- 8 Ekim 2021
- 169
- 120
- 53
- 28
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.861
Aynen öyle vallla kuzumTebrikler canim degerin cok güzel
Aynen benimde dün ve bugun cok cok az denilecek kadar kahve lekem geldi ama sildikce cikiyo tek onun haricinde iyim yarin kese icin gidicem bendeRabbim saglikli bi sekilde ilerlemeyi nasip eylesin insan biraz endiseleniyo cünki ne zorluklarla buluyoruz. Ama her sey nasip canim yaa
Sonucun çok güzel gelmiş canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunur bebeğinKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artıkdualarınıza talibim.
Aminn Rabbim gözyaslarimizi hep sevincten nasip eylesinAynen öyle vallla kuzumrabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bakalım ilk degerim 80 di ikinci 250 muhtemelen yarın 1000 e yakın olması gerek belki kese görünür . Sizce görünür mü ?
Yok ya leke değil bence kırmızı ama bakalım ne diyecekler. İnşallah sıkıntı plmaz.İnşallah lekelenmedir korkma canım
Yoktu ama 6. Günden itibaren bende kasıklarım ağrıyordu artıkYaaaa çok güzel çok sevindimmmm
Senin hiç belirti yoktu dimi?
Evet canım var çok şükür 10 adet dahaBende kimyasal die biliyorum ods kendilinden düsüyo canim saglik olsunsikma canini dondurulmus embriolarin varmi ? Düsme geri toparlan ve yoluna bak illaki zamani var canim benim
Valla misafirim vae şuanda daTebrik ederim canım benimm
Korkma artık yatıcaksın tuvalet harici kalkmıcaksın geçene kadar
İğne verirler iğneyle hemen kahveye dönüyor endişe etme
Senindemi iki embriodu canim masallahBende onu zaten vuruyordum trasnferden 3 gün öncesinden düne kadar trasnferin 12.gunune kadar günde iki tane koldan yapıyordum ona rağmen lekelenme oldu belki de biri tuttu biri tutmadı vücut onu attı bilemem . Ama dün progestan 50 mg ye geçtik bı tsne vurdum bugün de vurcam zaten yarın tekrar kan vercem
Aaaa masallah canimmm daha nolsun hic düsürme modunu hemen ayaklan kaldigin yerden devam belki ona kismet olucakEvet canım var çok şükür 10 adet daha
Amin teşekkürler inşallahSonucun çok güzel gelmiş canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunur bebeğin
Benim bugün 6. Günüm tık yok. İştahım çok fazla açıldı göğüslerim inanılmaz ağrıyor ama o transferden önce de ağrıyordu ilaçlardandır diye ona yoruyorum ve çok su içiyorumYoktu ama 6. Günden itibaren bende kasıklarım ağrıyordu artık
Kız bu durumda ne misafiri geç odaya uzan sen bak ben düşük yapktıktan sonra bunun pişmanlığını çok yaşadım düğüne gittim bayram gezmesine gittim ayıp olmasın diye lekelenmelerim oldu yine durmadım. Ama bu sefer öyle olmayacak çok daha fazla dikkat edeceğimValla misafirim vae şuanda dabakalım yatabilecek miyim. Daha geri dönmediler hemşirelerde.
Canım sen dedin ya uçuk çıktı diye bebek tutunmaya çalışırken vücut direnci düşüyor ben ona yordum :)Benim bugün 6. Günüm tık yok. İştahım çok fazla açıldı göğüslerim inanılmaz ağrıyor ama o transferden önce de ağrıyordu ilaçlardandır diye ona yoruyorum ve çok su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?