- 23 Ocak 2019
- 3.068
- 10.314
- 208
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.041
Bahçeci tüp bebek merkezindeyimoldukca da az catlayacagı varmıs ben genelde 250-275 vuruldum.sanırım catlamaması ıcın de ıgne verıyorlr ankarada nereye gelıyorsınjz.bunda da var bı hayır
Tabi hayırlısı olsun niye kan sobucu için bekletiyor ki onu anlamadım.belki hala umut vardirAslında dozu da azmış iyiymişneyse sıkmayın canınızı. Hayırlısı buymuş demekki. Benim tedavim çok basit bir kist yüzünden 4 ay ertelenmişti mesela. sıkmayın canınızı zamanı var demekki. Hayırlı zaman inşallah bi sonraki aydır.
Bu yüzden çok canım sıkıldı ta sabah 6 da bindim otobüse yazık değil mi bana .işten izin almak her defasında millete açıklama yapmak.. memur kısmı meraklı durup durup soru soruyorlarTüh ya uzak mesafe olunca niye işini şansa bırakıyosunki ya.
Normal ilaçlı yapsaydı ne olurdu yani şimdi dahamı iyi oldu
Ama her şerde bi hayır vardır canım güzel düşünmeye çalış belki bi sebep vardır ertelenmesi için
Valla benim de bir sicak basıyor bazen sorma ama o üşüme hissi hiç geçmiyor gaz olayı düdüklü tencere gibibenım de oyle hele aksam ayaklarım dondu atesım var gıbı hıssedıyorum ates yoktı ama ust tarafım cok üşüdüsürekli gaz bagırsaklar fokur haftaya işe baslayınca nolacak bu gaz bılemedım
İşte opu dönemi gonalf dozu ile transfer dönemievet bır ay boyunca yumurta toplama evresınde vuruldum gonal yaklasık 20 gün.ama catlatmama ıgnesını de okudum extra onu da verıyorlarmıs erken catlar mı dıye dusunduklerı ıcın sanırım
ara ara leke şeklinde oluyo günde 2 iğne yapıyorum İnşllah düzelir şimdilşk normal diyelim Allah beterinden saklasınsenın kanaman gecti mi
Bugün versin eczacı yarın götürürsün reçeteyi .. benimde aile hekimim 2 saat uzaklıkta eski ikametgahımda tek başıma gidemiyorum devlette de randevu yok paralı Alacam mecburen ... bende rica edecem eczaneden burada pek tanımıyorum esnafı ..Kızlar o kadar sıra bekledim ilacı yazdırdım ama pratisyen hekim olduğu için eczane ödemedi. Yarın yine gidicem ilaç yazdırmaya off. Bugun icin ignem yok. Eczacıya rica edicem inşallah kabul eder.
Aaa hastaneden mi yazdırmak gerekiyormuş yani eskiden aile hekimlerinin yazdıklarıyla alınıyorduKızlar o kadar sıra bekledim ilacı yazdırdım ama pratisyen hekim olduğu için eczane ödemedi. Yarın yine gidicem ilaç yazdırmaya off. Bugun icin ignem yok. Eczacıya rica edicem inşallah kabul eder.
aynen pregston yapıyormusValla benim de bir sicak basıyor bazen sorma ama o üşüme hissi hiç geçmiyor gaz olayı düdüklü tencere gibibence progestan dex ve fitillerden oluyor iş yerinde çok sıkıntiki olur Allah kolaylık verir hayırla sonuçlansin işimiz insaAllah
Al işte hep bir koşturmaca ilaç derdi eski köye yeni adet gelmiş yine desenize ... Banada eczanede bir eczane ödüyor diyor normal fiyattan bile indirim yapıyor ... diyeri ödemiyor gidin siz yazdırın bildiğin gibi diye çıkışıyor satmak için şaşırdım kaldım vallahi kızlar ...Aaa hastaneden mi yazdırmak gerekiyormuş yani eskiden aile hekimlerinin yazdıklarıyla alınıyordu
Aile hekimindekiler tüm pratisyen ki
Dün 42 ydi bana düşük geldi değer ama katlanırsa düşük değil dedi dr umTeşekkür ederim suan kaç sizin?
Kaçıncı günki değeriniz?Dün 42 ydi bana düşük geldi değer ama katlanırsa düşük değil dedi dr um
Ahhh ben ilk üç gün ne çektim sancıdan mahvoldum valla hala patlicak gibiyim ama sancim çok yok şükür o gaz olayı çok kötü yaaaValla benim de bir sicak basıyor bazen sorma ama o üşüme hissi hiç geçmiyor gaz olayı düdüklü tencere gibibence progestan dex ve fitillerden oluyor iş yerinde çok sıkıntiki olur Allah kolaylık verir hayırla sonuçlansin işimiz insaAllah
Belirtilerin çok güzel inşallah olumlu olur canımAhhh ben ilk üç gün ne çektim sancıdan mahvoldum valla hala patlicak gibiyim ama sancim çok yok şükür o gaz olayı çok kötü yaaageçen bende acaip üşüdüm ayaklarimi isitamadim çorapla yattim valla bugünde göğüslerim şişti uçları diklesti hayırlısı bakalım güzel haberler almak nasip olur inşallah
cok uzuldumBenim tedavi bir sonraki regliye kaldı kızlar . Size bu yolda şans diliyorum.butun umutlarım bitti 15 bin tedavi parası da çöpe gitti .transfer olup negatif alsam bu kadar üzülmezdim.
Benim de ilerden giden yumurtalarım vardı doktor çatlamasınlar diye oxotide verdi günlük gonalf ten sonra vuruyorum onu daGonal f çok hızlı büyüttü galibaof of
Hayır çok saçma ama hayır. Yeniden süreç başlayacakmis transfer gerçekleşmediği içincok uzuldumama sonrkının ucretı olarak degerlendırmıyorlar mı
Hemşire ile görüşün durumu tamam yumurtalar çatladı iptal deyip kenara çekilmesinler doktor kontrolünde olan bir tedavi sonuçta öngörüsü olması gerek ilaç dozunu ayarlayamamiş cetroite gonapeptyl iğneler var onları kullandinmı diğer transferi yarısını olsun karşılasin hastanede herşeyi hastaya yüklemesinler yazıktır güzel toparlayıp kendinizi konuşun hayırlı böyleymiş üzülmeyin doktor değiştirin onlar bize hiç üzülmüyolar inanın..Benim tedavi bir sonraki regliye kaldı kızlar . Size bu yolda şans diliyorum.butun umutlarım bitti 15 bin tedavi parası da çöpe gitti .transfer olup negatif alsam bu kadar üzülmezdim.
Çok üzüldüm canım inankiHayır çok saçma ama hayır. Yeniden süreç başlayacakmis transfer gerçekleşmediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?