2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayır çok saçma ama hayır. Yeniden süreç başlayacakmis transfer gerçekleşmediği için
Maalesef yanlıs anlamayın benı sakın ama bahceci tamamen ticaret uzerıne olan bı yer bu sacmalaık bende cok arastırmıstım herkes aynı seyi söledi ben baska merkeze gşdiyorum benımde sıkıntılarım oldu ertelendı ve bu surecte asla tekrar para ıstemedıler birkaç tanıdık daha bahçeci de yaptırdı ve çok pişman oldu parasal yönden çok yıprattılar her şeyden para alıyorlar

Belirtilerin çok güzel inşallah olumlu olur canım
İnşallah canım belirtilere çok takilmamaya çalışıyorum aslında taze transfer olduğu için iğne ilaç kullanımı çok oldu onlardan dolayı da olabilir o yüzden çok umitlenmek istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz güzel değerlerle güzel sonuçlar alalım inşallah

Çok üzüldüm canım inanki
Ama parayı iade etmemeleri yada diğer tedavi ye kullanmamaları cok saçma gercekten
İnanın şunu bıle duydum yasayanlardan bahcecide dondurma işleminden bile para alıyolarmıs ekstra mesela taze yapmıcak dondurup 1 yada 2 ay sonra yapcak dimi onun parasını şaka gibi

Benim dört senem bahçeci de geçti orada tam iki opu üç transfer gerçekleştirdim.
Ne kadar sömürüldük tahmin edebiliyorsunuzdur

Hayır çok saçma ama hayır. Yeniden süreç başlayacakmis transfer gerçekleşmediği için
Bencede çok saçma canım o parayi resmen boşu boşuna aldılar ve tamamen onların hatasi madem iğne veriyorler günlük kontrole çağırması lazimdi çatlamasını onlemek için baska iğne kullandirmalari lazımdı senlik bi durum yok hepsi onların hatası bence hakkını ara sessiz sessiz geri dönme hastaneden

Kızlar selam …
sonuçlarımı sizinle paylaşmak istedim. Beta değerlerim küçük başlamıştı ama artarak devam etti çok şükür.
8. Gün : 22
10. Gün : 69
12. Gün : 240
14. Gün: 549 a çıktı bugün itibari ile.
Doktorum cumartesi kese görebiliriz dedi. İnşallah devamı da sağlıkla gelir. İsteyen herkese nasip etsin Allah

Benim tedavim doğal siklus ile oldu çok az doz Gonal f kullandım. 3. gün dondurulmuş embriyo olucam. Amh düşüklüğü var...Sizlerin tedavisi nasıldııı?
Benimde amh degerim cok.düsuk 2 eylulde taze transfer oldum 14 eylülde saglik ocaginda kan testi verdim ve malesef negatif ciktı fakat hala adet olmadim bir gun daha gecsin olmazsa birde ozelde verecegim.kan testi sizinde basiniza geldimi neden olabilir ki

Merhabalar bende 13 eylülde transfer oldum ilk günü saymaz isek benimde 5. Gün oluyor sabah ilk idrar ile kaset test yaptım çok slik çıktı sonra gidip erken gebelik aldım onda bişe y çıkmadı benim gibi aynı sorunu yaşıyan varmı

sanırım erken yapmıssınz benm 11 eylul ben daha yapmadım gercı 5.gün embrıyosuysa sanırım daha erken cıkıyor ama

İnanın şunu bıle duydum yasayanlardan bahcecide dondurma işleminden bile para alıyolarmıs ekstra mesela taze yapmıcak dondurup 1 yada 2 ay sonra yapcak dimi onun parasını şaka gibi
Bende verdim aynen başka merkezde heryer öyle inanın öyle hepsi aynı herşey hasta - para ... dört ay önce dondurmuş emriyolari parasını bugün alıyor herşeye bu arada % 40 zam gelmiş haliyle ödedim

sanırım erken yapmıssınz benm 11 eylul ben daha yapmadım gercı 5.gün embrıyosuysa sanırım daha erken cıkıyor ama
Beklemek çok zor 5.gün dondurulmuş emriyo ilk yaptığım 2. Çizği silik çıkınca heyacanla erken gebelik testinde bişey göremedim umutsuzluğada kapılmak istemiyorum

Zaten sürece çok üzüldüm çok yıprandım birde hemen parayı gündeme getiriyorlar.kizima bu merkezde kavuştum çok şükür ama bu kadar da paraci olunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…