• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Mol gebelik hakkında yalnızca çok fazla yüksek beta değerleri olduğumu okudum bunun dışında bir etkisi oluyor mu hiç bilgim yok. Artık daha fazla şeyde bilmek istemedim galiba çok yoruldum artık bişeyleri bilmekten ya 😂
Mol gebelik arkadaşım geçirdi onda değerler 10 binlerce oluyor cnm seninki çoğul gebelik çok büyük ihtimal 3 uz olmuş olabilir

Kızlar şimdi hastaneden aradılar değerleri göndermiştim ben bugün. Bu arada bugün 12. Günüm en son testi dün verdim. Dünün değerini dikkate alıyoruz öncekileri erken olduğu için değerlendiremiyoruz dediler. Tebrik ettiler gebesiniz dediler 😂 yarın tekrar kan istediler iki katı artış var mıdır diye ki bende neredeyse üç katı artıyo ama değerlendirememek nedir pek anlayamadım 😂 iki katı artış olursa kese kontrolü için bir hafta yada 10gün sonraya kadar gün vericeklermiş. Keşke evde ultrason cihazım olsa bazen insanları anlayamıyorum ya kendi işimi kendim yapsam daha iyi gibi 😂 şuan içim bi tık daha rahat en azından değeri garipsemediler bi sorun yokmuş gibi konuştu kadın 🤲🏻

Back