- 12 Mart 2019
- 14.904
- 34.293
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.001
Yani dayanabilirsen bekle canım.Evet yarın yapmak istemiyorum o yğzde bende
5 te cok erken 6 da başla bariYani dayanabilirsen bekle canım.
Ben mesela kendimi biliyorum duramam 5. Günden başlıcam yapmaya sonuc ne cıkarsa artık alıştık
Yani şöyle 5. Gün blast embriyoysa 6. Gün çıkabiliyor ben 6. Gün yapmaya başlamıştım ama açıkçası önermiyorum. En sağlıklısı 7. Gün bence. Bide moral olarak çökecekseniz hiç yapmayın yani şimdi negatif olup kanda gören de çok insan var.Canım sence ben kaçıncı gün gebelik testi yapmalıyım cok stresliyim
Sağol canım ben de öyle dusunuyorumYani şöyle 5. Gün blast embriyoysa 6. Gün çıkabiliyor ben 6. Gün yapmaya başlamıştım ama açıkçası önermiyorum. En sağlıklısı 7. Gün bence. Bide moral olarak çökecekseniz hiç yapmayın yani şimdi negatif olup kanda gören de çok insan var.naçizane tavsiyem
MaşallahKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Tesekkurler sizin de hayirli olsun pozitif sonuclar alalim 2 gun aramiz var bi aksilik cikmazsaMerhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Benim de transferim önümüzdeki perşembe günü 21 Eylül. Devlet memuruyum 2 gün yıllık izin aldım haftasonuyla birlikte 4 gun evde olurum. Ama pazartesi çalışacağım.
Bana çarşamba günü keseye bakalım dediler aklım almadı tamam dedim daha 2 gün sonra yaniKızlar şimdi hastaneden aradılar değerleri göndermiştim ben bugün. Bu arada bugün 12. Günüm en son testi dün verdim. Dünün değerini dikkate alıyoruz öncekileri erken olduğu için değerlendiremiyoruz dediler. Tebrik ettiler gebesiniz dedileryarın tekrar kan istediler iki katı artış var mıdır diye ki bende neredeyse üç katı artıyo ama değerlendirememek nedir pek anlayamadım iki katı artış olursa kese kontrolü için bir hafta yada 10gün sonraya kadar gün vericeklermiş. Keşke evde ultrason cihazım olsa bazen insanları anlayamıyorum ya kendi işimi kendim yapsam daha iyi gibi şuan içim bi tık daha rahat en azından değeri garipsemediler bi sorun yokmuş gibi konuştu kadın
Degerin güzel canom görünür kesenBana çarşamba günü keseye bakalım dediler aklım almadı tamam dedim daha 2 gün sonra yani
İnşAllahDegerin güzel canom görünür kesen
Günaydın güzel anne adayları bugun transferimin 10.günü transfer gunümü de sayarsam 11. Oluyor.. Carsamba gunu test verecegım sabah süre kısaldıkca zaman gecmıyor korkular baslıyor Allahım ne olur bol pozitifli bir hafta olsunRabbim isteyen herkese nasip etsin benım belırtıler devam edıyor gogus şişliği kasık agrısı aşağı doğru batma vs umarım bebeklerim tutunmustur
Sabrindan dolayı tebrik ediyorum.gebelik testi yapmamış direnmişsinGünaydın güzel anne adayları bugun transferimin 10.günü transfer gunümü de sayarsam 11. Oluyor.. Carsamba gunu test verecegım sabah süre kısaldıkca zaman gecmıyor korkular baslıyor Allahım ne olur bol pozitifli bir hafta olsunRabbim isteyen herkese nasip etsin benım belırtıler devam edıyor gogus şişliği kasık agrısı aşağı doğru batma vs umarım bebeklerim tutunmustur
İnşallah güzel haberler vereceksinGünaydın güzel anne adayları bugun transferimin 10.günü transfer gunümü de sayarsam 11. Oluyor.. Carsamba gunu test verecegım sabah süre kısaldıkca zaman gecmıyor korkular baslıyor Allahım ne olur bol pozitifli bir hafta olsunRabbim isteyen herkese nasip etsin benım belırtıler devam edıyor gogus şişliği kasık agrısı aşağı doğru batma vs umarım bebeklerim tutunmustur
Ayy inş AllahımSabrindan dolayı tebrik ediyorum.gebelik testi yapmamış direnmişsiniçime poztif doğdu güzel haberlerini bekliyorum
Yok diğer denemelerimde de hep 5 te yaptım tuttuysa cıktı5 te cok erken 6 da başla bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?