieri tutunmamis demekki saglikli dilmis öyle düsünmelisin canim.
Allahım gönlüne ferahlık versin bende 2 kere negatif sonuç görmüştüm kolay şeyler değil pes etmiştim hatta istemiyorum bırakalım demiştik ama rabbim yolunu bulduruyor pes etme Rabbim inşallah aratmadan versin burda herkes anne olmayı okadar çok hakediyor ki önümüzdeki ay güzel sonuçlarını bekliyoruzKızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba . biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim . .
21 iSiz n’aptınız ? Test gününüz 20 si miydi.
21 iSiz n’aptınız ? Test gününüz 20 si miydi.
Az kalmış güzel sonuçlarınız olsun inşallah
Kaçıncı gününüz belirtiniz var mı peki benim 3 gün oldu bugün bulantım var ve çok halsizim ilaçlardan olabilir mi kiBenimde 3.gün embriosu,normal.
Ben çok sıcak olmak dışında öyle çok kasık ağrısı bel ağrısı yaşamadım . İlaçlardan diye düşündüm hep hormon alıyorız çünkü . Pozitif oldum hala net bi belirti. Yok cumartesi keseye gidicem. Şimdi merakdan bi kan verdim en son 12. Gün vermiştim bugün 17. Gün bakalım ne durumda15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
Bende 15 Eylül transfer oldum kasık ve bel ağrısı var kaçıncı gün embriyosu15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
Canım onları düşünme sen şu anda..Kızlar ben embriyolarımı pgt ye yollamadım. Ama mesela şöyle şeyler okuyorum 5 tane embriyosunu pgt ye yollamış birisi sağlıklı gelmiş. Benim hepi topu 2 embriyom var diyorum 5 taneden 1 i sağlıklı gelmesi çok az değil mi çoğu kişi böyle yazmış. Umutsuzluğa kapılıyorum böyle olunca bu arada eşime de bana kromozom testi yapıldı. Normal çıktı
Ben hiç bir belirti yaşamadım sadece 6. Gün idrarda pozitif gördüğüm gün biraz biraz artık kasıktan vurmaya başladı iğne batar gibi kısa süreli.15 Eylül transfer oldum ilk deneme hiçbir belirti hissetmiyorum tecrübeli olanlarınız yazabilir mi bu normal mi hiç belirti olmaması
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu canımBende 15 Eylül transfer oldum kasık ve bel ağrısı var kaçıncı gün embriyosu
İdrar testini hangi gün yapmalıyız ?Ben hiç bir belirti yaşamadım sadece 6. Gün idrarda pozitif gördüğüm gün biraz biraz artık kasıktan vurmaya başladı iğne batar gibi kısa süreli.
Ama bu süreçte kullanılan ilaçlardan mı gebelikten mi olduğunu bilemediğimiz bir takım şeyler yaşıyoruz orası bir gerçek.
Evet canım onu da biliyorum pgtli bile tutmayabiliyor ne bileyim çok karışık aklım almıyorCanım onları düşünme sen şu anda..
daha önce birkaç başarısız deneme veya düşükle sonuçlanan tedaviler olunca genetik taramalı tüp bebek öneriliyor.
O iş biraz şans işi ben artık ona da güvenmiyorum iki embriyo gönderdik biri sağlam geldi oda tutmadı düşün bak genetiği sağlam embriyo tutmuyor bunun da bir açıklaması yok
Benimde öyle hangi tarihi verdi kan sonucu içinDondurulmuş 5. Gün embriyosu canım
24 Eylülü verdiler size ?Benimde öyle hangi tarihi verdi kan sonucu için
Şu anda hiçbir şey sorgulama yaşayıp gör daha yolun çok başındasınEvet canım onu da biliyorum pgtli bile tutmayabiliyor ne bileyim çok karışık aklım almıyor
27 eylül verdiler24 Eylülü verdiler size ?