- 10 Kasım 2022
- 123
- 31
- 28
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.681
Belirtiler varmıydı bende sadece ara ara kasıkta batma oluyor ümitlerim azalıyor göğüslerde hiçbşr değişim yok çünkü böyle olup gebe kalan oldumuBen 4 defa cift embriyo oldum sonuncuda pozitifi gördüm canim cok sükür
Lejelenme olabilirmiş parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok progesreron verirlerKIZLARR BUGUN 19.cu günüm Pazartesi kese icin gidicem cok sükür Fakat yeni cok cok az kahverengi bi lekelenmem oldu endiselendim insallah bisi yoktur yaa .. Bilgisi olan Arkadaslarim yazabilirmi icimi rahatlatmak isdiyorum
Evet canim kasik ve bel agrisi yasadim benBelirtiler varmıydı bende sadece ara ara kasıkta batma oluyor ümitlerim azalıyor göğüslerde hiçbşr değişim yok çünkü böyle olup gebe kalan oldumu
Yaa insallah bende öyle okudum ama icimde rahat degil bugun biraz kendimi yormus olabilirim hic yatmadim simdk uzandim biraz lekeyii görünceLejelenme olabilirmiş parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok progesreron verirler
Bişey olmaz korkma canım.KIZLARR BUGUN 19.cu günüm Pazartesi kese icin gidicem cok sükür Fakat yeni cok cok az kahverengi bi lekelenmem oldu endiselendim insallah bisi yoktur yaa .. Bilgisi olan Arkadaslarim yazabilirmi icimi rahatlatmak isdiyorum
Sürekli kahverengimi geldi ? 12.ci haftaya kadar normal korkmayin yazmis benim hemsirem. Yinede icim rahat etmiyor yaa insallah bisi yokturBişey olmaz korkma canım.
Ben hamileyken 10. Haftaya kadar lekelenme yaşadım içerde kanama alanı yoktu yinede oluyordu sonra gecmişti.
Hahahah valla sorma sağlık olsun yaaa inşallah nasip eder bu defa Rabbim canım hepimize çok fazla aratmadan nasip etsin sağlıcaklaValla yoksa aldigim nefesfen bile hamile oldugmu dusuncem
Ay telefonda sorun var galiba size sadece ins yazıp göndermiş güzel dileklerim dualarım sizinle inşallah hepimiz pozitif görürüzYarın kan vereceğim idrar testi silik çıktı baya yarın netleşecek canım
Amin canim hayirlisyla inaniyorum rabbim bizim icin kolaylastirsin bol bebis haberlerimizi gorelim valla insan beyniyle savasyorHahahah valla sorma sağlık olsun yaaa inşallah nasip eder bu defa Rabbim canım hepimize çok fazla aratmadan nasip etsin sağlıcakla
Amin inşallah canim bu benim 4.denemem hic pozitifi görmedim inşallah bu defa gorucem tüm kalbimle inaniyorum sende inan evrene pozitif enerji gönderelim hamişiz biz hemde ikizlereAmin canim hayirlisyla inaniyorum rabbim bizim icin kolaylastirsin bol bebis haberlerimizi gorelim valla insan beyniyle savasyor
Ne güzel canım gözün aydınKizlarrr prodüktör ekspres ile yaptım az önce sonuç bu
Bugün 9.gun yarın kan verecem belirti oldu evet ayak ağrısı kaşık agroso yeni yeni göğsüm sızlıyor ben daha önce test yaptım çıkmamıştı kahrolmustumNe güzel canım gözün aydınkaçıncı günündu bugün birde belirtin falan varmı?
Amin amin inşallah çok zor süreçler bizi en iyi biz anlarız hepimizin kucağı dolsun inşAy telefonda sorun var galiba size sadece ins yazıp göndermiş güzel dileklerim dualarım sizinle inşallah hepimiz pozitif görürüz
Bacak ve ayak ağrısı devasaaaBugün 9.gun yarın kan verecem belirti oldu evet ayak ağrısı kaşık agroso yeni yeni göğsüm sızlıyor ben daha önce test yaptım çıkmamıştı kahrolmustum
İnşallah canım.Sürekli kahverengimi geldi ? 12.ci haftaya kadar normal korkmayin yazmis benim hemsirem. Yinede icim rahat etmiyor yaa insallah bisi yoktur
Amin inşallah
Bmmde 3. Denemem 2.cidi kimyasal olmustu valla bu sefer umudumda inancimda tam icerlerde zaten hareketlilik oluyor burdayiz diyorlarAmin inşallah canim bu benim 4.denemem hic pozitifi görmedim inşallah bu defa gorucem tüm kalbimle inaniyorum sende inan evrene pozitif enerji gönderelim hamişiz biz hemde ikizlere
Amin inşallah Allah yardımcımız olsunAmin amin inşallah çok zor süreçler bizi en iyi biz anlarız hepimizin kucağı dolsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?