2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Tabi hayırlısı olsun niye kan sobucu için bekletiyor ki onu anlamadım.belki hala umut vardir

Bu yüzden çok canım sıkıldı ta sabah 6 da bindim otobüse yazık değil mi bana .işten izin almak her defasında millete açıklama yapmak.. memur kısmı meraklı durup durup soru soruyorlar

Kızlar o kadar sıra bekledim ilacı yazdırdım ama pratisyen hekim olduğu için eczane ödemedi. Yarın yine gidicem ilaç yazdırmaya off. Bugun icin ignem yok. Eczacıya rica edicem inşallah kabul eder.

benım de oyle hele aksam ayaklarım dondu atesım var gıbı hıssedıyorum ates yoktı ama ust tarafım cok üşüdü sürekli gaz bagırsaklar fokur haftaya işe baslayınca nolacak bu gaz bılemedım
Valla benim de bir sicak basıyor bazen sorma ama o üşüme hissi hiç geçmiyor gaz olayı düdüklü tencere gibi bence progestan dex ve fitillerden oluyor iş yerinde çok sıkıntiki olur Allah kolaylık verir hayırla sonuçlansin işimiz insaAllah

evet bır ay boyunca yumurta toplama evresınde vuruldum gonal yaklasık 20 gün.ama catlatmama ıgnesını de okudum extra onu da verıyorlarmıs erken catlar mı dıye dusunduklerı ıcın sanırım
İşte opu dönemi gonalf dozu ile transfer dönemi
Farklı sizin ki toplama öncesi kullandığınız
senın kanaman gecti mi
ara ara leke şeklinde oluyo günde 2 iğne yapıyorum İnşllah düzelir şimdilşk normal diyelim Allah beterinden saklasın

Kızlar o kadar sıra bekledim ilacı yazdırdım ama pratisyen hekim olduğu için eczane ödemedi. Yarın yine gidicem ilaç yazdırmaya off. Bugun icin ignem yok. Eczacıya rica edicem inşallah kabul eder.
Bugün versin eczacı yarın götürürsün reçeteyi .. benimde aile hekimim 2 saat uzaklıkta eski ikametgahımda tek başıma gidemiyorum devlette de randevu yok paralı Alacam mecburen ... bende rica edecem eczaneden burada pek tanımıyorum esnafı ..

Aaa hastaneden mi yazdırmak gerekiyormuş yani eskiden aile hekimlerinin yazdıklarıyla alınıyordu
Aile hekimindekiler tüm pratisyen ki

Aaa hastaneden mi yazdırmak gerekiyormuş yani eskiden aile hekimlerinin yazdıklarıyla alınıyordu
Aile hekimindekiler tüm pratisyen ki
Al işte hep bir koşturmaca ilaç derdi eski köye yeni adet gelmiş yine desenize ... Banada eczanede bir eczane ödüyor diyor normal fiyattan bile indirim yapıyor ... diyeri ödemiyor gidin siz yazdırın bildiğin gibi diye çıkışıyor satmak için şaşırdım kaldım vallahi kızlar ...

Ahhh ben ilk üç gün ne çektim sancıdan mahvoldum valla hala patlicak gibiyim ama sancim çok yok şükür o gaz olayı çok kötü yaaa geçen bende acaip üşüdüm ayaklarimi isitamadim çorapla yattim valla bugünde göğüslerim şişti uçları diklesti hayırlısı bakalım güzel haberler almak nasip olur inşallah

Belirtilerin çok güzel inşallah olumlu olur canım

Benim tedavi bir sonraki regliye kaldı kızlar . Size bu yolda şans diliyorum.butun umutlarım bitti 15 bin tedavi parası da çöpe gitti .transfer olup negatif alsam bu kadar üzülmezdim.
Hemşire ile görüşün durumu tamam yumurtalar çatladı iptal deyip kenara çekilmesinler doktor kontrolünde olan bir tedavi sonuçta öngörüsü olması gerek ilaç dozunu ayarlayamamiş cetroite gonapeptyl iğneler var onları kullandinmı diğer transferi yarısını olsun karşılasin hastanede herşeyi hastaya yüklemesinler yazıktır güzel toparlayıp kendinizi konuşun hayırlı böyleymiş üzülmeyin doktor değiştirin onlar bize hiç üzülmüyolar inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…