2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canım sence ben kaçıncı gün gebelik testi yapmalıyım cok stresliyim
Yani şöyle 5. Gün blast embriyoysa 6. Gün çıkabiliyor ben 6. Gün yapmaya başlamıştım ama açıkçası önermiyorum. En sağlıklısı 7. Gün bence. Bide moral olarak çökecekseniz hiç yapmayın yani şimdi negatif olup kanda gören de çok insan var. naçizane tavsiyem

Sağol canım ben de öyle dusunuyorum

Tesekkurler sizin de hayirli olsun pozitif sonuclar alalim 2 gun aramiz var bi aksilik cikmazsa Benm ilk transferim olacak sizinde mi ilk.. izin alabilirm ama iznim azalmasin rapor yazdiriym diyorum. Doktorumla konusmadm henuz bu konuda dusuncesi ne bilmiyorum kac gun dikkat et diyecek..

Bana çarşamba günü keseye bakalım dediler aklım almadı tamam dedim daha 2 gün sonra yani

Günaydın güzel anne adayları bugun transferimin 10.günü transfer gunümü de sayarsam 11. Oluyor.. Carsamba gunu test verecegım sabah süre kısaldıkca zaman gecmıyor korkular baslıyor Allahım ne olur bol pozitifli bir hafta olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin benım belırtıler devam edıyor gogus şişliği kasık agrısı aşağı doğru batma vs umarım bebeklerim tutunmustur

Sabrindan dolayı tebrik ediyorum.gebelik testi yapmamış direnmişsin içime poztif doğdu güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah güzel haberler vereceksin

Günaydın kızlar, bol pozitifli bir gün olsun.
Bugün oksapar yazdırmak için sağlık ocağına geldim ama çok kalabalik.
Galiba üşütmüşüm bogazim cok kötü onu da bir sorayim doktora.
Bugün işe başladım. 1 hafta rapor almıştım. Bakalım gün nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…