• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canım sence ben kaçıncı gün gebelik testi yapmalıyım cok stresliyim:KK43:
Yani şöyle 5. Gün blast embriyoysa 6. Gün çıkabiliyor ben 6. Gün yapmaya başlamıştım ama açıkçası önermiyorum. En sağlıklısı 7. Gün bence. Bide moral olarak çökecekseniz hiç yapmayın yani şimdi negatif olup kanda gören de çok insan var. 🌸 naçizane tavsiyem 😘

Yani şöyle 5. Gün blast embriyoysa 6. Gün çıkabiliyor ben 6. Gün yapmaya başlamıştım ama açıkçası önermiyorum. En sağlıklısı 7. Gün bence. Bide moral olarak çökecekseniz hiç yapmayın yani şimdi negatif olup kanda gören de çok insan var. 🌸 naçizane tavsiyem 😘
Sağol canım ben de öyle dusunuyorum🙏

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Benim de transferim önümüzdeki perşembe günü 21 Eylül. Devlet memuruyum 2 gün yıllık izin aldım haftasonuyla birlikte 4 gun evde olurum. Ama pazartesi çalışacağım.
Tesekkurler sizin de hayirli olsun pozitif sonuclar alalim 2 gun aramiz var bi aksilik cikmazsa 🙏Benm ilk transferim olacak sizinde mi ilk.. izin alabilirm ama iznim azalmasin rapor yazdiriym diyorum. Doktorumla konusmadm henuz bu konuda dusuncesi ne bilmiyorum kac gun dikkat et diyecek..

Kızlar şimdi hastaneden aradılar değerleri göndermiştim ben bugün. Bu arada bugün 12. Günüm en son testi dün verdim. Dünün değerini dikkate alıyoruz öncekileri erken olduğu için değerlendiremiyoruz dediler. Tebrik ettiler gebesiniz dediler 😂 yarın tekrar kan istediler iki katı artış var mıdır diye ki bende neredeyse üç katı artıyo ama değerlendirememek nedir pek anlayamadım 😂 iki katı artış olursa kese kontrolü için bir hafta yada 10gün sonraya kadar gün vericeklermiş. Keşke evde ultrason cihazım olsa bazen insanları anlayamıyorum ya kendi işimi kendim yapsam daha iyi gibi 😂 şuan içim bi tık daha rahat en azından değeri garipsemediler bi sorun yokmuş gibi konuştu kadın 🤲🏻
Bana çarşamba günü keseye bakalım dediler aklım almadı tamam dedim daha 2 gün sonra yani 😂

Günaydın güzel anne adayları bugun transferimin 10.günü transfer gunümü de sayarsam 11. Oluyor.. Carsamba gunu test verecegım sabah süre kısaldıkca zaman gecmıyor korkular baslıyor Allahım ne olur bol pozitifli bir hafta olsun 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin benım belırtıler devam edıyor gogus şişliği kasık agrısı aşağı doğru batma vs umarım bebeklerim tutunmustur 🥹😢

Günaydın güzel anne adayları bugun transferimin 10.günü transfer gunümü de sayarsam 11. Oluyor.. Carsamba gunu test verecegım sabah süre kısaldıkca zaman gecmıyor korkular baslıyor Allahım ne olur bol pozitifli bir hafta olsun 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin benım belırtıler devam edıyor gogus şişliği kasık agrısı aşağı doğru batma vs umarım bebeklerim tutunmustur 🥹😢

Sabrindan dolayı tebrik ediyorum.gebelik testi yapmamış direnmişsin🥰 içime poztif doğdu güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah güzel haberler vereceksin 🥰🥰

Günaydın kızlar, bol pozitifli bir gün olsun.
Bugün oksapar yazdırmak için sağlık ocağına geldim ama çok kalabalik.
Galiba üşütmüşüm bogazim cok kötü onu da bir sorayim doktora.
Bugün işe başladım. 1 hafta rapor almıştım. Bakalım gün nasıl geçecek🙃

Back