- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.781
İlaçlardan galiba sürekli WC ye çıkıyorum ayaklarim çok üşüyor iştahım hiç yok eşim işe gitti maalesef ... Sürekli yatmakta iyi değil diyor doktorlar kan dolaşımı açısından.. dün hemşire iki gün istirahat dedi sora normal hayatınıza dönebilir siniz dedi ...Ben
Valla ben dün transfer sonrası dışarda yemek yedim eve geldim biraz uzandım ara ara dolaştım yine uzandım oturdum derken geçirdim günümü.
Şimdi eşim evde kahvaltı hazırlıcak bende yavas yavas yardım ederim
Kendini yormamak sartiyla döneniliyosun normal hayatina ama dikkatli ol canim cok ayaktata kalma ilk 3 gün cok önemli dedi doktorumİlaçlardan galiba sürekli WC ye çıkıyorum ayaklarim çok üşüyor iştahım hiç yok eşim işe gitti maalesef ... Sürekli yatmakta iyi değil diyor doktorlar kan dolaşımı açısından.. dün hemşire iki gün istirahat dedi sora normal hayatınıza dönebilir siniz dedi ...
Yok yok benim icime doguyor senin bebisin seninle oyle hissediyorum sende guzel dusun helAynen bir damla kırmızı geldi sonra pembe şuan lekelenme şeklinde daha koyu. Ama korktum gidip kan verdim sonuca göre doktorla görüşüp iğne vereceklerini söylediler. Bekliyorum şimdilik
Aynen valla o kadar çok şey yaşadımki bu sefer bende hiç kasmıyorum su evet çok içmek gerekmiş bol meyve ve protein ağırlıklı beslenin dediler ... Allah'ım ol dedikten sora künfe fe yekün ...Evet öyle ben bunda daha rahatım hepsinde hiç bir iş yapmadım cok kastım bunda öyle değilim olacaksa olur modundayım.
Ben 3 litre su içiyorum hergün onun için bende cok cıkıyorum tuvalete.
Elbette doğru söylüyorsun tedavi ile olan birşey sonuçta dikkatli olmakta fayda var normal bir gebelik değilki bizimkisi ... AminKendini yormamak sartiyla döneniliyosun normal hayatina ama dikkatli ol canim cok ayaktata kalma ilk 3 gün cok önemli dedi doktorumRabbim gönlüne göre versin canim benim.
Aynen öyle canımAynen valla o kadar çok şey yaşadımki bu sefer bende hiç kasmıyorum su evet çok içmek gerekmiş bol meyve ve protein ağırlıklı beslenin dediler ... Allah'ım ol dedikten sora künfe fe yekün ...
Kasıklarima kramp giriyor çok fazla ilaçlardan mı acaba üşütüyormuyum sizlerde varmi durum normal miAynen öyle canım
Kaçıncı gün ? Ve kaçıncı gün embriyosuydu?Kizlar BT HCG 12 çok düşük deilmi
Hemen kötü düşünme benim de 30 çıkmıştı. Artış önemli10. Gün 6. Gün embriyosu geç tutunmuş olabilirmi kafayı yiycem
Bazı insanlarda bir günde bile iki kat artıyor. Geç tutunmuş olabilirAma 12 çok düşük
Böyle düşünme canım önemli olan değerin güzel artması .Ama 12 çok düşük
İnsanlah oyledirBazı insanlarda bir günde bile iki kat artıyor. Geç tutunmuş olabilir
cok şükürBen transfer den 1 saat sonra evime gitmek için 1 saay yolculuk yaptım. Bir gün sonra da işe döndüm bebeğim benimle kötü düşünme
yerlesmekanaması olabılır bnce kan mı verdınız hamılelık testı de yapsaydınız evde biMerhaba hanımlar daha kan sonucu almadım ama sabah önce kırmızı sonra pembeye dönen bi lekelenme yaşadım ama çok korkuyorum bi fikriniz var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?