- 22 Nisan 2023
- 283
- 397
- 23
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.941
Öylemi oluyomuşş buTup bebek gebelik hesaplama diye arattım transfer tarihine göre blastokist olmasına göre hesaplama seçeneği vardı. Ordan hesaplattim. Sonra doktor size bebeğin gelişimine göre hafta söyler tabiki
O sizin durumunuza göre karar veriliyor. Yani doktor karından bi bakıyor görürse vajinale gerek yok. Ama göremezse vajinal ultrason ile bakarKIZLAR KESEYE GITTIGINIZ GÜN VAJINALMI YOKSA KARINDAN ULTROSYONLAMI BAKILIYOR ?? ve gittiniz gün kalp atisi oluyomu sonraki haftalardami olusuyor? Benim transferden sonra yarin 21.ci günüm cünkiiVe Terminim var
Doktora bağlı aslında. Benim ilk ultrasonum vajinaldi kalp atışını hatırlamıyorum ama. Sonraki randevular karından yapıldı. Kanama olursa yine vajinal bakıyorlarKIZLAR KESEYE GITTIGINIZ GÜN VAJINALMI YOKSA KARINDAN ULTROSYONLAMI BAKILIYOR ?? ve gittiniz gün kalp atisi oluyomu sonraki haftalardami olusuyor? Benim transferden sonra yarin 21.ci günüm cünkiiVe Terminim var
O sizin durumunuza göre karar veriliyor. Yani doktor karından bi bakıyor görürse vajinale gerek yok. Ama göremezse vajinal ultrason ile bakar
Bende karin die biliyorum dier türlü risk olmuyomu daha cok kücük olduklari icin?Doktora bağlı aslında. Benim ilk ultrasonum vajinaldi kalp atışını hatırlamıyorum ama. Sonraki randevular karından yapıldı. Kanama olursa yine vajinal bakıyorlar
Sıkıntı olsa doktor yapmaz sonuçta. Dediğim gibi kanama olması da sıkıntılı bir durum ama vajinal muayene etti.Bende karin die biliyorum dier türlü risk olmuyomu daha cok kücük olduklari icin?
Peki biz bu netteki hesaplamayı yaparken çok anlayamadım da embriyo transferi mi yoksa blastosist transferi mi demeliyiz ki.Tup bebek gebelik hesaplama diye arattım transfer tarihine göre blastokist olmasına göre hesaplama seçeneği vardı. Ordan hesaplattim. Sonra doktor size bebeğin gelişimine göre hafta söyler tabiki
Yani size bağlı muayene ettirmek istemezseniz anlayış gösterir doktorlar.Bende karin die biliyorum dier türlü risk olmuyomu daha cok kücük olduklari icin?
Tüp bebek doktoruna gidersen o alttan bakıyo 8. Haftaya kadar böyle demişti bana çoğu da o şekilde canım.KIZLAR KESEYE GITTIGINIZ GÜN VAJINALMI YOKSA KARINDAN ULTROSYONLAMI BAKILIYOR ?? ve gittiniz gün kalp atisi oluyomu sonraki haftalardami olusuyor? Benim transferden sonra yarin 21.ci günüm cünkiiVe Terminim var
Yok yok kanamam yok cok sükür aman olmasinda dün kahve lekem geldi eniselendimSıkıntı olsa doktor yapmaz sonuçta. Dediğim gibi kanama olması da sıkıntılı bir durum ama vajinal muayene etti.
Haftası düşük değilse karından görünebilir seviyede ise karından muayene edebilir. Ama benim ilk muayenem vajinaldibi riskte olmadı.
Tüp bebek doktoruna gidersen o alttan bakıyo 8. Haftaya kadar böyle demişti bana çoğu da o şekilde canım.
Ama başka hastanelerde önce karından bakar göremezse alttan bakar.
Bu gittiğinde kese göreceksin içinde yolksac görürsün ama kalp atışını belki duyamazsın yada açmazlar sadece attıgını gösterir küçük diye benim bu şekilde olmuştu
Evet kizlar tüp bebek doktorumla devam edicem bikac aylik olana kadar cünki zaten ben Türkiyede yasamiyorum Sonrasinda riskim olmaz ise Yurd disina cikicam Orda yasiyorum. Esim ile aylardir ayriyiz bu tedavi icin. Rabbim Saglikli bi sekilde ilerletsin insallahYani size bağlı muayene ettirmek istemezseniz anlayış gösterir doktorlar.
Ama riskli olsa yapmazlar. Birde ilk zamanlar muayene olduğunuz yerdeki cihaz önemli bazıları özellikle devlette bazen net görüntüleme yapılmıyor. O yüzden tüp bebek kliniklerindeki cihazlar daha net görüntü verebiliyor. .
Hayırlısı olsun canımEvet kizlar tüp bebek doktorumla devam edicem bikac aylik olana kadar cünki zaten ben Türkiyede yasamiyorum Sonrasinda riskim olmaz ise Yurd disina cikicam Orda yasiyorum. Esim ile aylardir ayriyiz bu tedavi icin. Rabbim Saglikli bi sekilde ilerletsin insallahKorktugumuza ugratmasin.
Önemli degil nerde bakacaksa yeterlii saglikli bi sekildee görüyüm kuzumuu
Amin inşallah ya off o kadar rahatlatıcı şeyler söylüyorsunuz kii ister istemez motive oluyorum valla çok şükür bugün hiç leke meke görmedim ama yine de progestan iğnesini vurdurdum sadece demin sarımsı biraz lekem olmus. Fakat benim şiddetli sancılarım oluyor böyle anlık saniylik ama tuttuğu zaman iki büklüm oluyorum 10 saniyeliğine sonra hemen geçiyor. Trasnferin 6.gunu başladı 9.gune kadar sadece sol tarafta oldu. 10.gunden beri bu 3 gündür de sağ tarafta oluyor. Çok heycanliyim acaba biri mi tuttu ikisi mi tuttu yarın büyük gün bı kez daha kan vercem bakalım 1000 e yaklastirysa değer belki kese görürüzAminn Rabbim gözyaslarimizi hep sevincten nasip eylesin
Evet 1000 üzeri görünüyormus canim benim 20.ci günüm yarin terminim var bakalim seninle ayniyiz sanirim kahve leke konusunda korkma yat sürekli wc disinda kalkmamaya calis. Simsiki tutunuyor insallah guzum
Evet kuzum iyi kalite de iki tane 5.gun dondurulmuş embriyoSenindemi iki embriodu canim masallah
Bence ikiside tutunuyor , kahve leke 12.ci haftaya kadar cok normalmis canim Yerini belirginlestiriyyo
Canim benim yaa sevinclerimizee hüzüntülerimizde burda ortakAmin inşallah ya off o kadar rahatlatıcı şeyler söylüyorsunuz kii ister istemez motive oluyorum valla çok şükür bugün hiç leke meke görmedim ama yine de progestan iğnesini vurdurdum sadece demin sarımsı biraz lekem olmus. Fakat benim şiddetli sancılarım oluyor böyle anlık saniylik ama tuttuğu zaman iki büklüm oluyorum 10 saniyeliğine sonra hemen geçiyor. Trasnferin 6.gunu başladı 9.gune kadar sadece sol tarafta oldu. 10.gunden beri bu 3 gündür de sağ tarafta oluyor. Çok heycanliyim acaba biri mi tuttu ikisi mi tuttu yarın büyük gün bı kez daha kan vercem bakalım 1000 e yaklastirysa değer belki kese görürüz
Aynen bendeeeEvet kuzum iyi kalite de iki tane 5.gun dondurulmuş embriyo
Allah şifalar versin inşallah sonucunuza çok çok sevindimBen kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size
Hayırlı güzel haberleriniz çoğalsın inşallahhKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
En son kaç sonucun kaçıncı günHayırlı güzel haberleriniz çoğalsın inşallahhdoktorunuzla sonucunuzu görüşebildiniz mi? Benim sonuçlar çok yüksek çıkıyoda doktorumla yarın konuşabileceğim
3üz falan sanırsaam5.gün 126
7.gün 340
9.gün 1019
11.gün 2680
hem mutluluk hem korku aynı anda bir sürü senaryo dönüyo kafamda ya
Degeriniz gercekten baya cok cikiyo böyle olunca cogul gebelikmi oluyo5.gün 126
7.gün 340
9.gün 1019
11.gün 2680
hem mutluluk hem korku aynı anda bir sürü senaryo dönüyo kafamda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?