- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.901
Aslında bu merkezde öyleydi başta. Aslına bakarsanız başta olmaması benim işime geldi çünkü ben çok zorlandım o iğne yüzünden tedavinin en başında şimdi tekrar başlıyoruzSanırım cogu kısıye farklı tedavi uyguluyolar benım doktorum murat bey onlemı bastan alıyor progestan ve kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun transferden bı gun once basladı aslında tüm doktorların ole yapması lazım önlemini bastan alması lazım sonucta zor elde edılen gebelıkler hepımızın ki.. inş guzel gıdecek hic sıkıntı etmeyin
Naptınız sonucunuz çıktı mıKan verdim kızlar 11. Gün dayanamadım
Merhaba hangi hastanede oldunuz tedavinizi..Sanırım cogu kısıye farklı tedavi uyguluyolar benım doktorum murat bey onlemı bastan alıyor progestan ve kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun transferden bı gun once basladı aslında tüm doktorların ole yapması lazım önlemini bastan alması lazım sonucta zor elde edılen gebelıkler hepımızın ki.. inş guzel gıdecek hic sıkıntı etmeyin
Çıkmıştır kan sonucunuz güzel haberler bekliyoruzKan verdim kızlar 11. Gün dayanamadım
Kızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.Çıkmıştır kan sonucunuz güzel haberler bekliyoruz
Amh için önerdiğiniz bisey var mı benim de 0.98 çıktı 9 aydır hiç olmadıBmm amh 0.7ve tuplerim kapali normal yolla gebelik oldu ama dusukle sonuclandi sonra 2 deneme biri negatif biri kimyasal suan sadece gonolf kullaniyorm doktorum dogal gibi gidiyor yarin kontorlum var o zaman daha net anlarim
Maşallah çok güzel bir değerKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
evet ben de her gün 100 ml progesyan coraspırın duposton alıyprum.daha sımdıden popom mosmosr oldu nasıl agrıyo uc ay vurulcakmısız Allahın ıznıyle pozıtıf cıksın daSanırım cogu kısıye farklı tedavi uyguluyolar benım doktorum murat bey onlemı bastan alıyor progestan ve kan sulandırıcı ıgne oluyorum hergun transferden bı gun once basladı aslında tüm doktorların ole yapması lazım önlemini bastan alması lazım sonucta zor elde edılen gebelıkler hepımızın ki.. inş guzel gıdecek hic sıkıntı etmeyin
Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin sizeMaşallah çok güzel bir değer
Kaçıncı gün embriyosu canımm sizdeki sıkıntı neydi sağlıkla devam etsiin inşAllah aminnn
Yeni yüzyıl Gop tüp bebek istanbulMerhaba hangi hastanede oldunuz tedavinizi..
WoooooooaaaaaawKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Evet benımde ole olsun sonu guzel olsunda mosmor olmasına razıyımevet ben de her gün 100 ml progesyan coraspırın duposton alıyprum.daha sımdıden popom mosmosr oldu nasıl agrıyo uc ay vurulcakmısız Allahın ıznıyle pozıtıf cıksın da
MaşallahKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Allahım kalıcı şifalar versin inşAllah bu bebeğiniz ömrünüzde çiçekler açtırsın.çok sevindim canım çookBen kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size
MaşalllaaahKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Ne güzel sözlerin umut olsun burdaki kizlara masallah Rabbbimmm Gönlüne göre vermis masallahBen kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size
Amh degerine takılmayın benım doktorum da dedı 0.1 olanlar bıle pozıtıfı goruyo regl oldugunuz ve yumurta cıktıgı surece sansınız varAmh için önerdiğiniz bisey var mı benim de 0.98 çıktı 9 aydır hiç olmadı
Gozünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inş darısı basımızaKızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
4 embriyo transfer edilmişti en hayırlısı neyse o olsunMaşalllaaahne güzel çift embriyo muydu kaçıncı gününüzdğ
pazrtesı transfer olmustum kızlar bugun 6.gün dünle bugun hafıf normal akıntı var sızde de oldu mu ılk gunler hıc yoktu endıselendım.Bi de sureklı yatmaktn mı tamamen rahat yatamamaktan mı ne böğürlerim agrıyo arada
Transferiniz hangi tarihte olmuştu?23 Eylül de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?