2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aslında bu merkezde öyleydi başta. Aslına bakarsanız başta olmaması benim işime geldi çünkü ben çok zorlandım o iğne yüzünden tedavinin en başında şimdi tekrar başlıyoruz
Napalım sonu güzel olsun da inşallah.
Darısı tüm İsteyenlere nasip olsun. Herkesin ki sağlıkla ilerlesin.

Merhaba hangi hastanede oldunuz tedavinizi..

Bmm amh 0.7 ve tuplerim kapali normal yolla gebelik oldu ama dusukle sonuclandi sonra 2 deneme biri negatif biri kimyasal suan sadece gonolf kullaniyorm doktorum dogal gibi gidiyor yarin kontorlum var o zaman daha net anlarim
Amh için önerdiğiniz bisey var mı benim de 0.98 çıktı 9 aydır hiç olmadı

Kızlar şoktayım 1243 değerim. Allahım inanamıyorum Rabbim hepinizi daha çok sevindirsin ya.
Maşallah çok güzel bir değer
Kaçıncı gün embriyosu canımm sizdeki sıkıntı neydi sağlıkla devam etsiin inşAllah aminnn

evet ben de her gün 100 ml progesyan coraspırın duposton alıyprum.daha sımdıden popom mosmosr oldu nasıl agrıyo uc ay vurulcakmısız Allahın ıznıyle pozıtıf cıksın da

Maşallah çok güzel bir değer
Kaçıncı gün embriyosu canımm sizdeki sıkıntı neydi sağlıkla devam etsiin inşAllah aminnn
Ben kanser hastasıydım embriyolarım dondurulmuştu bende sıkıntılar çok büyük kızlar yumurtalıklarım yok. Tek şansımdı. Sizin Allah ömür verirse her zaman deneme şansınız var asla kendinizi parçalamayın sonuc sizi üzerse. Ama rabbim en güzel sonuçları versin size

Allahım kalıcı şifalar versin inşAllah bu bebeğiniz ömrünüzde çiçekler açtırsın.çok sevindim canım çook aminn aminnn tamda ezan okunuyor

Ne güzel sözlerin umut olsun burdaki kizlara masallah Rabbbimmm Gönlüne göre vermis masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…