- 13 Aralık 2019
- 89
- 83
- 38
- 42
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.181
İnşallah,Allahım dualarımızı kabul etsin.Hayırlı olsun inşallah pozitif haberler alacağımız bir ay olur
Benim de 13 eylülde transferim oldu dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım 2. Silik çıktı sonra eczeneye gittim erken gebelik aldım ondada çıkmadı Allahım yardımcımız olsun rabbim hepimizin kucağını doldursunMerhaba hanımlar. Bende 14 eylülde transfer oldum. İkinci denemem ilki negatifti. Sanki buda negatif gibi geliyor. Hiçbir belirtim yok. Sadece ayakta dikilince yürüyünce falan bel ağrım oluyo hafif. Lekelenme bekliyorum resmen her lavaboda. İyice umutsuzluğa düşmüş durumdayım.
çok zor sabretmek Allah kucaklarımızı boş bırakmasınHareketsiz kalmaktan oluyor benimde aynı ikinci günümdeyim
Kızlar kese görmeye gidecekti bir arkadaşımız sanki . Benim ki olumsuza döndü ama sizlerin mutlu haberleriyle seviniyorum . İyi geliyor
Hemde cook aminçok zor sabretmek Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Ben etiket yaptım gündüz ama girmedi dahaKubii38 görecekti sanırım
Ben suanlik yapmamayi dusunuyorum direk cuma kan vericem11 eylül transfer olanlar test yaptınız mı
Benim normal test günümde cumartesi yarın erken gebelik yapardım diye dusunuyodum ama hiç yapasım yokBen suanlik yapmamayi dusunuyorum direk cuma kan vericem
Cok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis
Kızlar kese görmeye gidecekti bir arkadaşımız sanki . Benim ki olumsuza döndü ama sizlerin mutlu haberleriyle seviniyorum . İyi geliyor
Selam kizlar evet cok sükür bugun kesem göründü Hersey yolundaymis Tek biri tutunabilmisKubii38 görecekti sanırım
Ahh ahh ne işler dönüyor bende buradan öğrendim devletin karşıladığını eczacı diyorki bana karşılamıyor ve ben bugüne kadar o eczaneden 100 bini çok rahat geçmiştir aldığım ilaç gerisini siz düşünün insanlık hiç birşey kalmamış Allah'ım bizlerin gönlündekini en yakın zamanda versinsorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.
Canım ben eczacıyım saglık ocagındakı doktorlar uzman aile hekimi olabiliyor. Ama iş yeri hekimi prastisyendir o yazamazsorma canım eczane mi iş çeviriyor noluyor anlamadım. ayın 4.ünde aile hekimi yazdı aldım. yüzdelik ödedim, önceki hamileliğimden raporum görünüyormuş ama sgk kabul etmedi dedi. iş yeri hekimine yazdırdım bugün yine kabul etmedi dedi başka eczacı. rica minnet aile hekimine yazdırdım pratisyen hekim o da. bu sefer rapor karşılıyor demiş 2 kutu ücret ödemeden almış eşim.
Cok sevındım gozun aydın canımCok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis15 gün sonrasinada kalp atisini dinlicez insallah
Cok sevındım gozun aydın canımCok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis15 gün sonrasinada kalp atisini dinlicez insallah
Allah‘m ragzi olsun canim benim insallah burdaki herkezi Sevindirir RABBIMCok sevındım gozun aydın canım
Maşallah canım tebrik ederim sağlıklı olsun tek olsunCok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis15 gün sonrasinada kalp atisini dinlicez insallah
Çoook sevindim sağlıkla gelsin inşallahhhCok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis15 gün sonrasinada kalp atisini dinlicez insallah
Canım malesef . Değerim düştü ilaçları bıraktım dünden beri kullanmıyorum .Selam kizlar evet cok sükür bugun kesem göründü Hersey yolundaymis Tek biri tutunabilmis15 gün sonra kalp atisini dinlicez insallah
birmucizeistiyorum seninki kesinlestimi canim sonucun nedir seni kacirdim ben ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?