- 28 Ekim 2022
- 161
- 175
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.141
9 gün gecıkmıstı hayır kullanmadım dogal olmasını beklettıler daha iyi oldugunu soledıler
Çok sevindim adına. Rabbim tamamına erdirsn sağlıkcakla kucakla yavrunu inşallah. Ben çok evhamlıyım ilkinde 5. Gün test yapmıştım sabredememiştim çıkmamıştı yıkılmıştım. Gönül dinlemiyor napalımCanım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedim
Benim 5. Gün embriyosu. Sizin erken tabi daha belirti için anca başlamıştır tutunmaya. Hayırlı sonuçlar alın inşllahEvet aynı günhiç bir belirti yok,3.gün embrisu,sizin kacıncı gün?
Genelde düşüşe gectiyse kimyasal oluyor canımKizlar dün bthcg 12 idi bugün 10 a düşmüş merkezi aradım hala umut var 2 gün sonra test yapın ilaçlara devam dedi böyle biseyle karşılaşan varmi
Kendi kendimizi üzüyoruz ama insanın elinde olmuyor. Sizin sonuç ne zaman nasipse.hangi ilaç byu
bende de hıc beşırtı yok yazılınları okuyunca umutsuzluga kapılıyorum
Bence hic bulaşma ben o kadar sahte pozitif gördüm ki o yüzden tövbe ettim idrar testi yapmamaya içim icimide yese yapmicam kani beklicem bir kere seviniriz yada üzülürüz en azındanYok ya dinlemiyorum bazen test yapaym diyorum sonra yok yok boyle devam diyorum
Siz erken test yapmışmıydınız. Transfer günü sayılıyormu acaba. Bazıları sayıyor bazıları saymıyor. Benim sayarsak 5 saymazsak 4. Günüm. 7. Günde idrar testi yapayım diyorum. Tabi sabredebilirsemCanım bendede hiçbir belirti olmadı. Lekelenme hiç olmadı ama bugün pozitif sonucu aldım, dün senin gibi düşünüyor üzülüyordum.ondan sana cevap vermek istedim
Fiyatı iyiymiş ben başka operasyonlarda geçirdim ama hepsi ile ben yinede Uygun imiş fiyatı hayırlısı ile evlatlarımızı alalimda kucaklarimiza önemli olan bu ucuzu pahalıyı geçtimYeni yüzyıl gop tüp bebek te oluyorum bizim toplam 70 bin falan tuttu ilaclar vs nisan ayında başladım
Yok biz yinede sevinelim oyle dusunelimBence hic bulaşma ben o kadar sahte pozitif gördüm ki o yüzden tövbe ettim idrar testi yapmamaya içim icimide yese yapmicam kani beklicem bir kere seviniriz yada üzülürüz en azından
Bekleyim o zaman teşekkürler ☺
Bende 8 eylül transferiyim hafi inş pozitifleri görürüz benımde carsamba sabahı test gunum sabrettım yapmadım umarım guzel sonuclar alırızMerhaba 7 eylülde transfer olmuştum yarın test günüm umarım güzel sonuç alırımçok endişeliyim . Allah yardımcımız olsun
Yok canım benim 2 transferde de leke vs olmadı 2 si de pozitif. hiç bir belirti de yoktu. İyi düşünün sizBelirti olmayınca olmadı gibi hissediyorum. Bir de neredeyse herkes de bi lekelenme bişey oluyo ya insan düşünmeden duramıyor
Hangi operasyonu gecırmıstınızFiyatı iyiymiş ben başka operasyonlarda geçirdim ama hepsi ile ben yinede Uygun imiş fiyatı hayırlısı ile evlatlarımızı alalimda kucaklarimiza önemli olan bu ucuzu pahalıyı geçtim
İnşallahz
Bende 8 eylül transferiyim hafi inş pozitifleri görürüz benımde carsamba sabahı test gunum sabrettım yapmadım umarım guzel sonuclar alırız
oksaparhangi ilaç byu
Sizin iki tane mi koymuşlardı gönlünüze göre olsun inşallahTek yumurta ikizi olsa hemen belli olur mu ki kesede. Birine bile razıyım ama ikiz olsa da ne güzel olur :) Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Dış gebelik ya da boş gebelik olmasından korkuyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?