- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.161
Bende sizi merak ediyordum yani genel olarak test günü yaklaşanlara soruyorum sizinde yakın zamanda test vereceğinizi düşünmüştüm inşallah pozitif sağlıklı sonuçlar elde edersinizİnşallahbende sabrettim idrar testi bile yapmadım ama son gün çok değişik
Yok tek yumurta yapıldı :) bir umut benimkisiSizin iki tane mi koymuşlardı gönlünüze göre olsun inşallah
Histeroskopi ve prpHangi operasyonu gecırmıstınız
İnsan hem heyecanı hem korkuyo aynı anda yasıyorİnşallahbende sabrettim idrar testi bile yapmadım ama son gün çok değişik
Dondurulumuş mu taze transfermi sizinkiYok tek yumurta yapıldı :) bir umut benimkisi
Aynen canım çok sevinelim inşallahYok biz yinede sevinelim oyle dusunelim
Bence kullanma simdilik buz filan koy eger cok agrin varsaAynen canım çok sevinelim inşallahbacağım ağrıyor yaa sağ bacağım biraz yürüyün dedim ama yine geçmedi ağrı kesici krem sürsem olmaz demi zarari olur mu acaba
Buz iyi gelirmi ki hic duymamistimBence kullanma simdilik buz filan koy eger cok agrin varsa
Gecmiş olsunBugün 10. Günüm test günümde maalesef kimyasal gebelik dedi doktorum tahlil sonucum 4.39
Ilac kullanilmayinca mecbur agriya sisliga buz ya da sicak konulur ya suan cok sicak belki iyi gelmez diye buz koy dedmBuz iyi gelirmi ki hic duymamistim
Anladim canımIlac kullanilmayinca mecbur agriya sisliga buz ya da sicak konulur ya suan cok sicak belki iyi gelmez diye buz koy dedm
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberler alacağımız bir ay olurBenimde 14 Eylül transfer günümdü.
Belirti arayınca belirti buluyoruz bende sizin gibi 14 ünde transfer oldum ikinci transferim budaMerhaba hanımlar. Bende 14 eylülde transfer oldum. İkinci denemem ilki negatifti. Sanki buda negatif gibi geliyor. Hiçbir belirtim yok. Sadece ayakta dikilince yürüyünce falan bel ağrım oluyo hafif. Lekelenme bekliyorum resmen her lavaboda. İyice umutsuzluğa düşmüş durumdayım.
Benimde sol bacağımda ağrı oluyor ara araKızlar transfer gününü saymazsak 3 günüm sırtım bacaklarım ağrıyor kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor
İnşallah olumlu sonuçlanır hepimizinkiiBenimde sol bacağımda ağrı oluyor ara ara
Pozitif haberler alırsınız inşallah belirtiniz var miMerhaba 7 eylülde transfer olmuştum yarın test günüm umarım güzel sonuç alırımçok endişeliyim . Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım nerde tedavi goruyordunuzBugün 10. Günüm test günümde maalesef kimyasal gebelik dedi doktorum tahlil sonucum 4.39
Hareketsiz kalmaktan oluyor benimde aynı ikinci günümdeyimKızlar transfer gününü saymazsak 3 günüm sırtım bacaklarım ağrıyor kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?