- 23 Ocak 2019
- 3.068
- 10.314
- 208
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.021
Amin inşallah. Ben maliyeciyim. Rapor alınca pek hoş karşılamıyor idare. Ama sizin kurumda sıkıntı yoksa al tabi rapor.Tesekkurler sizin de hayirli olsun pozitif sonuclar alalim 2 gun aramiz var bi aksilik cikmazsaBenm ilk transferim olacak sizinde mi ilk.. izin alabilirm ama iznim azalmasin rapor yazdiriym diyorum. Doktorumla konusmadm henuz bu konuda dusuncesi ne bilmiyorum kac gun dikkat et diyecek..
Ah canım ya bidahaki aya mı kalıcakDoğal siklus ile transfer olacaktım .şuan muane oldum yumurtalar çatlamış çok canım sıkıldı kızlar .tedavi ertelenecek sanırım .başına gelen var mı böyle
Zaten bu doğal siklus kafama hiç yatmamisti .il dışı geliyorum git gel ayrı masraf . beklediğimden erken çatladı dedi doktor . Nolacak diyorum kan sonucunu bir göreyim olmadı bir sonraki ay deneriz diyo.ne kadar kolay söylemek.. ağlamak istiyorum 2.5 saat kan sonucunu beklecegim.transfer bile olamadımAh canım ya bidahaki aya mı kalıcak
Yaa tüh. Niye erkenden çatladı ki daha geçen yumurtalar küçüktüDoğal siklus ile transfer olacaktım .şuan muane oldum yumurtalar çatlamış çok canım sıkıldı kızlar .tedavi ertelenecek sanırım .başına gelen var mı böyle
Gonal f çok hızlı büyüttü galibaYaa tüh. Niye erkenden çatladı ki daha geçen yumurtalar küçüktüeğer ki çatladıysa maalesef ertelenir diye biliyorum ben
Beni yarın tekrar çağırdılar canım katlaranak artarsa 2000 lerde ultrason randevusu vereceğiz dedi yani değer yükselene kadar bakılacakKızlar 2 günde bir değer artısına değer kaç olana kadar bakıcaz?
Yapmadigin daha iyi canim bosver kafani hic karistirma kan günü ögrenirsin hic bisi kalmamis nasil olsa bende hic yapmadimAyy inş Allahımevet eşimle söz vermiştik asla yapmıcaz diye ne kadar meraktan ölsekte inş pozitiftir
Gonalf dozu kaçtı. Dozunu iyi ayarlayamamış olmalıGonal f çok hızlı büyüttü galibaof of
50 cc 4 gün yaptımGonalf dozu kaçtı. Dozunu iyi ayarlayamamış olmalıneyse sağlık olsun vardır bir hayır bunda da sıkmayın canınızı
Tüh ya uzak mesafe olunca niye işini şansa bırakıyosunki ya.Zaten bu doğal siklus kafama hiç yatmamisti .il dışı geliyorum git gel ayrı masraf . beklediğimden erken çatladı dedi doktor . Nolacak diyorum kan sonucunu bir göreyim olmadı bir sonraki ay deneriz diyo.ne kadar kolay söylemek.. ağlamak istiyorum 2.5 saat kan sonucunu beklecegim.transfer bile olamadım
Teşekkür ederim suan kaç sizin?Beni yarın tekrar çağırdılar canım katlaranak artarsa 2000 lerde ultrason randevusu vereceğiz dedi yani değer yükselene kadar bakılacak
Aslında dozu da azmış iyiymiş50 cc 4 gün yaptım
oldukca da az catlayacagı varmıs ben genelde 250-275 vuruldum.sanırım catlamaması ıcın de ıgne verıyorlr ankarada nereye gelıyorsınjz.bunda da var bı hayır50 cc 4 gün yaptım
benım de oyle hele aksam ayaklarım dondu atesım var gıbı hıssedıyorum ates yoktı ama ust tarafım cok üşüdüKızlar çok üşüyorum sürekli WC ye gidiyorum çok su içiyorum ondanmi kefir falan içiyorm ama bagirsaklarim normal değil ilaçlar dokunuyor olabilirmi
Transfer zamanı mı o kadar vuruldunuz sanırım sizin dediğiniz yumurta toplama dönemi. transfer döneminde o kadar yüksek vurmuyorlar diye biliyorum ama. Arkadaş transfer hazırlığı yapıyordu çatlamama için iğne vermezler zaten belli zamanda bakıp büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi verdikten sonra transfer oluyoruz. O tedavi şeklinde.oldukca da az catlayacagı varmıs ben genelde 250-275 vuruldum.sanırım catlamaması ıcın de ıgne verıyorlr ankarada nereye gelıyorsınjz.bunda da var bı hayır
evet bır ay boyunca yumurta toplama evresınde vuruldum gonal yaklasık 20 gün.ama catlatmama ıgnesını de okudum extra onu da verıyorlarmıs erken catlar mı dıye dusunduklerı ıcın sanırımTransfer zamanı mı o kadar vuruldunuz sanırım sizin dediğiniz yumurta toplama dönemi. transfer döneminde o kadar yüksek vurmuyorlar diye biliyorum ama. Arkadaş transfer hazırlığı yapıyordu çatlamama için iğne vermezler zaten belli zamanda bakıp büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi verdikten sonra transfer oluyoruz. O tedavi şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?