- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.981
Ara ara vuran adet ağrısı çekmeye başlamıştım son 2 gündür bende 6. 7. Gün özellikleKızlar 6. Günüm adet ağrısı çekiyorumbu durumu yaşayan var mı?
Senin artık kese görünür ya da keseler cnm5.gün 126
7.gün 340
9.gün 1019
11.gün 2680
hem mutluluk hem korku aynı anda bir sürü senaryo dönüyo kafamda ya
Mol gebelik arkadaşım geçirdi onda değerler 10 binlerce oluyor cnm seninki çoğul gebelik çok büyük ihtimal 3 uz olmuş olabilirMol gebelik hakkında yalnızca çok fazla yüksek beta değerleri olduğumu okudum bunun dışında bir etkisi oluyor mu hiç bilgim yok. Artık daha fazla şeyde bilmek istemedim galiba çok yoruldum artık bişeyleri bilmekten ya
Bende de oluyor kasık ağrısı batmalar göğüs ağrısı halsizlik uyku haliKızlar bacak ağrısı yasiyaniniz var mi bugün üçüncü günüm sol bacağımda ağrı oluyor ara ara
Bi hafta özellikşe geceleri. Estrofem yapıyormuş. Hemşirem demiştiKaç gündür var ağrın canım
Ooo gercektenmi degerler yüksek gelincemi oluyorMol gebelik arkadaşım geçirdi onda değerler 10 binlerce oluyor cnm seninki çoğul gebelik çok büyük ihtimal 3 uz olmuş olabilir
Şuan sol kasıkta batmalarım oluyor inşallah tutunuyorlardırAra ara vuran adet ağrısı çekmeye başlamıştım son 2 gündür bende 6. 7. Gün özellikle
Evet size ilk zamanda demiştim-kuzeyildizi- canım şimdi hatırlıyorum da ikinci denemem de ocak topiğimde yazışıyorduk seninle nasıl denk geldik yine
İnşallahŞuan sol kasıkta batmalarım oluyor inşallah tutunuyorlardır
Evet beklemedeyiz inş tutarBmmde bugune kadar ara ara vurup gdiyordu pej agrim yoktu ama bugun biraz alt kasiklarda agrim var dinleniyorum yerlesiyorlardir diyr dusunuyorm
Siz n’aptınız ? Test gününüz 20 si miydi.Evet beklemedeyiz inş tutar
Canım sence ben kaçıncı gün gebelik testi yapmalıyım cok stresliyimSiz n’aptınız ? Test gününüz 20 si miydi.
Merakla bende bekliyorum canımm seniiCanım sence ben kaçıncı gün gebelik testi yapmalıyım cok stresliyim
Ben de seniMerakla bende bekliyorum canımm senii
Evet cnmOoo gercektenmi degerler yüksek gelincemi oluyorikiz okey ama ücüzmüüüü
Yarın 6. Günün oluyor.Canım sence ben kaçıncı gün gebelik testi yapmalıyım cok stresliyim
Evet yarın yapmak istemiyorum o yğzde bendeYarın 6. Günün oluyor.
5. Gün embriyosuysa yarın ilk idrarla çıkar ama yapma gününü bekle sonra yanlış bi sonucta modunuz düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?