2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim tedavi bir sonraki regliye kaldı kızlar . Size bu yolda şans diliyorum.butun umutlarım bitti 15 bin tedavi parası da çöpe gitti .transfer olup negatif alsam bu kadar üzülmezdim.

Ankara bahçeci berfu hoca
Bende Diyarbakır bahçeci ye gidiyorum cebimizden çıkan paranın haddi hesabı yok maalesef rabbim bizi hayirli evlatla mujdelesin gerisi önemli değil kaderimizde bu vardi ki yaşıyor

Bunda da var bir hayır diyeceğim kızlar nasip böyleymiş.yaklasik 2 haftaya regl olurum bu sefer estroferm ile normal transfer süreci olacak .kaç kere gidiliyor muaneye yaklaşık kaç gune transfer olunuyor .güzel şeyler düşünmek istiyorum bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Çok şükür ki evde beni bekleyen bir öykü var

Transfer gerçekleşmediği için dosya kapandı. Yeni regl olduğumda para ödeyeceğim
Diğer arkadaşların mesajlarını da yeni okudum ama Ben bu durumu saçma buldum açıkçası. Sizde bir daha bir görüşün isterseniz.
tedavi gördüğüm hastane de transfer gününde böyle bir durum ortaya çıkarsa hani erken çatlama vs o zaman ancak hani herşey ayarlandığı için sanırım o zaman para yanıyor diye biliyorum
Ama siz daha kontrol aşamasındasınız. Ve de sizin durumunuz doktorun ön göremediği bir sorundan kaynaklı. Muayene gününü erkene verebilirdi. Çok emin değilse madem gerçekten Allah yardımcınız olsun ama hakkınızı arayın bence.

Tabiki bunda da var hayır üzülmeyin stres olmayın. inşallah bir sonraki ay güzel sonuçlar alırsınız

Malesef bahçecinin işleyişi böyle. 1 saate yakın konuştum malesef sonuç degismiyor

Canını sıkma canım hormonlardan olusuyor döngumuz . Bu sefer adetin gecikir Allah korusun.onundeki sürece odaklan sadece kötüyü at kafandan

sanırım erken yapmıssınz benm 11 eylul ben daha yapmadım gercı 5.gün embrıyosuysa sanırım
Malesef bahçecinin işleyişi böyle. 1 saate yakın konuştum malesef sonuç degismiyor
berfu hoca baya ism yapmıs bırı cok ıyı alanında ama sadaka dıye bakın gecsın o zaman yapacak bısı yok

Bende verdim aynen başka merkezde heryer öyle inanın öyle hepsi aynı herşey hasta - para ... dört ay önce dondurmuş emriyolari parasını bugün alıyor herşeye bu arada % 40 zam gelmiş haliyle ödedim
Benım merkezde embriyolar 3 ay donduruldu öyle transfer oldum o surecteki dondurma işlemi ücretini almıyolar demekki her merkez farklı ama alınmaması gerekıyor dogrusu bu aslında cunku zaten bı dünya para ödüyoruz hastaneye

mia2023 çiçeğim burası seni bekler
Canımmm teşekkür edermmm

Zaten sürece çok üzüldüm çok yıprandım birde hemen parayı gündeme getiriyorlar.kizima bu merkezde kavuştum çok şükür ama bu kadar da paraci olunmaz
Lütfen hakkınızı arayın para kolay kazanılmıyor piskolojik yönünü zaten sölemiyorum ama kabul etmeyin kesınlıkle doktorunuzda hata takıbını ıyı yapmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…