2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aynen öyle vallla kuzum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bakalım ilk degerim 80 di ikinci 250 muhtemelen yarın 1000 e yakın olması gerek belki kese görünür . Sizce görünür mü ?

Kızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artık dualarınıza talibim.
Sonucun çok güzel gelmiş canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunur bebeğin

Aynen öyle vallla kuzum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bakalım ilk degerim 80 di ikinci 250 muhtemelen yarın 1000 e yakın olması gerek belki kese görünür . Sizce görünür mü ?
Aminn Rabbim gözyaslarimizi hep sevincten nasip eylesin
Evet 1000 üzeri görünüyormus canim benim 20.ci günüm yarin terminim var bakalim seninle ayniyiz sanirim kahve leke konusunda korkma yat sürekli wc disinda kalkmamaya calis. Simsiki tutunuyor insallah guzum

Senindemi iki embriodu canim masallah
Bence ikiside tutunuyor , kahve leke 12.ci haftaya kadar cok normalmis canim Yerini belirginlestiriyyo

Yoktu ama 6. Günden itibaren bende kasıklarım ağrıyordu artık
Benim bugün 6. Günüm tık yok. İştahım çok fazla açıldı göğüslerim inanılmaz ağrıyor ama o transferden önce de ağrıyordu ilaçlardandır diye ona yoruyorum ve çok su içiyorum

Valla misafirim vae şuanda da bakalım yatabilecek miyim. Daha geri dönmediler hemşirelerde.
Kız bu durumda ne misafiri geç odaya uzan sen bak ben düşük yapktıktan sonra bunun pişmanlığını çok yaşadım düğüne gittim bayram gezmesine gittim ayıp olmasın diye lekelenmelerim oldu yine durmadım. Ama bu sefer öyle olmayacak çok daha fazla dikkat edeceğim

Benim bugün 6. Günüm tık yok. İştahım çok fazla açıldı göğüslerim inanılmaz ağrıyor ama o transferden önce de ağrıyordu ilaçlardandır diye ona yoruyorum ve çok su içiyorum
Canım sen dedin ya uçuk çıktı diye bebek tutunmaya çalışırken vücut direnci düşüyor ben ona yordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…