• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Doğal siklus ile transfer olacaktım .şuan muane oldum yumurtalar çatlamış çok canım sıkıldı kızlar .tedavi ertelenecek sanırım .başına gelen var mı böyle 😭😭

Tesekkurler sizin de hayirli olsun pozitif sonuclar alalim 2 gun aramiz var bi aksilik cikmazsa 🙏Benm ilk transferim olacak sizinde mi ilk.. izin alabilirm ama iznim azalmasin rapor yazdiriym diyorum. Doktorumla konusmadm henuz bu konuda dusuncesi ne bilmiyorum kac gun dikkat et diyecek..
Amin inşallah. Ben maliyeciyim. Rapor alınca pek hoş karşılamıyor idare. Ama sizin kurumda sıkıntı yoksa al tabi rapor.
Benim 2. Transferim olacak. İlkinden bir oğlum oldu. Bir de normal yolla gebelikten bir oğlum daha var 11 yaşında. Küçüğüm de 2.5 yaşında. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah

Ah canım ya bidahaki aya mı kalıcak 😕
Zaten bu doğal siklus kafama hiç yatmamisti .il dışı geliyorum git gel ayrı masraf . beklediğimden erken çatladı dedi doktor . Nolacak diyorum kan sonucunu bir göreyim olmadı bir sonraki ay deneriz diyo.ne kadar kolay söylemek.. ağlamak istiyorum 2.5 saat kan sonucunu beklecegim.transfer bile olamadım 😭

Doğal siklus ile transfer olacaktım .şuan muane oldum yumurtalar çatlamış çok canım sıkıldı kızlar .tedavi ertelenecek sanırım .başına gelen var mı böyle 😭😭
Yaa tüh. Niye erkenden çatladı ki daha geçen yumurtalar küçüktü 🙄 eğer ki çatladıysa maalesef ertelenir diye biliyorum ben 🙄

Ayy inş Allahım 🤲🏻😊evet eşimle söz vermiştik asla yapmıcaz diye ne kadar meraktan ölsekte ☺️inş pozitiftir 🙏🏻🤲🏻❤️
Yapmadigin daha iyi canim bosver kafani hic karistirma kan günü ögrenirsin hic bisi kalmamis nasil olsa bende hic yapmadim😍❤️ Rabbimm Güzel haberlerle neselendirsin canim insalllahhh

Zaten bu doğal siklus kafama hiç yatmamisti .il dışı geliyorum git gel ayrı masraf . beklediğimden erken çatladı dedi doktor . Nolacak diyorum kan sonucunu bir göreyim olmadı bir sonraki ay deneriz diyo.ne kadar kolay söylemek.. ağlamak istiyorum 2.5 saat kan sonucunu beklecegim.transfer bile olamadım 😭
Tüh ya uzak mesafe olunca niye işini şansa bırakıyosunki ya.
Normal ilaçlı yapsaydı ne olurdu yani şimdi dahamı iyi oldu😒
Ama her şerde bi hayır vardır canım güzel düşünmeye çalış belki bi sebep vardır ertelenmesi için😢

Kızlar çok üşüyorum sürekli WC ye gidiyorum çok su içiyorum ondanmi kefir falan içiyorm ama bagirsaklarim normal değil ilaçlar dokunuyor olabilirmi
benım de oyle hele aksam ayaklarım dondu atesım var gıbı hıssedıyorum ates yoktı ama ust tarafım cok üşüdü :( sürekli gaz bagırsaklar fokur haftaya işe baslayınca nolacak bu gaz bılemedım 😂😂🥹🥹

oldukca da az catlayacagı varmıs ben genelde 250-275 vuruldum.sanırım catlamaması ıcın de ıgne verıyorlr ankarada nereye gelıyorsınjz.bunda da var bı hayır
Transfer zamanı mı o kadar vuruldunuz sanırım sizin dediğiniz yumurta toplama dönemi. transfer döneminde o kadar yüksek vurmuyorlar diye biliyorum ama. Arkadaş transfer hazırlığı yapıyordu çatlamama için iğne vermezler zaten belli zamanda bakıp büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi verdikten sonra transfer oluyoruz. O tedavi şeklinde.

Transfer zamanı mı o kadar vuruldunuz sanırım sizin dediğiniz yumurta toplama dönemi. transfer döneminde o kadar yüksek vurmuyorlar diye biliyorum ama. Arkadaş transfer hazırlığı yapıyordu çatlamama için iğne vermezler zaten belli zamanda bakıp büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi verdikten sonra transfer oluyoruz. O tedavi şeklinde.
evet bır ay boyunca yumurta toplama evresınde vuruldum gonal yaklasık 20 gün.ama catlatmama ıgnesını de okudum extra onu da verıyorlarmıs erken catlar mı dıye dusunduklerı ıcın sanırım

Back